Premijer liga BiH - aktuelno

bhfanatic14
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la bhfanatic14 » 18 avg 2025, 22:05

Herson je napisao/la:
18 avg 2025, 21:52
worchester je napisao/la:
18 avg 2025, 21:17
ATV saznaje da je rukovodstvo FK Borac u završnoj fazi pregovora sa dva fudbalera koja u nogama imaju bogato internacionalno, ali i reprezentativno iskustvo.
Oni bi, svojim igračkim kvalitetom i iskustvom, trebalo da budu od velike pomoći banjalučkom timu u ostvarenju glavnog cilja ove sezone-osvajanje “duple krune”. Ukoliko sve protekne onako kako je planirano ovaj tandem pojačanja trebalo bi narednih dana da parafira ugovor sa FK Borac i da se odmah stavi na raspolaganje stručnom štabu.

Koga su nanisanili ??? :-D
Neko bez časti, dostojanstva i karaktera, sklon skandalima i biografijom punom mrlja. Nijedan ozbiljan fudbaler sa bogatom karijerom neće sebi dozvoliti tu sramotu i ljagu pred nogometnu penziju.
Tako je ! To nije klub, mjesto fasista i ljudskog odpada. Antisportisti. Sanicanin je u pitanju menadzerski panj.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Hrammm1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrammm1921 » 18 avg 2025, 22:13

Manijakdokraja9 je napisao/la:
18 avg 2025, 15:10

Kakvo pisanje za samo 1 minutu videa :bow:

Bas je karanje.

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 18 avg 2025, 22:18

Herson je napisao/la:
18 avg 2025, 21:52
worchester je napisao/la:
18 avg 2025, 21:17
ATV saznaje da je rukovodstvo FK Borac u završnoj fazi pregovora sa dva fudbalera koja u nogama imaju bogato internacionalno, ali i reprezentativno iskustvo.
Oni bi, svojim igračkim kvalitetom i iskustvom, trebalo da budu od velike pomoći banjalučkom timu u ostvarenju glavnog cilja ove sezone-osvajanje “duple krune”. Ukoliko sve protekne onako kako je planirano ovaj tandem pojačanja trebalo bi narednih dana da parafira ugovor sa FK Borac i da se odmah stavi na raspolaganje stručnom štabu.

Koga su nanisanili ??? :-D
Neko bez časti, dostojanstva i karaktera, sklon skandalima i biografijom punom mrlja. Nijedan ozbiljan fudbaler sa bogatom karijerom neće sebi dozvoliti tu sramotu i ljagu pred nogometnu penziju.
Sanicanin i Pjanic

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 18 avg 2025, 22:19

[
quote=goGlobal post_id=10277782 time=1755534329 user_id=54657]
avenija je napisao/la:
18 avg 2025, 10:25
Niko nama nije kriv osim nas samih sto je klub bio doveden do 18 miliona KM duga i skoro na glasanje o stečaju gdje je isti već bio spreman a Bilino Polje već dodijeljeno drugom novoosnovanom klubu i prestanite tražiti krivca u drugima. Sve su to naše legende i naši sugrađani i lokalna politika uradile.

Pa nisu Dodik i Čović krivi sto je Čelik imao 150 blokada na računu i neisplacenih 55 igrača.

Ali eto kako su neki medju nama sjebali sve i napravili nestvarne dugove postoje i heroji sa druge strane koji su se izborili za spas, posluju legalno, nakon 20 godina Čelik ima račun. Ima jos posla ali velika je vjerovatnoća da će se iduce sezone u ovo vrijeme nakon 7 godina igrati Čelik- Željo, Sarajevo, Borac ,Zrinjski, Velež, Široki..

U-19 je nakon godina borbe i nakon 7 godina vraćen u PL i prosli vikend je ostvario pobjedu. Sada je red na prvi tim.

