bolan, niko ne spori uspjehe Borca, samo mauči da čitaš. Lik kad je napisao veliki Jugosloven, mislio je na Dragana Čovića, dakle prijeratnog Jugoslovena, a poslijeratnog Hrvata. Nije se mislilo na Borac.Papalukas je napisao/la:Ajde par puta procitaj svoj post pa moju repliku pa se onda javi,ocigledno ti je cilj napadati i omalozavati ljude i institucije koje su vjerovatno puno starije od mene i tebe,Primitivac, kada bi pricali o stepenu obrazovanja, siguran sam da mi ne bi mogao ni cipele cistiti. To je prva stvar. Druga, da si informisan i obrazovan barem upola kao sto si primitivan, ne bi od mene trazio da ti objasnim sta sam mislio pod Covicem kao Jugoslovenom. I da, vjerovatno si jedna od posljednjih osoba koja meni moze da prica o jugoslovenstvu, a samim time i tekovinama antifasizma na kojima je i nastala Jugoslavija 1945.godine. Ali ako zelis cas historije, moze se i to organizovati. Govoreci o godinama, nadam se da si barem dovoljno pametan da na osnovu mojih prethodnih recenica zakljucis da nisam starosna dob onih kojima ti drzis "mudro slovo" o tome kako ti i slicni tebi zelite sve najbolje BOSNI I HERCEGOVINI, a kada god nesto nije po tvom i vasem, odmah je to razlog da oni treci budu krivi. Ne moze i nece ici.
Btw. zao mi je sto je ovo preraslo u neko prepucavanje na osnovu onoga na cemu ovaj forum ne smije da se bazira, ali nazalost mali procenat onih koji uzurpiraju ovaj forum trazi razlog za povlacenje ovakvih rasprava.
Sretno
sretno i tebi.....
I da necu ti vise nista odgovarfati, ne zelim se spustati na tvoj nivo INTELEKTUALC.
Jugoslovenski velikan: 1950. Osnivanje.1957. Ulazak u Prvu saveznu ligu.1957. Pobjednik Kupa Jugoslavije.1958. Pobjednik Kupa Jugoslavije.1959. Prvak Jugoslavije.1960. Prvak Jugoslavije.1961. Pobjednik Kupa Jugoslavije.1969. Pobjednik Kupa Jugoslavije.1972. Pobjednik Kupa Jugoslavije.1973. Prvak Jugoslavije.1973. Pobjednik Kupa Jugoslavije.1974. Prvak Jugoslavije.1974. Pobjednik Kupa Jugoslavije.1975. Prvak Jugoslavije.1975. Pobjednik Kupa Jugoslavije.1975. Finalist Kupa evropskih šampiona.1976. Prvak Jugoslavije
.1976. Prvak Evrope.1979. Pobjednik Kupa Jugoslavije.1981. Prvak Jugoslavije.1991. Pobjednik Kupa IHF.1992. Pobjednik Kupa Jugoslavije.1993. Pobjednik Kupa Republike Srpske.1994. Prvak Republike Srpske.1994. Pobjednik Kupa Republike Srpske.1995. Prvak Republike Srpske.1996. Prvak Republike Srpske.1996. Pobjednik Kupa Republike Srpske.1997. Prvak Republike Srpske.1997. Pobjednik Kupa Republike Srpske.1998. Prvak Republike Srpske.1998. Pobjednik Kupa Republike Srpske.1999. Prvak Republike Srpske.1999. Pobjednik Kupa Republike Srpske.2000. Prvak Republike Srpske.2000. Pobjednik Kupa Republike Srpske.2001. Prvak Republike Srpske.2001. Pobjednik Kupa Republike Srpske.2007. Pobjednik Kupa BiH.2009. Pobjednik Kupa Republike Srpske2010. Pobjednik Kupa Republike Srpske
I ja ne znam šta je tu toliki problem. Ako je Borac bolji, pobijediće. Kakve sad vezez ima zaostala tekma sa tom. Džaba se s*anja prave od ničega...