FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- dubioza144
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ovi sto ga rade vjerovatno ni oni ne znaju kako ce izgledat 
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- Hrammm1921
- Kontakt:
19vendetta87 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 11:00Jedino ako budu poceli utakmicu sa 9 igraca na terenu, a mi sa 11...
Ovaj Zrinjski je losiji za 50% od onog sto smo navikli
Moze se ovo dobiti !
Druže jel to mi igramo protiv Barce ili nekog Zrinjskog pa kao nemamo žanse nikakve jedino da oni izađu sa 9 igrača.E moj Željo šta dočeka da te tvoji "navijači"na tvom stadionu proglašavaju autsajderom protiv nekog Zrinjskog.Svašta19vendetta87 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 11:00Jedino ako budu poceli utakmicu sa 9 igraca na terenu, a mi sa 11...
Ali realno i mi smo losi do sad bili. Evo ide jaci protivnik, ako do sad nije bilo motivacije i ako nas ovo iz proslog kola ne ujedini da pokazemo nesto, onda ne znam sta ce.Hrammm1921 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 12:1819vendetta87 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 11:00Jedino ako budu poceli utakmicu sa 9 igraca na terenu, a mi sa 11...
Moze se ovo dobiti !
-
19vendetta87
- Kontakt:
Bolje je pitanje, gledas li ti utakmice ove sezone?
Protiv duplo slabijih ekipa od Zrinjskog (Rudar i Radnik), mi morali ganjati rezultat da bod izvucemo na domacem terenu.
U Vrapcicima sa igracem vise se branili skoro cijelo drugo poluvrijeme.
Jel ti stvarno mislis da cemo mi preko noci proigrati i pobijediti ekipu koju samo zadnji put dobili prije 3 godine?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Hrammm1921
- Kontakt:
Ma napast ih, pritisak od prve minute ko protiv KoperaOrvel je napisao/la: ↑18 avg 2025, 12:22Ali realno i mi smo losi do sad bili. Evo ide jaci protivnik, ako do sad nije bilo motivacije i ako nas ovo iz proslog kola ne ujedini da pokazemo nesto, onda ne znam sta ce.Hrammm1921 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 12:1819vendetta87 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 11:00
Jedino ako budu poceli utakmicu sa 9 igraca na terenu, a mi sa 11...
Moze se ovo dobiti !
Bas tako,Stimac nikakav trener,nemaju sirine ko prije,koje gledo utakmicu sa Breidalbikom mogo je to primijetit da nisu ni sjena od ranije.Hrammm1921 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 12:18Ovaj Zrinjski je losiji za 50% od onog sto smo navikli
Moze se ovo dobiti !
Brko iz druge galaksije!
Pa macak poslije Rudara kako ocekivat da idemo na pobjeduc protiv Zrinjskog smrada, ne budi mahnitantibot je napisao/la: ↑18 avg 2025, 12:21Druže jel to mi igramo protiv Barce ili nekog Zrinjskog pa kao nemamo žanse nikakve jedino da oni izađu sa 9 igrača.E moj Željo šta dočeka da te tvoji "navijači"na tvom stadionu proglašavaju autsajderom protiv nekog Zrinjskog.Svašta19vendetta87 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 11:00Jedino ako budu poceli utakmicu sa 9 igraca na terenu, a mi sa 11...
Igraci se boje Grbavice i strah ih je pritiska, ne smijes pogrijesit, ne smijes bacit neki dribling da te seljacine ne izvizde i zato cemo bit outsajderi na Grbavici
S druge strane su dobili Velez u gostima, al je vazda lakse bit negativan, u startu racunaj da ces zijanit tako da se ne moras ni trudit.F1921B je napisao/la: ↑18 avg 2025, 12:37Pa macak poslije Rudara kako ocekivat da idemo na pobjeduc protiv Zrinjskog smrada, ne budi mahnitantibot je napisao/la: ↑18 avg 2025, 12:21Druže jel to mi igramo protiv Barce ili nekog Zrinjskog pa kao nemamo žanse nikakve jedino da oni izađu sa 9 igrača.E moj Željo šta dočeka da te tvoji "navijači"na tvom stadionu proglašavaju autsajderom protiv nekog Zrinjskog.Svašta19vendetta87 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 11:00
Da ce bit lako, nece, dal se moze, moze.
Orvel je napisao/la: ↑18 avg 2025, 12:22Ali realno i mi smo losi do sad bili. Evo ide jaci protivnik, ako do sad nije bilo motivacije i ako nas ovo iz proslog kola ne ujedini da pokazemo nesto, onda ne znam sta ce.Hrammm1921 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 12:1819vendetta87 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 11:00
Moze se ovo dobiti !
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 18 avg 2025, 12:45, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Ma to ti je prosjecan navijac sarajeva nepismeni debilimamonelafo je napisao/la: ↑18 avg 2025, 09:01Hahaha, kakav lik braćo mila... Pazi kakve nebuloze piše... Pa to je nečuveno.desnibocni je napisao/la: ↑18 avg 2025, 08:56Ne da je fulio profil.
Fulio je sve što se moglo fulati.
Tek eto da ono nešto napiše, da se kao pika i da zbog toga bude velik i svojim očima.
Ne pišem često, ali kad vidim ovakvu glupost moram reagovati. E čuj "i brojem titula...".
Bože kakav lik.![]()
Pa vjeruj mi brate bolje ne ocekivat puno pa da se covjek ne razocara, a vise se obradujes ako bude nesto drugo.Anpa je napisao/la: ↑18 avg 2025, 12:42S druge strane su dobili Velez u gostima, al je vazda lakse bit negativan, u startu racunaj da ces zijanit tako da se ne moras ni trudit.
Da ce bit lako, nece, dal se moze, moze.
A normalno da se moze, kako ne moze jbt kad zagrmi, sramota je sto mi ne damo svojim igracima da igraju
Malo sam se zbunio hahaha
To je ta slika sto stoji na tabli
Ovaj jug je jos moderniji nego ovaj gore sto sam objavio
Ovaj ima i velike fan protorije za navijace, sad koji ce praviti ne znam
Vidjet cemo

Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 18 avg 2025, 12:47, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Al Torcida bakljama gadja svoje igrace. I to poslije pobjede.
Nasi bijednici pretprosle sezone jedva ostanu u ligi niko ih nije ni naruzio. Zasto? Jer su odredjeni na platnim listama uprave i Manijaci sute ko zaliveni. Al eto ja sam negativac haha al dobro, cekacemo titulu jos deceniju, opusteno
Nasi bijednici pretprosle sezone jedva ostanu u ligi niko ih nije ni naruzio. Zasto? Jer su odredjeni na platnim listama uprave i Manijaci sute ko zaliveni. Al eto ja sam negativac haha al dobro, cekacemo titulu jos deceniju, opusteno
Zadnja izmjena: F1921B, dana/u 18 avg 2025, 12:50, ukupno mijenjano 1 put.
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Jeste, treba ih zapaliti.F1921B je napisao/la: ↑18 avg 2025, 12:47Al Torcida bakljama gadja svoje igrace. I to poslije pobjede.
U sustini ovo je ona modernija verzija juga sa vecim kopom i koja bi trebala biti strmija u odnosu na istok i sjever. Lijepo izgleda ovako samo sam skeptican oko krova koji mi ovdjr izglrda skuplja varijanta od obicnog krova koji je na istoku i sjeveru.
I ponovit cu, i dalje ne znam kako oni misle izgraditi ovu tribinu ovim tempom radova za 6mj od trenutka pocetka radova koji su bili 11.7.2025 ako.mene pamcenje sluzi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.