Ne placete vidi se koliko
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Nisam upratio da je Amorim u solidnoj formi. Fina ramena, a ima i miske. No homo.
Izgleda da je United ubo sa Cunhom i Mbeumom. Obojica su bili jako dobri danas. Pametna kupovima provjerenih igraca iz nba nakon silnih promasaja sa farmerima. Nije mi jasno zasto svi ne dovode ovako kad su svakako cijene farmera postale jednako visoke. Tottenham ako nakon Kudusa zavrsi Ezea i Savinha ide istim putem.
- Quartararo
- Kontakt:
Tebra ko je bolje pojačanje Cunha ili Florian? Čeka se samo da haubica Gyokeres počne cjepati.Masqareda je napisao/la: ↑17 avg 2025, 23:28Nisam upratio da je Amorim u solidnoj formi. Fina ramena, a ima i miske. No homo.![]()
Izgleda da je United ubo sa Cunhom i Mbeumom. Obojica su bili jako dobri danas. Pametna kupovima provjerenih igraca iz nba nakon silnih promasaja sa farmerima. Nije mi jasno zasto svi ne dovode ovako kad su svakako cijene farmera postale jednako visoke. Tottenham ako nakon Kudusa zavrsi Ezea i Savinha ide istim putem.![]()
- Pensioner26
- Kontakt:
Madueke 
Bauernovce je bas mnogo pogodilo sto ih je Florian odbio tako da mora biti igracina. Oni su ga gledali u Farmerligi. Ja nisam.Quartararo je napisao/la: ↑17 avg 2025, 23:39Tebra ko je bolje pojačanje Cunha ili Florian? Čeka se samo da haubica Gyokeres počne cjepati.![]()
- Quartararo
- Kontakt:
Nešto mi šteka u EPL. Mogao bi biti najveći flop ikada.Masqareda je napisao/la: ↑17 avg 2025, 23:45Bauernovce je bas mnogo pogodilo sto ih je Florian odbio tako da mora biti igracina. Oni su ga gledali u Farmerligi. Ja nisam.Quartararo je napisao/la: ↑17 avg 2025, 23:39Tebra ko je bolje pojačanje Cunha ili Florian? Čeka se samo da haubica Gyokeres počne cjepati.![]()
![]()
Estevao
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ne vidim razloga zašto bi navijači projekta likovali prodajom Maduekea. Onaj Gittens je u najmanju ruku isti, ako ne i gori igrač od dotičnog.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Mogu ga za dvije godine prodat za pet puta manju cijenu u Leipzig i pravit se da su odradili dobar posao po uzoru na simpatizere Projekta.Quartararo je napisao/la: ↑17 avg 2025, 23:47Nešto mi šteka u EPL. Mogao bi biti najveći flop ikada.Masqareda je napisao/la: ↑17 avg 2025, 23:45Bauernovce je bas mnogo pogodilo sto ih je Florian odbio tako da mora biti igracina. Oni su ga gledali u Farmerligi. Ja nisam.Quartararo je napisao/la: ↑17 avg 2025, 23:39Tebra ko je bolje pojačanje Cunha ili Florian? Čeka se samo da haubica Gyokeres počne cjepati.![]()
![]()
![]()
- JayCatwright
- Kontakt:
Al uzasno prvo kolo, ko da sam gledao La ligu
U La ligi sam pogledao 2 tekme, prvu gdje je Gazzaniga syebao ekipu graskama i Rayo utuko Gironu, al i takav mec bolji od Chelsijevog jucer.
I sinoc Espanyolov prekret protiv Atletico Madrida, mec bolji od United - Arsenal.
Ima La liga svoje crne mrlje, al sto Prem zna ussrat, bas zna.
I sinoc Espanyolov prekret protiv Atletico Madrida, mec bolji od United - Arsenal.
Ima La liga svoje crne mrlje, al sto Prem zna ussrat, bas zna.
CPOJ
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Marsal
- Kontakt:
Onana je klaun ali nije toliko loš da mu ovo radi.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ok je klupirati Onanu, ali dovedi zamjenu, a ne nekog turskog pokemona.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Srce, čast i ponos!
Kažu kežualci da je propo lol
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- superFrankie
- Kontakt:
Nevjerovatno kako Amorim tretira svoje igrace. I onda se cude kako niko nece da plati trazene sume za njih
- JayCatwright
- Kontakt:
Kad uzmes u obzir potrosnju nevjerovatno nekvalitetna ekipa
- baboedindzeko09
- Kontakt:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.