Premijer liga BiH - aktuelno
- Hrammm1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Fks nema sta da trazi, igra im je takodjer za qrac
- LavoviGabela
- Kontakt:
Jasta, ko sto ste provalili stanovitom renatu u stan i vezali gaopalaopala je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:48Nije bitno ko je, bitna je simbolika i lokacija. Kažu da se i po Makarskoj kriju tetovaže ex. grupe nultrasa. Sa ultra momcima ide ultra, a sa provalnicima u 4 ujutro ide u njihovom stilu. Vrlo jednostavnoLavoviGabela je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:45Fetivi mostarci iz medjina vjerojatno, ma pravo ultra motkama I kamenicama na kombi, čestitkeopalaopala je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:38
Lave moj nije ni tebi lako. Prepoznaješ li simboliku pologa? Gdje nije mogao JNA tenk proći, prošao je neki drugi. Po slici izgleda puno ih se natrpalo u jednan kombi ko sardine ?![]()
Sta ce mi slika, kruži video internetom
Ne znam ti za Makarsku, al znam tko je ugašen i tko nema zastava te stoji iza dvi nove krpe krpe poyy
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
-
Paromlinac
Ljajic je evidentno najveca zvijezda koja je ikada nastupala u PL BiH, da nam je jos ovakvih vise bi pisali o fudbalu na ovoj temi, a manje o politici. Sto im nije u sastavu veceras ? 
The saddest thing in life is wasted talent.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Sarajevo Film Festival je momci, zato ovako mizerna posjeta.. Yebo Husrefa , SFF je !
-
opalaopala
- Kontakt:
LavoviGabela je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:36Jasta, ko sto ste provalili stanovitom renatu u stan i vezali gaopalaopala je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:48Nije bitno ko je, bitna je simbolika i lokacija. Kažu da se i po Makarskoj kriju tetovaže ex. grupe nultrasa. Sa ultra momcima ide ultra, a sa provalnicima u 4 ujutro ide u njihovom stilu. Vrlo jednostavnoLavoviGabela je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:45
Fetivi mostarci iz medjina vjerojatno, ma pravo ultra motkama I kamenicama na kombi, čestitke![]()
Sta ce mi slika, kruži video internetom![]()
Ne znam ti za Makarsku, al znam tko je ugašen i tko nema zastava te stoji iza dvi nove krpe krpe poyy![]()
Upad narkomanu u stan da li je bio prije provale u kuću ranim jutarnjim satima ili poslije ? Posto znaš odgovor, znaš da odgovor ide ne istom mjerom nego jačom.
Ako znaš ko je ugašen onda znaš ko je još prije ugašen i da ti ljudi ne postoje i da nisu mogli ništa jer mrtva usta ne govore.
Evo sto prema sjeveru i istoku imaju strah odavno nisu sigurni ni na jugu ni na zapadu. Znaš onu: Na pologu u blizini tenka ebo djavo kmeta. Idi lezi valja sutra breskve obići
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Uskoro ćete i vi u ovu kaljužu.spolacentra je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:14De mi reci je li postojite i dalje, ako jeste, u kojoj ste ligi sad ?Sky9 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:07Jao patetike."Velež je zaista pokret, i to nije puka fraza. Velež je vjera u određene vrijednosti, i to ne samo one vrijednosti kojima se ono malo slobodarske Evrope danas busa, već je to vjera u izvorne ideje revolucije: sloboda, bratstvo, jednakost, solidarnost i vjera u budućnost.”
Zdravko Grebo![]()
Bukvalno ništa od ovoga nije tačno.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Hrammm1921
- Kontakt:
Amin ! Zasluzili su bar 3godine da budu tamo
Mi smo gospoda, uvijek bili.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:32Mutirali su u Slobodu.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Threeplanetrees
Škutori danas i zadnjih deset godina

- BiHSportman
- Kontakt:
Samo da znate doći će te i vi na Grbavicu. Vehaboviću ako ovo čitaš, da znaš, ti ćes imat “ najbolji “.
Liga je seoska, taman za njih.Hrammm1921 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:45Sky9 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:44Uskoro ćete i vi u ovu kaljužu.spolacentra je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:14
De mi reci je li postojite i dalje, ako jeste, u kojoj ste ligi sad ?
Amin ! Zasluzili su bar 3godine da budu tamo
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ma nećemo više dolaziti na Grbavicu. Kako doći poslije ovoliko prijetnji opasnih forumskih korisnika, nemoguće je.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- tutankamon1905
- Kontakt:
Mislio sam da crveni ne surađuju s policijom s obzirom da jos ne znate kako ste pali s transparentima pa su vam jos puna usta "policije i placenika".opalaopala je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:42Znaš onu: Na pologu u blizini tenka ebo djavo kmetaLavoviGabela je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:36Jasta, ko sto ste provalili stanovitom renatu u stan i vezali gaopalaopala je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:48
Nije bitno ko je, bitna je simbolika i lokacija. Kažu da se i po Makarskoj kriju tetovaže ex. grupe nultrasa. Sa ultra momcima ide ultra, a sa provalnicima u 4 ujutro ide u njihovom stilu. Vrlo jednostavno![]()
Ne znam ti za Makarsku, al znam tko je ugašen i tko nema zastava te stoji iza dvi nove krpe krpe poyy![]()
- BiHSportman
- Kontakt:
- Threeplanetrees
Moram priznati da meni nije svejedno nakon ovakvog obima prijetnji. Inače smo mi mostarci poznati kao jako strašljivi. Nemojte više nećemo ni u Bijeljinu ako tako nastavite
-
opalaopala
- Kontakt:
Slab ti je front, praktički rasut pusti mitomaniju.tutankamon1905 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:49Mislio sam da crveni ne surađuju s policijom s obzirom da jos ne znate kako ste pali s transparentima pa su vam jos puna usta "policije i placenika".opalaopala je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:42Znaš onu: Na pologu u blizini tenka ebo djavo kmetaLavoviGabela je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:36
Jasta, ko sto ste provalili stanovitom renatu u stan i vezali ga![]()
Friske info s fronta govore da sam se prevario
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- Hrammm1921
- Kontakt:
Nisu ni svjesni kako ce im braca zube polomiti
Teska utakmica za gledati, nestraktivna utakmica, dosta gresaka, zasluzena pobjeda.
Vidjet cemo sad u BL.
Vidjet cemo sad u BL.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Derbi začelja je pripao domaćinu.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.