RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
ma reko sam ja odma - nije ovaj mali los... nije... 

http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
- Kontakt:
pozdrav svim navijacima zelje koji su ovdje na temi naseg veleza.
dobro znamo da su velez i zeljo prijateljski klubovi,bas kao mi i vi manijaci.
sjetite se samo gorsovanja pod bijelim brijegom odmah poslije rata ko je s vama isao uvijek-naravno MI.
sad su se malo stvarii zaostrile radi ovih internet huligana ali svi iskreni i razumni navijaci bili oni crveni ili plavi imaju normalno i prijateljski misljenje jedni prema drugim.
zato se nadam da ce i ovaj derby proci bez ikakvih problema pa neka bolji pobjedi!!!!!
nadam se pravoj sportskoj atmosferi i pokazimo cjeloj drzavi kako rođeni i manijaci prave atmosferu kako samo oni napravit znaju.
mi dolazimo na derby
steta sto tekme nema na tv-u
derby
borac buducnost
smjesno ustvari zalosno al jbg to je nasa premier liga
sjetite se samo gorsovanja pod bijelim brijegom odmah poslije rata ko je s vama isao uvijek-naravno MI.
sad su se malo stvarii zaostrile radi ovih internet huligana ali svi iskreni i razumni navijaci bili oni crveni ili plavi imaju normalno i prijateljski misljenje jedni prema drugim.
zato se nadam da ce i ovaj derby proci bez ikakvih problema pa neka bolji pobjedi!!!!!
nadam se pravoj sportskoj atmosferi i pokazimo cjeloj drzavi kako rođeni i manijaci prave atmosferu kako samo oni napravit znaju.
mi dolazimo na derby
derby
borac buducnost
Pa možeš li objaviti sve rezulate između veleža i želje u nekadašnjoj prvoj saveznoj ligi, bio bi ti zahvalan. Pozdrav manijacima...tm84 je napisao/la:steta sto ne mogu da gledam velez na grbavici, to mi je ubjedljivo najdraza utakmica i najdrazi protivnik. ne zbog toga sto vas pobjedjujemo skoro uvijek, ale mislim da dueli zelje i veleza zasluzuju mnogo vise paznje od strane medija. ako ne znate do sada su ove dvije ekipe igrale 107 utakmica, sto za zelju cini drugog po tabeli protivnika po broju odigranih zvanicnih utakmica. jedino gradski rival sarajevo je vise igrao protiv nas.![]()
a ne moram reci da je, barem meni, velez uvijek bio drugi klub iza zelje... sto vucem od nane, koja je mostarka
MOZAK je napisao/la:Meni fale ona gostovanja..onaj tim iz druge lige..Titova-Juga je napisao/la:Ja iskreno ne vidim neku veliku perspektivu u danasnjem kadru Veleza, mozda samo njih par sto zaista zasluzuju nositi dres, ostali tu i tamo.
Velagicu se napokon zahvaliti za sve, ali daj priliku vise i mladjima.
Tesko da cemo ikada imati ekipu kao onu s Kneletom, Dzafom, Osmanagicem, Majkicem...
Tu se trebala graditi buducnost pa smo i to prokockali.
Dojadilo je ovo vise, totalno ne planski se ulazi u svaku sezonu, raja se zasitila.
Nije problem boriti se za opstanak pa i tada bodriti svoj klub, ispadali smo u nizi rang pa smo bili jaci u navijanju nego ikada, problem je sto se jednostavno nema plana za buducnost.
Meni je prvom dopizdilo!
Tad nas je islo ne manje od 300 ljudi, a znalo nas je bit i po 3 000. Tad smo imali mrkvu, vladavica, dzafu, mendietu...
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
Noćas biće nereda
noćas biće ludnica
jer dolaze huligani
sa Mostarskih ulica
Samo naprjed Rođeni nadam se bod-u(ovima)
noćas biće ludnica
jer dolaze huligani
sa Mostarskih ulica

Sretno Abidal :´(
Ma kakvi, ni rođeni ni manijaci nisu poznati po huliganstvu, jer više od svega vole svoje klubove, u subotu spektakl, dva velika i prijateljska kluba.....................LOPATA je napisao/la:Noćas biće nereda
noćas biće ludnica
jer dolaze huligani
sa Mostarskih ulica![]()
Pocelo je

eno ih na nasoj temi, da ne stavljam dvaput isti post...AlemC85 je napisao/la:Pa možeš li objaviti sve rezulate između veleža i želje u nekadašnjoj prvoj saveznoj ligi, bio bi ti zahvalan. Pozdrav manijacima...tm84 je napisao/la:steta sto ne mogu da gledam velez na grbavici, to mi je ubjedljivo najdraza utakmica i najdrazi protivnik. ne zbog toga sto vas pobjedjujemo skoro uvijek, ale mislim da dueli zelje i veleza zasluzuju mnogo vise paznje od strane medija. ako ne znate do sada su ove dvije ekipe igrale 107 utakmica, sto za zelju cini drugog po tabeli protivnika po broju odigranih zvanicnih utakmica. jedino gradski rival sarajevo je vise igrao protiv nas.![]()
a ne moram reci da je, barem meni, velez uvijek bio drugi klub iza zelje... sto vucem od nane, koja je mostarka