Tako da nemojte nikoga optuzivati za neuspjeh svog kluba nego isključivo lokalne legende, uprave, strukture, politiku grada i lihvare koje svaki klub ima kao i lešinare koje kruze da i oni čopaju mrtvu lešinu kakva je Čelik bio gdje je doveden i pokraden do nestvarnog minusa za BH uslove. Takav zlocin nam ni Dodik ni Čović ne bi napravili da su upravljali.
Fudbal se mnogo modernizovao u svijetu. Ekonomski strucnjaci kreiraju biznis planove i planiraju budzete vise sezona unaprijed. To je kod nas vec malo upitno. Ljudi iz sporta vode kolektive, ljudi koji su posveceni najbitnijoj sporednoj strasti na planeti, fudbalu! Kod nas velika vecina ne dozivljava strast prema fudbalu nego gleda licne interese. Celiku, posebno Robiji skidam kapu na ucinku i stajanju svim svojim bicem uz klub. Zenica ima ogroman potencijal u svim sferama ovog sporta, i nadati se da ce te u skorijpk buducnosti biti opet dio premier desetorke, ovo vrijedi i za Tuzlu kao i za Bihac. Mi u sustini dok ne usvojimo zakon o sportu i ne omogucimo investitorima sa privatnim kapitalom pristup strukturama klubova, necemo na zelenu granu izaci kolektivno. Celik, Sloboda i Zeljeznicar, kao i Borac. Zrinjski i Siroki imaju jako dobru podlogu da se otvore investicijama, kako bi se same strukture klubova unaprijedile a tim cinom i sam kvalitet fudbala i lige. Sli mislim da ce se to znacajno promijeniti u narednoj deceniji, jer budzeti sigurno nece moci pratiti finansijki tempo fudbala. Zeljo je slijedeci, potom Sloboda i Celik i onda slijedi Borac i ice sve redom.
[/quote]
Sve je to lijepo da se kod nas gleda samo sportski segment, a šta je sa politikom? Umjesto kojih ekipa ti vidiš Čelik, Slobodu i Jedinstvo među 10 u ligi?

Gledaj prošlu sezonu, Stupčanica osvojila federalku, da bi Posušje na kraju ipak ostalo, intervencijom za zelenim stolom.

Uvijek ćeš imati fiksno 4 iz RS a iz Federalne 4-3. Mogu tri nabrojana dovesti Šeika iz Mun City i PSG-a, ali im nema ulaza u Premijerku.

Raja se lože na priče o ujedinjenju federalne i lige RS, to je samo direktna zaštita RS ekipa, do sada su imala fiksno jednog da uđe u premijer, ujedinjenjem nižeg nivoa teoretski može nijedan da ne uđe iz B faktora.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 18 avg 2025, 22:26

Da, decki moji evo i strucni je rekao da Hererina ruka nije penal. Da li je i on na Dodikovom platnom spisku? Pitam samo, nista lose ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 avg 2025, 22:27

MikiPirs je napisao/la:
18 avg 2025, 22:26
Da, decki moji evo ibstrucni je rekao da Hererina ruka nije penal. Da li je i on na Dodikovom platnom spisku? Pitam samo, nista lose ;)
Jedan savjet, dobronamjeran. Prestani se toliko truditi da opravdaš nemoguće. Ne mislim na ovu situaciju konkretno, nego na sve ukupno.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 18 avg 2025, 22:28

Jao koji paramecijumi :-)

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 18 avg 2025, 22:30

Virtu4l je napisao/la:
18 avg 2025, 22:27
MikiPirs je napisao/la:
Da, decki moji evo ibstrucni je rekao da Hererina ruka nije penal. Da li je i on na Dodikovom platnom spisku? Pitam samo, nista lose ;)
Jedan savjet, dobronamjeran. Prestani se toliko truditi da opravdaš nemoguće. Ne mislim na ovu situaciju konkretno, nego na sve ukupno.
Ne trudim se, davno sam ja prestao da brinem o drugim komentarima i da mi puca k… za komentare ljudi pogotovo ljubomrnih, pogotovo da se nesto trudi oko toga. Nego me samo zanima komentar, ipak je ovo forum ;)

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 18 avg 2025, 22:35

MikiPirs je napisao/la:
18 avg 2025, 22:30
Virtu4l je napisao/la:
MikiPirs je napisao/la:
Ne trudim se, davno sam ja prestao da brinem o drugim komentarima i da mi puca k… za komentare ljudi pogotovo ljubomrnih, pogotovo da se nesto trudi oko toga. Nego me samo zanima komentar, ipak je ovo forum ;)
Nek ti javi neko da je Dodik pokojni, a kako će se to odraziti na projekat zvani Borac, vidjećemo...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 avg 2025, 22:36

