Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Jel ako imas 20 € dobijes 38 km ili 20 km
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Ja sam fakat corav, ne znam gdje da se loginujem -.-'ado28 je napisao/la:Ako hocete da se kladite besplatno a zaradite jos nesto love evo link.SVE dzaba a sponzori su im kladionice pa bujrum..
http://www.bet2win.eu.com/news.php
Vec sam dobio i isplaceno mi je tako da je fakat super a nagrade su sljedece€250 is sponsored by BWIN, the best European sports betting site, and another €400 will be paid out to your Moneybookers accounts in cash by Bet2win.eu.com!
Each calendar month €500 will be awarded to 10 best tipsters in following manner;
1st Place; €100 on your BWIN account + €100 on your Moneybookers account!
2nd Place; €50 on your BWIN account + €50 on your Moneybookers account!
3rd Place; €30 on your BWIN account + €30 on your Moneybookers account!
4th - 10th Place; €10 on your BWIN account + €10 on your Moneybookers account!
Another €150 for the best tipsters paid to your Moneybookers account (again sponsored by Bet2win.eu.com);
11th - 20th Place; €15
evo ja se reg sad na ovo,i nije losa stvar,samo me zanima gdje mogu naci koliko mi je jos ostalo euraado28 je napisao/la:Ako hocete da se kladite besplatno a zaradite jos nesto love evo link.SVE dzaba a sponzori su im kladionice pa bujrum..
Vec sam dobio i isplaceno mi je tako da je fakat super a nagrade su sljedece€250 is sponsored by BWIN, the best European sports betting site, and another €400 will be paid out to your Moneybookers accounts in cash by Bet2win.eu.com!
Each calendar month €500 will be awarded to 10 best tipsters in following manner;
Another €150 for the best tipsters paid to your Moneybookers account (again sponsored by Bet2win.eu.com);
11th - 20th Place; €15

10KMBosnier je napisao/la:Jel ako imas 20 € dobijes 38 km ili 20 km
Mislim da je s desne strane register ovdje na sredini...ispod ove tabele poretka...tako je kod mene a j sam registrovan pa nam mozda nije isto...pozzzzStrux je napisao/la:Ja sam fakat corav, ne znam gdje da se loginujem -.-'ado28 je napisao/la:Ako hocete da se kladite besplatno a zaradite jos nesto love evo link.SVE dzaba a sponzori su im kladionice pa bujrum..
11th - 20th Place; €15
Ko' biber po pilavu
mozes se kladiti koliko hoces nema limita ali svaki put kad okines ides u minus koliko si ulozio...a cilj je da budes u plusu...zenicanin je napisao/la:evo ja se reg sad na ovo,i nije losa stvar,samo me zanima gdje mogu naci koliko mi je jos ostalo euraado28 je napisao/la:Ako hocete da se kladite besplatno a zaradite jos nesto love evo link.SVE dzaba a sponzori su im kladionice pa bujrum..
11th - 20th Place; €15

Ko' biber po pilavu
Ih ja kontao to dobijes nesto para pa igras... ko ce ovako po 10 skupljat nidje veze, puno posla 

- neko_iz_mase
- Kontakt:
Nepoznati građanine javi se
Može li ova Pliskova lupiti ovu Arn
Nešto su je prošle godine furali po Češkoj, kao da je velika nada. 4 kvota sada na nju. Smijem li barem cenera metnut, il će me po ušima opaliti 

Može li ova Pliskova lupiti ovu Arn

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
E jesam ja, na 2 listica. Pu hebem joj familijuSanchez_8 je napisao/la:Sreca pa nisam upratio ovu smrdu Bartoli , yebala bi mi staru .
Strux je napisao/la:Ih ja kontao to dobijes nesto para pa igras... ko ce ovako po 10 skupljat nidje veze, puno posla
heheh 10 x 2 kvota je 20 znaci zarada 10...takvih 20 tacnih u mjesecu je 200 a to je top 5 mjesta i kes...naravno da ne fulas

Ko' biber po pilavu
JSL tiket
Spartak-OFK oba daju 1.75
Borac-Rad 2+ 1.40
BSK-Cukaricki 1 1.20
JAgodina-Metalac x2 1.85
JAvor-Indjija 1-3 1.30
Smederevo-Partizan 2 1.40
Vosa-Hajduk 1 1.20
CZV-Sloboda 1 1.20
Kada krenem na tekmu igram jos jedan.
Spartak-OFK oba daju 1.75
Borac-Rad 2+ 1.40
BSK-Cukaricki 1 1.20
JAgodina-Metalac x2 1.85
JAvor-Indjija 1-3 1.30
Smederevo-Partizan 2 1.40
Vosa-Hajduk 1 1.20
CZV-Sloboda 1 1.20
Kada krenem na tekmu igram jos jedan.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
Moze li se jedan par odigrat na tiketu na wiliams stranici i uplatit na 5 km ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ne mozes sa bonusom, ali sa svojim parama mozes. =)harry_90 je napisao/la:Moze li se jedan par odigrat na tiketu na wiliams stranici i uplatit na 5 km ?
Evo ja nesto ganjam ovo live na tenisu, ubro 3€ do sad

Normalno da cu sa svojim 

Joj Spartaka kako sutira na gol,bice cudo ako uvaljaju neki gol u drugom delu.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Strux je napisao/la:Ne mozes sa bonusom, ali sa svojim parama mozes. =)harry_90 je napisao/la:Moze li se jedan par odigrat na tiketu na wiliams stranici i uplatit na 5 km ?
kako ganjas u mene nema nista kad udjem u live kladjenje,samo neki popisi poslovnica.
JA NISAM ODAVLE!!!
Nemam pojma, ja kliknem na to pa mi izbaci meceve, ima arn, ferrer, na li... =)tica je napisao/la:Strux je napisao/la:Ne mozes sa bonusom, ali sa svojim parama mozes. =)harry_90 je napisao/la:Moze li se jedan par odigrat na tiketu na wiliams stranici i uplatit na 5 km ?
kako ganjas u mene nema nista kad udjem u live kladjenje,samo neki popisi poslovnica.
Jankovic - Petkovic rezultat 2-0 3.10 kvota vrijedi pokusati 

Genk - Brugge X/2
ovo cu uplatit kvota 6 na 5 km = 30 km ..
EDIT: Ako je neko siguran da se moze sa svojim novcem uplatit jedan par neka kaze,ili moram vezati sa jos 2-3 para ?
ovo cu uplatit kvota 6 na 5 km = 30 km ..
EDIT: Ako je neko siguran da se moze sa svojim novcem uplatit jedan par neka kaze,ili moram vezati sa jos 2-3 para ?
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 20 apr 2011, 15:03, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.