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Sad sam pogledao, ma igrali smo u svim mogućim ligama, nekad su to bile vrhunske tekme, valjda će opet. Nego na kojoj stranici si našao ovu statistiku, mogu li se naći i rezultati drugih klubova?tm84 je napisao/la:eno ih na nasoj temi, da ne stavljam dvaput isti post...AlemC85 je napisao/la:Pa možeš li objaviti sve rezulate između veleža i želje u nekadašnjoj prvoj saveznoj ligi, bio bi ti zahvalan. Pozdrav manijacima...tm84 je napisao/la:steta sto ne mogu da gledam velez na grbavici, to mi je ubjedljivo najdraza utakmica i najdrazi protivnik. ne zbog toga sto vas pobjedjujemo skoro uvijek, ale mislim da dueli zelje i veleza zasluzuju mnogo vise paznje od strane medija. ako ne znate do sada su ove dvije ekipe igrale 107 utakmica, sto za zelju cini drugog po tabeli protivnika po broju odigranih zvanicnih utakmica. jedino gradski rival sarajevo je vise igrao protiv nas.![]()
Daleko najdebilniji post..okani se internet manijace HULIGANSTVA,daj nauci navijati GOSPODSKI od srca za svoj klub a neka bolji pobjedi.LOPATA je napisao/la:Noćas biće nereda
noćas biće ludnica
jer dolaze huligani
sa Mostarskih ulica![]()
Volio bih da vratimo Zelji za jesenas ali i ako izgubimo,nije propast svijeta....Nadam se dobroj tekmi i dobroj atmosferi na tribinama koja je uvijek krasila tekme ove dvioje ekipe...
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!
- Titova-Juga
- Kontakt:
VELEZDOGROBA je napisao/la:bice sigurno vise
dosta raje studira u sarajevu tako da ce njih siguran sam biti toliko plus nas iz mostara oko2-3 stoje
ocekujem najmanje oko 500 rodjenih na grbavici
jos je nocna utakmica mislim da ce biti pravi spektakl.
jos samo da ih dobijemo
Jedva čekam gostovanje!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Capt_Billy
- Kontakt:
Svaka ti cast!!!! Nama pravim navijacima Zelje je cast sto cemo vas moci ugostiti!! Vi ste uvijek dobro dosli. Kada igrate vi i mi rezultat je uvijek bio u drugom planu, kao sto ti rece sada se malo promijenilo, ali u SRCIMA se nikada nece promijeniti!!!VELEZDOGROBA je napisao/la:pozdrav svim navijacima zelje koji su ovdje na temi naseg veleza.
mi dolazimo na derby
derby
borac buducnost

VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
-
- Kontakt:
Rodjeni sretno..i vi ste meni poslje Sarajeva najdrazi klub u BiH..nadam se da uzimate bar dio pljena sa Grbavice
I da vas dodje sto vise,ono gostovanje na Kosevu vam je strasno bilo

I da vas dodje sto vise,ono gostovanje na Kosevu vam je strasno bilo
- Titova-Juga
- Kontakt:
Nadam se da će nas biti veoma solidan broj.
Poznato je da Rođeni imaju dosta navijača sa Ilidže.
Kad se samo sjetim one godine po povratku u premijer ligu... Naježim se!

Poznato je da Rođeni imaju dosta navijača sa Ilidže.
Kad se samo sjetim one godine po povratku u premijer ligu... Naježim se!

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Extra slike pravi merak za oci 

Idemo da napravimo spektakl na grbavici..
Antifa!
Antifa!
Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..
Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)
Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)
Svaka cast, iskreni navijac Veleza, a ne internet huligan.VELEZDOGROBA je napisao/la:pozdrav svim navijacima zelje koji su ovdje na temi naseg veleza.
mi dolazimo na derby
derby
borac buducnost
Nadam se da ce ovaj put biti sve posteno i neka pobijedi bolji.
Cuva Bog Zelju svog!
Hebo ga ti nisam mislio bukvalno tako pjesma kažeedinko je napisao/la:Daleko najdebilniji post..okani se internet manijace HULIGANSTVA,daj nauci navijati GOSPODSKI od srca za svoj klub a neka bolji pobjedi.LOPATA je napisao/la:Noćas biće nereda
noćas biće ludnica
jer dolaze huligani
sa Mostarskih ulica![]()
Volio bih da vratimo Zelji za jesenas ali i ako izgubimo,nije propast svijeta....Nadam se dobroj tekmi i dobroj atmosferi na tribinama koja je uvijek krasila tekme ove dvioje ekipe...

Sretno Abidal :´(
Po bodove na Grbavicu ! , pozdrav svim Manijacima !
. Sto se tice BHT prenose Borac- Buducnost '. a ovaj derbi neprenose al nema veze SVI NA GRBAVICU ! 

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.