Klare je napisao/la:
Gero, jesi li promijenio mišljenje o Kraftu, ili bi dotičnog i dalje volio na golu da nam svima živce vadi
Samo budala ne mijenja mišljenje. Ali je isto onaj budala ko to (pre)često radi.
Ne, Kraritos, nisam promijenio mišljenje o Kraftu. Momak je OGROMAN potencijal (uvjerićeš se kad-tad) ali (kao što
Musa kaže) početničke greške se teško opraštaju u velikim klubovima, kakav je Bayern.
Stvari se nisu odvijale povoljno po njega, iz više razloga. Kao prvo, stao je među stative u najnepovoljnijem mogućem momentu. Bayernova odbrana nikad klimavija, smjenjuješ jednog veoma dobrog i mirnog golmana, koji pravi oproštajnu turneju. Neprihvatanje ( potpuno) od suigrača, pritisak javnosti zbog svake greške. Nesreten splet okolnosti, gdje je Bayern u kratkom roku izgubio sve šanse na sva 3 fronta.
Treba li ti pojasniti da bi Bayern doveo Neuera i da Thomas nije imao niti jednu
felu. Eksperiment nije (potpuno) uspio, ali je ipak bilo dovoljno vremena da se vidi o kojoj klasi se radi. Izostavi sve ovo navedeno i sumnjam da bi Kraft napravio onih nekoliko pacerskih grešaka.
Neuer jeste napredovao, Neuer može još više napredovati, ali moraš priznati da je u ovoj (po njega, najboljoj) sezoni imao također veliki broj kikseva i smiješno primljenih (što priznatih, što nepriznatih

) golova.
Klare je napisao/la:
efe je tu, mislim prvi i jedini od starta bio protiv smjene Butta, a ja nakon nekih mjesec i pol gledanja nesigurnog, nekvalitetnog Kraftonje kako nas upropaštava.
Ma dobro, effe ima svoje ideje od kojih ne odustaje.

Ja sam isto branio Butta od silnih
letača, jer je Butko sasvim solidno branio, čak i iznad očekivanja. Ali ludi Galonja je bacio ponovo sve na kocku. One njegove igrarije sa upravom (Ulijem). Falilo mu nešto što će ga ispuniti, nedostatak novih, mladih talenata i pošto baš ne begeniše Manuela i nije mu se davalo 20+ mio. za njega, htio je napraviti prekretnicu po tom pitanju i dokazati da je on i ovaj put u pravu.

Ali ne lezi vraže, ispade da je taj njegov
manevar bio samoubilački.
Klare je napisao/la: A tebi čini mi se nisu dovoljna ni 4 mjeseca.
Hajmo reći ovako...ono što je meni dovoljno sa 2 gledanja tebi treba nekih 4 mjeseca.
Nećemo se nikad složiti po pitanju Krafta (a i ne trebamo), jer neko je previše tvrdoglav, neko piše samo ono što će drugima odgovarati, neko je, pak, kontraš, dok neki (prepoznajte se

) procjenjuju i odlučuju iz trbuha.
Jer, pobogu, imaju dobar
insekt.