Ima ih ovdje itekako koji idu i do te mjere da se mu se psuje. Nisam mislio eksplicitno na tebe. Na tribini sam ja druže i dobro čujem debile oko sebe a i šta pojedini pišu ovdje.let3 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 12:18Jah, pitarluk sto govorim samo nezgodne istine.Levin je napisao/la: ↑16 avg 2025, 12:11Sve i da jeste to istina. To tako napisati je po meni teški pitarluk pa ti to shvati kako želiš. Sa takvim izjavama i ne zaslužujemo boljeg ttenera. Ovdje se priziva neki gospodin a je*e se majka Adžemu. Pravo gospodski nema šta. Malo nekog ljudskog odnosa nije na odmet.
Kako posiješ tako ćeš i požnjeti. Tebi na sramotu.
I ko yebe majke ? sta izmisljas bezveze ?
Zeljo nema igre, svlacionica posvađana , a trener Zelje objavljuje neke price o horpskopu i Ovnuhalo, dozovi se malo covjece, ti se trener najveceg kluba u drzavi.
Levine legendo, ne znam kako ne vidis koliko je pogresno i lose sve ovo sto Adzem radi.
Nisu to nikakve "nezgodne istine"! To je jednostavno pitarluk i nikakvo gospodsko ponašanje tako da nemoj prizivati nikakav gospodluk dok i sam nisi gospodin. Ima drugih načina da kažeš da neko nije pravi izbor za ovaj klub.
Loše je to što radi i pisao sam ali ja to gledam samo kao odbrambenu reakciju na ovu masovnu histeriju. Teško se nosi sa ovim i Uprava treba da prihvati ostavku i dobro razmisli koga će dovesti jer igrači ne smiju upravljazi slačionicom a to se kod nas izgleda dešava godinama.