MikiPirs je napisao/la:
Nema tu niko ko komentariše iz ljubomore. Svi ovo doživljavamo kao prolaznu fazu, trajaće koliko bude trajala, ali će zasigurno proći. Posebno jer svi znamo šta će biti poslije.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 18 avg 2025, 22:37

Zeko87 je napisao/la:
18 avg 2025, 22:35
MikiPirs je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:

Nek ti javi neko da je Dodik pokojni, a kako će se to odraziti na projekat zvani Borac, vidjećemo...
Eto srece da je stvarno otisao, ali mislim da se isuvise rano radujemo, jer i kada “ode” nece otici, nazalost ;). Izvinjavam se na iskakanju iz teme

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 18 avg 2025, 22:39

Virtu4l je napisao/la:
18 avg 2025, 22:36
MikiPirs je napisao/la:
Nema tu niko ko komentariše iz ljubomore. Svi ovo doživljavamo kao prolaznu fazu, trajaće koliko bude trajala, ali će zasigurno proći. Posebno jer svi znamo šta će biti poslije.
Drugar, pricamo o utakmici Sloga - Borac i Hereinoj ruci i strucnom konsultantu kojeg ste se kleli prosle sezone, a malo sam bio sarkastican jer jedan pacijent juce rece da je komentator Arene naplatnom spisku Dodika, pa reko mozda je i ovaj postao :D

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 18 avg 2025, 22:45

MikiPirs je napisao/la:
Da, decki moji evo i strucni je rekao da Hererina ruka nije penal. Da li je i on na Dodikovom platnom spisku? Pitam samo, nista lose ;)
Ma Borac je najposteniji klub,nema se sta raspravljat..

Osim što su lideri po bodovima, Banjalučani su jedini tim u ligi koji nakon 26 kola nije dobio nijedan crveni karton i nije skrivio penal. :mrgreen:
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 18 avg 2025, 22:45

MikiPirs je napisao/la:
Zar ga niste do juce pljuvali kad vam je sasipao istinu u lice? Nemoj se brinuti za Kaljanca,odma su ga skinuli jer nije dupelizac i zato je orestao da sudi.

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 18 avg 2025, 22:47

Naravno, zato i kontam da je i on usao na platni spisak :D

Kako cirevi?

Combattente87
Kontakt:

Post Postao/la Combattente87 » 18 avg 2025, 22:50

Virtu4l je napisao/la:
18 avg 2025, 22:36
MikiPirs je napisao/la:
Šta će biti poslje ? Sjaši Kurta da uzjaše Murta..... :)
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 18 avg 2025, 23:09

Morgen19 je napisao/la:
18 avg 2025, 18:05
tutankamon1905 je napisao/la:
18 avg 2025, 13:38
Mozel mi neko objasnit zasto Sarajevo lupa ovolike pare u igracki kadar ako su se vec predali za titulu? Vidim da je i dalje samo prica koga je red da osvoji Borac ili Zrinjski..Presmjesno i priprema alibija za moguci debakl
To ti je isto da ja tebe pitam što ste postali židovi, apsolutno te zaboli, tako isto nas zaboli što će biti debakl...
:facepalm:
Odakle se pojavljujete

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 18 avg 2025, 23:11

Virtu4l je napisao/la:
MikiPirs je napisao/la:
Ma trola kao i onaj Herson kod pitara. Ne znam kako se neko moze pecati na njihove postove.

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 18 avg 2025, 23:16

Vorovus je napisao/la:
18 avg 2025, 23:11
Virtu4l je napisao/la:
MikiPirs je napisao/la:
Ma trola kao i onaj Herson kod pitara. Ne znam kako se neko moze pecati na njihove postove.
Obozavam ih zapaliti :D

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 18 avg 2025, 23:24

Navijači Zrinjskog barem pokazali neke tragove života, pobunili se za tribinu, ubacili baklje u znak nezadovoljstva. Ovi sami sebe lažu i pokušavaju još biti smiješni i ironični.

Moj klub da na ovaj način osvaja bodove i titule ja bi mob i tv bacio iz kuće i ne bi se javljao nikome.

Ne planiram uopšte gledati utakmicu Borca i Sarajeva u narednom kolu. Tamo gdje nema sporta, nema ni mene.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: alacious, LondonBlues, sirBobbyMoore i 20 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []