RK Bosna

hamo_pipa
Kontakt:

Re: RK Bosna

Post Postao/la hamo_pipa » 20 apr 2011, 14:56

Papalukas je napisao/la:
Primitivac, kada bi pricali o stepenu obrazovanja, siguran sam da mi ne bi mogao ni cipele cistiti. To je prva stvar. Druga, da si informisan i obrazovan barem upola kao sto si primitivan, ne bi od mene trazio da ti objasnim sta sam mislio pod Covicem kao Jugoslovenom. I da, vjerovatno si jedna od posljednjih osoba koja meni moze da prica o jugoslovenstvu, a samim time i tekovinama antifasizma na kojima je i nastala Jugoslavija 1945.godine. Ali ako zelis cas historije, moze se i to organizovati. Govoreci o godinama, nadam se da si barem dovoljno pametan da na osnovu mojih prethodnih recenica zakljucis da nisam starosna dob onih kojima ti drzis "mudro slovo" o tome kako ti i slicni tebi zelite sve najbolje BOSNI I HERCEGOVINI, a kada god nesto nije po tvom i vasem, odmah je to razlog da oni treci budu krivi. Ne moze i nece ici.
Btw. zao mi je sto je ovo preraslo u neko prepucavanje na osnovu onoga na cemu ovaj forum ne smije da se bazira, ali nazalost mali procenat onih koji uzurpiraju ovaj forum trazi razlog za povlacenje ovakvih rasprava.

Sretno
Ajde par puta procitaj svoj post pa moju repliku pa se onda javi,ocigledno ti je cilj napadati i omalozavati ljude i institucije koje su vjerovatno puno starije od mene i tebe,
sretno i tebi.....
I da necu ti vise nista odgovarfati, ne zelim se spustati na tvoj nivo INTELEKTUALC.
Jugoslovenski velikan: 1950. Osnivanje.1957. Ulazak u Prvu saveznu ligu.1957. Pobjednik Kupa Jugoslavije.1958. Pobjednik Kupa Jugoslavije.1959. Prvak Jugoslavije.1960. Prvak Jugoslavije.1961. Pobjednik Kupa Jugoslavije.1969. Pobjednik Kupa Jugoslavije.1972. Pobjednik Kupa Jugoslavije.1973. Prvak Jugoslavije.1973. Pobjednik Kupa Jugoslavije.1974. Prvak Jugoslavije.1974. Pobjednik Kupa Jugoslavije.1975. Prvak Jugoslavije.1975. Pobjednik Kupa Jugoslavije.1975. Finalist Kupa evropskih šampiona.1976. Prvak Jugoslavije
.1976. Prvak Evrope.1979. Pobjednik Kupa Jugoslavije.1981. Prvak Jugoslavije.1991. Pobjednik Kupa IHF.1992. Pobjednik Kupa Jugoslavije.1993. Pobjednik Kupa Republike Srpske.1994. Prvak Republike Srpske.1994. Pobjednik Kupa Republike Srpske.1995. Prvak Republike Srpske.1996. Prvak Republike Srpske.1996. Pobjednik Kupa Republike Srpske.1997. Prvak Republike Srpske.1997. Pobjednik Kupa Republike Srpske.1998. Prvak Republike Srpske.1998. Pobjednik Kupa Republike Srpske.1999. Prvak Republike Srpske.1999. Pobjednik Kupa Republike Srpske.2000. Prvak Republike Srpske.2000. Pobjednik Kupa Republike Srpske.2001. Prvak Republike Srpske.2001. Pobjednik Kupa Republike Srpske.2007. Pobjednik Kupa BiH.2009. Pobjednik Kupa Republike Srpske2010. Pobjednik Kupa Republike Srpske
bolan, niko ne spori uspjehe Borca, samo mauči da čitaš. Lik kad je napisao veliki Jugosloven, mislio je na Dragana Čovića, dakle prijeratnog Jugoslovena, a poslijeratnog Hrvata. Nije se mislilo na Borac.

