Fašizam na kojem i rigoleto zavidi.
Premijer liga BiH - aktuelno
- luckystrike
- Kontakt:
-
opalaopala
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pomogneš sirotinji sa stotinama hiljada maraka za ono sto je kanton/grad napravio i oni se ovako ponašaju. A znaju da nebi mogli dobiti licencu bez tih para ili prošlogodišnjeg saginjanja vicku. Bas ste nezahvalni pomahnitali skretnicari, dokazano velika ciganija
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Pa hajde reci kad je RA skandirao to?Rahatlokum je napisao/la: ↑19 avg 2025, 11:45ma ja, sve smo mi prvi, za 10 godina ce bit da je onaj iz vaseg strucnog staba gurnuo Karamarka jer je ovaj imao dugu devetku u ruci i prijetio da ce ga ispucatRodjeni81 je napisao/la: ↑19 avg 2025, 11:42A navijaci zelje nisu godinama skandirali nama "ustase" i prvi to uveli u repertoar?Anpa je napisao/la: ↑19 avg 2025, 11:35Sto se tice ovih vrijedjanja na nekoj dubljoj osnovi, gdje se likuju ratne otimacine, nadam se da spada samo pod forumsko podje*avanje, i da to ozbiljne osobe stvarno ne misle. S druge strane imas na snimku navijace veleza kako nazivaju igrace zelje ustasama, al haj da ne vazim o tome.![]()
-
Rahatlokum
- Kontakt:
pa hajd ti meni posalji video gdje navijaci Zelje skandiraju praljku, o rusenju starog mosta, ono sto ste vi poceli spinovat sedmicama prije utakmice, hajd de posalji?Rodjeni81 je napisao/la: ↑19 avg 2025, 11:49Pa hajde reci kad je RA skandirao to?Rahatlokum je napisao/la: ↑19 avg 2025, 11:45ma ja, sve smo mi prvi, za 10 godina ce bit da je onaj iz vaseg strucnog staba gurnuo Karamarka jer je ovaj imao dugu devetku u ruci i prijetio da ce ga ispucat![]()
- LavoviGabela
- Kontakt:
Juka je heroj !!!!!Rodjeni81 je napisao/la: ↑19 avg 2025, 11:18Mi se nadamo da cemo opet ako trebalo kao 1992-1995 dolaziti i ginuti za Sarajevo iako opet ocekujemo da nam posaljete prazine.Zvornicka je napisao/la: ↑19 avg 2025, 11:15Nadam se da cete biti otjerani i sa ovog stadionaThreeplanetrees je napisao/la: ↑19 avg 2025, 10:53
Pa u talu sa opštinom ste isfintirali. Ne mogu vam direktno dati iz budzeta jer bi bilo preodlfirno pa nadošli hajmo malo raskopati jug bagerima i skontati da postoji mogućnost klizišta. Nema većeg parazita na državnim jaslama. Velež je bar izgradio stadion od njihovih para dok vi sezonu za sezonom tako preživljavate
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
I ti koji su skandirali ce ti reci skandirali smo to jer ste vi njima skandirali nesto deseto itd svodi se prica na jel prvo nastala kokos il jaje; poenta je sta se desilo u tom datom trenutku. Nazalost, naredni derbi ce vjerovatno u Sarajevu bit jos vece sranje, pogotovo ako neko bude hodao u velezovom dresu po gradu.Rodjeni81 je napisao/la: ↑19 avg 2025, 11:42A navijaci zelje nisu godinama skandirali nama "ustase" i prvi to uveli u repertoar?Anpa je napisao/la: ↑19 avg 2025, 11:35Sto se tice ovih vrijedjanja na nekoj dubljoj osnovi, gdje se likuju ratne otimacine, nadam se da spada samo pod forumsko podje*avanje, i da to ozbiljne osobe stvarno ne misle. S druge strane imas na snimku navijace veleza kako nazivaju igrace zelje ustasama, al haj da ne vazim o tome.
