Lokomotifa je napisao/la: ↑16 avg 2025, 19:05
Slažem se sa svim komentarima da Adžem nije dobio i nema podršku kao drugi treneri, ali ne bih to nazivao nekom kosmičkom nepravdom, sam je doprinio tome dobrim dijelom.
Jeste, Adzem je bespotrebno bahat i bespotrebno se dize u zvijezde. Cak glumi Amara sa skoro svim svojim gestikulacijama, a ne ide mu to. Za nesto takvo moras biti uspjesan i moras biti mangup, a ne glumiti da si mangup.
Pored toga svega, niko od nas nije bio zadovoljan njegovim dolaskom i svi smo u startu razmisljali kako nece dugo i da nam nece donijeti nista novo. Nazalost rezultati se nisu poklopili pa imamo to sto imamo. Da smo zabili jos jedan Kopru, vjerujem da bi prosli. Da smo zabili penal, da smo zabili Rudaru, mi bi sad pricali o Adzemu kako je vrhunski trener.
Moju podrsku je izgubio nakon izjave da pitaju navijace sto su zvizdali, ali nikad necu doci na Grbavici i psovati mu zenu, mater, bolesnu sestru i slicno sto vecina radi. Nasi navijaci su postali katastrofa i to nema nikakve veze sa rezultatom, Adzemom, Sosicem, Krpicem ili bilo cim vezanim uz Zelju. Ljudi lijece svoje frustracije na istoku i to im je skroz normalno.
Trebamo se i mi sabrati, restartovati pa od nule zajedno.