I ja ne znam šta je tu toliki problem. Ako je Borac bolji, pobijediće. Kakve sad vezez ima zaostala tekma sa tom. Džaba se s*anja prave od ničega...
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 20 apr 2011, 15:23

bolan, niko ne spori uspjehe Borca, samo mauči da čitaš. Lik kad je napisao veliki Jugosloven, mislio je na Dragana Čovića, dakle prijeratnog Jugoslovena, a poslijeratnog Hrvata. Nije se mislilo na Borac.
Ma sta ste se nakacili na Covica i Jugoslovena ajde nadji mi gdje sam ga ja spomenuo a pogledaj sta sam ja njemu replicirao,Boze dragi jos meni govori da pazljivo procitam :shock: :shock: :shock:

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 20 apr 2011, 15:28

najbolje bi bilo da BOSNA igra prijepodne sa IZVIDACEM a uvece sa BORCEM tako da u jednom danu odradi to i svi zadovljni :lol: :lol:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 20 apr 2011, 15:28

I da, MOLIM VAS, ISTUPITE, i Izvidjac i Borac, MOLIM VAS, dva manje degradirajuca faktora u bh.rukometu.
Ovo je recenica zbog koje sam mu rekao da ime jugoslovenskog velikana izgovara sa postovanjem pa sam usput nabrojao uspjehe,a Covice i ostale ostavljam vama jer vidim sve vidite kroz to... :D

Adoxin
Kontakt:

Post Postao/la Adoxin » 20 apr 2011, 16:08

mdss je napisao/la:najbolje bi bilo da BOSNA igra prijepodne sa IZVIDACEM a uvece sa BORCEM tako da u jednom danu odradi to i svi zadovljni :lol: :lol:
Ma uzela bi ih Bosna i da igra istovremeno sa Borcem i Izviđačem.

Raikkonen
Kontakt:

Post Postao/la Raikkonen » 20 apr 2011, 17:16

Adoxin je napisao/la:
mdss je napisao/la:najbolje bi bilo da BOSNA igra prijepodne sa IZVIDACEM a uvece sa BORCEM tako da u jednom danu odradi to i svi zadovljni :lol: :lol:
Ma uzela bi ih Bosna i da igra istovremeno sa Borcem i Izviđačem.
hhaahah...bravo lave.......BOSNA JE SAMPION OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.........ALLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ALLLLLLEEEEEEE ALLEEEEEEEEEE.......POBIJEDI BOSNO SAMO OVU NOC PA DA BORAC PLACE SVE DO JUTRA......NAPRIJED BOSNAAAAAA

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 20 apr 2011, 18:11

Jedan klub će najvjerovatnije osvojiti obe titule,gubitnika očekuju teški dani u svakom smislu-toga su svjesni i jedni i drugi pa su im u strahu i velike oči, :shock:

sveznadar
Kontakt:

Post Postao/la sveznadar » 20 apr 2011, 18:20

Ma ja domaćinstvo Borcu i laksi protivnik (Sloga) a Bosna ce preuzeti Izviđač, mislim na KUP. Bosna je **** isto ko i prosle godine kada je Goraždu zabila nož i u dogovoru sa Izviđačem preuzela domacinstvo KUP-a da se ne bi igralo u Goraždu gdje je vruća atmosfera. A ja kako vidim na tribinama Bosne u bitnim utakmicama, je uvijek velika grupa Goraždana koja je podržava. **** klub koji nema svoju publiku nego plaća da dođe iz drugog grada, neznam za koga igraju?