To su pojedinci bili, ja to cujem na Grbavici sa Sjevera svaku utakmicu i ne obazirem se puno na to, isto kao sto su u nas bili pojedinci sto vas nazivaju ustasama.Rahatlokum je napisao/la: ↑19 avg 2025, 11:50pa hajd ti meni posalji video gdje navijaci Zelje skandiraju praljku, o rusenju starog mosta, ono sto ste vi poceli spinovat sedmicama prije utakmice, hajd de posalji?Rodjeni81 je napisao/la: ↑19 avg 2025, 11:49Pa hajde reci kad je RA skandirao to?Rahatlokum je napisao/la: ↑19 avg 2025, 11:45
ma ja, sve smo mi prvi, za 10 godina ce bit da je onaj iz vaseg strucnog staba gurnuo Karamarka jer je ovaj imao dugu devetku u ruci i prijetio da ce ga ispucat![]()
Posalji mi gdje je RA kao grupa vama skandirala da ste ustase?
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Morate shvatiti navijace Veleza, utakmica sa Zeljom im je vrhunac sezone, vrhunac dokazivanja i trenutak kad misle da pokazu ko su i sta su. Zato su jos uvijek uzbudjeni samim dolaskom Zelje. A opet, po ko zna koji put ste imali priliku vidjeti sav seljakluk kluba i onih oko njega. Dosli, pobijedili, pokazali vam sta su navijaci i otisli. Prestanite vise cmizdriti i lagati, i prestanite vise umotavati i pravdati tu zaostalost, krenite dalje 
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
Rahatlokum
- Kontakt:
a taj Juka Prazina je sa igracima Sarajeva dok je grad gorio isao po jadranu na pripreme, cisto da se zna, dok su igraci Zelje pod granatama isli po dvoranama da treniraju. FK DEZERTER JADRANSKI SUSRETI 93.
- Threeplanetrees
Vidi ovo šta pišu na temi Čelika
Selam Robijo
Lijepo vas je vidjet kako dominirate
Nadam se da ce te izakcijati ove rodjene i tako ce te vratiti respect sirom Balkana
U subotu gostuju u Bijeljini, pratite da ne skrenu za Zenicu
Samo vam akcije fale, a sto se tice brojeva i navijanja jaci ste nego 98% premijerligasa

Selam Robijo
Lijepo vas je vidjet kako dominirate
Nadam se da ce te izakcijati ove rodjene i tako ce te vratiti respect sirom Balkana
U subotu gostuju u Bijeljini, pratite da ne skrenu za Zenicu
Samo vam akcije fale, a sto se tice brojeva i navijanja jaci ste nego 98% premijerligasa
-
19vendetta87
- Kontakt:
Jel moze neko postaviti sliku Covica dok je bio bubnjar RA, odavno je Velezovci nisu postavili. 
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- LavoviGabela
- Kontakt:
Konačno netko piše kako treba o lokaciji stadiona a i kluba pozz
- Hrammm1921
- Kontakt:
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Cvijetni aranzman i pravac bijeli brijeg19vendetta87 je napisao/la: ↑19 avg 2025, 12:48Jel moze neko postaviti sliku Covica dok je bio bubnjar RA, odavno je Velezovci nisu postavili.![]()
-
opalaopala
- Kontakt:
Nema vise potrebe da se raspravlja sa ovom ciganijom.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Koliko se ja sjecam mi smo osvojili jugoslovensku ligu 1971/72 . A vi je nikad niste osvojili . Ta vasa druga mjesta i neke stvari nista ne znace. Isto kao sto Crvena Zvezda ima osvojenu Ligu Prvaka a partizan ima samo finale .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
- LavoviGabela
- Kontakt:
Ili možda do mupa. Pošto isti likovi upadaju u stan prebijaju momka , a i sad ovu situaciju na pologu rade. A policija ih pusta
Sda bratooooo
Željezničar je jedini klub iz BiH koji ima vise pobjeda nego poraza u ligi Jugoslavije
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