Nećeš srušiti moje pozitivno mišljenje o ovom gospodinu.bhfanatic14 je napisao/la: ↑19 avg 2025, 21:11Nije ! Ja sam navijac sarajeva ovaj momak je bio uvjek menadzerski guran preko srpske mafije. Zato ga nemogu ocima, igrao za mrtvi paok i slabi Standard znaci grcka i belgija i kao takav je skupio 50 nastupa za bh. Alibi igrac, sa jakim ledjima. Dosta je ovog glupiranja zeljinih i nasih navijaca kada ovdje se dodju hvalit neki amateri da ih se gura u repku. Odvratno.
Gojko Cimirot
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Gojko Cimirot
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I navijacki puk je zbog takvih prozivao i pozivao Dzeku da se oprosti. Nije ni cudno da 1-2 godine Dzeko pored ovakvih gola nije zabio.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Lik bio tu bukvalno da popuni mjesto. Evo neka se neko proba sjetiti neke njegove dobre partije. Nemam pojma ni kad je igrao zadnji put za nas.
Pazi mankija, broje golove i asistove zadnjem veznom..
Arapi ni qrave ne plaćaju regularno ako nisu Bog zna šta.
Arapi ni qrave ne plaćaju regularno ako nisu Bog zna šta.
The saddest thing in life is wasted talent.
- Beduin
- Kontakt:
Ziva istina, zato i jesmo bili gdje jesmo sa njim, Amirom, Krunicem, Loncarom, Gojakom, Nasticem, Milosevicem, Danilovicem, Rahmankvicem... ili Sabanadzovicem, Vrancicem, ni sjetiti se vise ne mogu svih vrhunskih veznjaka i rezultata koje su napravili sa reprezentacijom.
Kad se sjetis svih njih onda se Barbarezu moras pokloniti sto ih je makar odj3bo, ako nista drugo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ako neko nadje ijednu dobru partiju Cimirota u reprezentaciji, klanjam mu se. Na terenu dobri duh Kasper.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Cimirot jeste bio standardan u Belgiji i time je svakako zasluzio poziv svaki put.
Al meni licno je on bio anemican preko svake mjere. Bili on, Gojak, Hadziahmetovic, Pjanic, Krunic i sta znam ko jos u sredini, a igra nam nista al bas nista bolja nije bila od danasnje.
Nit je ko povukao loptu, uputio istu prema naprijed. Odigrao dupli pas, razigrao. Onda asistirao il sutirao. Valjala se lopta sve do golmana i izbij na Dzeku.
Kazete, defanzivac. Cak je i Zahirovic ostavio veci utisak od njega. O Sunjicu da ne govorim. Za Sunjica barem znas da ce preorati teren. Znas da ce uklizati, presjeci i pratiti protivnicke igrace u stopu svih 90 min.
Al meni licno je on bio anemican preko svake mjere. Bili on, Gojak, Hadziahmetovic, Pjanic, Krunic i sta znam ko jos u sredini, a igra nam nista al bas nista bolja nije bila od danasnje.
Nit je ko povukao loptu, uputio istu prema naprijed. Odigrao dupli pas, razigrao. Onda asistirao il sutirao. Valjala se lopta sve do golmana i izbij na Dzeku.
Kazete, defanzivac. Cak je i Zahirovic ostavio veci utisak od njega. O Sunjicu da ne govorim. Za Sunjica barem znas da ce preorati teren. Znas da ce uklizati, presjeci i pratiti protivnicke igrace u stopu svih 90 min.
Za Đakovca i Tahirovića je Jens Jeremies.
-
19vendetta87
- Kontakt:
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Nije Cimirot nikad za reprezentaciju igrao u kontinuitetu dobro, ali stvarno mu se ne može ništa zamjeriti u klupskoj karijeri, zaslužio je uvijek poziv. Kad je otišao u Saudijsku Arabiju, i pozivi su prestali dolaziti.
Čovjek ima haman 500 nastupa u karijeri, skoro da nema praznog hoda. Gdje god je došao, standardan bio svaku polusezonu.
Promijenio pet klubova u karijeri koja se bliži kraju, svugdje igrao redovno osim ovo pred kraj u Arabiji i idioti pišu da je menadžerski igrač i ubleha.
Čovjek ima haman 500 nastupa u karijeri, skoro da nema praznog hoda. Gdje god je došao, standardan bio svaku polusezonu.
Promijenio pet klubova u karijeri koja se bliži kraju, svugdje igrao redovno osim ovo pred kraj u Arabiji i idioti pišu da je menadžerski igrač i ubleha.
Prvi u dva života neće dobaciti gdje je Cimi sad. Drugi možda i hoće više.. kad Sönderjyske bude u Ligi prvaka.
Pokazuje zasto je prevaraaaaa zvana Gojkara
Ubleha nije prevaga u ovoj amaterskoj ligi.
Kad su pitari ubijedjivali da će imati bolju karijeru od Besica.
Kad su pitari ubijedjivali da će imati bolju karijeru od Besica.
Pa sta ocekivati od pojedinih koji su pisali da je Renan Oliveira bolji od Demirovica
Drugo ime Cimirota je duh. Bukvalno nikad nije bio prevaga u reprezentaciji.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
A nemam pojma ni kada se oprostio niti se sjećam zadnjih njegovih utakmica u reprezentaciji. Nebitan lik skroz.
Zaboravio si da je Duljevic bolji od Lulica.
Najgluplji navijači u BiH.
Trener je izjavio da je imao nekih velikih privatnih problema, tako da vjerovatno nije bio glavom na utakmici. Inače, jako loša njegova utakmica večeras.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast