Ja o tome pišem godinama.
Za njih je i federalka premija.
Uskoro će se tumbati između 1. i 2. Federalne lige grupa Jug...
Ja o tome pišem godinama.
I ti postupke nekog Ede izjedanačavaš sa čitavim klubom!? Nema više niti jednog kluba nalik onom iz vremena Juge. Ipak je Velež, za razliku od Želje, ostavio grb pod kojim je osnovan. Možda je to i razlog ovolike histerije prema klubu kojem su nacionalisti bili spremili nestanak. S obzirom na golgotu koju je prolazio od 92 do danas i uz sve anomalije, to je istinski fenomen, klub heroj. Sve dok postoji ljudi kao Dragan Markovina koji podržavaju Velež, on je za mene svetinja. Svako dobro!Paromlinac je napisao/la: ↑16 avg 2025, 21:33Nazalost, nema vise mog pokojnog profesora Grebe, a nema vise ni Veleza o kojem je on ovako govorio. Danas imate Edu Vehabovica i tu se sva prica zavrsava, na niske ste grane pali u svakom, pa i u moralnom smislu.Tuce11 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 21:24"Velež je zaista pokret, i to nije puka fraza. Velež je vjera u određene vrijednosti, i to ne samo one vrijednosti kojima se ono malo slobodarske Evrope danas busa, već je to vjera u izvorne ideje revolucije: sloboda, bratstvo, jednakost, solidarnost i vjera u budućnost.”
Zdravko Grebo
Nadamo se Slobodi, Celiku umjesto Veleza
Mišljenje sergijasa pomozi ba nas ama bas nimalo ne dotičeLokomotifa je napisao/la: ↑16 avg 2025, 21:17Što se mene tiče Velež više ne postoji. Dabogda ispali u drugu ligu i tavorili na dnu. Ne možeš činiti zlo, a očekivati dobro, ta uloga žrtve zbog podijeljenog grada vam više ne prolazi. To je bilo prije, ali ne može 100 godina. Poštovanje trebaš zaslužiti. Jadni ste da ne možete jadniji biti. Čekamo vas na Grbavici u novembru, Husu i Edu posebno.
Nadam se Leotaru umjesto zelji.
PijaćariTuce11 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 21:24"Velež je zaista pokret, i to nije puka fraza. Velež je vjera u određene vrijednosti, i to ne samo one vrijednosti kojima se ono malo slobodarske Evrope danas busa, već je to vjera u izvorne ideje revolucije: sloboda, bratstvo, jednakost, solidarnost i vjera u budućnost.”
Zdravko Grebo
Nemoj tako lave,on putuje po svijetu,mi bosnje se drogiramo,pijemo,kockamo i necemo niksd vozit pedalinu na tajlandu i jesti masline kao sto to on radiThreeplanetrees je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:03Ovaj Nodi je osoba sa posebnim potrebama. Nemoguće je da neko tačan ovako piše
Budala jednom napisao kaže gledat će Željo-Radnik na trampoliniDirektorcic je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:05Nemoj tako lave,on putuje po svijetu,mi bosnje se drogiramo,pijemo,kockamo i necemo niksd vozit pedalinu na tajlandu i jesti masline kao sto to on radiThreeplanetrees je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:03Ovaj Nodi je osoba sa posebnim potrebama. Nemoguće je da neko tačan ovako piše
Jao patetike."Velež je zaista pokret, i to nije puka fraza. Velež je vjera u određene vrijednosti, i to ne samo one vrijednosti kojima se ono malo slobodarske Evrope danas busa, već je to vjera u izvorne ideje revolucije: sloboda, bratstvo, jednakost, solidarnost i vjera u budućnost.”
Zdravko Grebo
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Vanja8, Venom, Zaboljesutra i 26 gostiju.