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 20 apr 2011, 22:24

sveznadar je napisao/la:Ma ja domaćinstvo Borcu i laksi protivnik (Sloga) a Bosna ce preuzeti Izviđač, mislim na KUP.
U Doboju ce se igrat kup! ;)

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 20 apr 2011, 22:26

po'marke je napisao/la:
sveznadar je napisao/la:Ma ja domaćinstvo Borcu i laksi protivnik (Sloga) a Bosna ce preuzeti Izviđač, mislim na KUP.
Danas je pisalo da će se igrati u Banjaluci:

http://sportsport.ba/rukomet/borac---sl ... djac/55535
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 20 apr 2011, 22:33

Hawking je napisao/la:
po'marke je napisao/la:
Danas je pisalo da će se igrati u Banjaluci:

http://sportsport.ba/rukomet/borac---sl ... djac/55535
A moja greska, znam da je trebalo u Doboju, nisam pratio ova desavanja. Vidim svega se izdesavalo... :roll:

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 21 apr 2011, 08:31

22.04. Bosna - Gračanica
27.04. Izviđać - Bosna
30.04. Borac - Bosna
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 22 apr 2011, 11:18

Stole iz Bora je napisao/la:22.04. Bosna - Gračanica
27.04. Izviđać - Bosna
30.04. Borac - Bosna
bit ce vam tesko........u izvidjacu su im zaprijetlii ne dobiju li bosnu da im se oduzima 5% od place,
od prosle im vec uzeli 5%,jer nisu izbacili san antonia a imali presnost od 5 golova
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 22 apr 2011, 12:00

Rosas7 je napisao/la:
27.04. Izviđać - Bosna
30.04. Borac - Bosna
bit ce vam tesko........u izvidjacu su im zaprijetlii ne dobiju li bosnu da im se oduzima 5% od place,
od prosle im vec uzeli 5%,jer nisu izbacili san antonia a imali presnost od 5 golova
Imaš li podataka za zadnju utakmcu u Ljubuškom protiv Borca - ima li tu kakvih nagrada, kazni...? :shock:
Hoće li koga poslati i u zatvor ako ne uspije "projekat rušenja Bosne"???? :mrgreen:
Bosno moja poharana....

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 22 apr 2011, 14:46

Trigger je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:
27.04. Izviđać - Bosna
30.04. Borac - Bosna
Imaš li podataka za zadnju utakmcu u Ljubuškom protiv Borca - ima li tu kakvih nagrada, kazni...? :shock:
Hoće li koga poslati i u zatvor ako ne uspije "projekat rušenja Bosne"???? :mrgreen:
neznam ti za to :mrgreen:
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

hhh
Kontakt:

Post Postao/la hhh » 22 apr 2011, 17:33

Nema nikakvih kazni, niti nagrada ni za jednu ni za drugu utakmicu, niti je bilo za utakmicu sa SA.
U izviđaču je letargija, zbog otkazivanja regionalne lige, jer je to trebao biti korak naprijed za HRK Izvidjač.
Apsolutno nas ne zanima tko će biti prvak. Znam jedino da će i igrači i navijači silno željeti pobjedu nad Bosnom i Borcem, bez obzira što nam ne znače ništa bodovno.
Možda, jedino uprava ima bolje odnose sa Borcem i navijači više ne vole Bosnu, pa bi eto više nas voljelo da Borac bude prvak.
U bosni su se izgleda dobro prepali, jer su došli u situaciju da razmišljaju da li će biti prvi, iako s obzirom na budžet bi trebali biti uvjerljivo.
A u stvari kad se sa strane pogleda, realno, Bosna je dobila Borca samo dva razlike u Sarajevu, i zbog toga je Borac favorit za prvo mjesto.

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 22 apr 2011, 18:23

hhh je napisao/la:Nema nikakvih kazni, niti nagrada ni za jednu ni za drugu utakmicu, niti je bilo za utakmicu sa SA.
U izviđaču je letargija, zbog otkazivanja regionalne lige, jer je to trebao biti korak naprijed za HRK Izvidjač.
Apsolutno nas ne zanima tko će biti prvak. Znam jedino da će i igrači i navijači silno željeti pobjedu nad Bosnom i Borcem, bez obzira što nam ne znače ništa bodovno.
Možda, jedino uprava ima bolje odnose sa Borcem i navijači više ne vole Bosnu, pa bi eto više nas voljelo da Borac bude prvak.
U bosni su se izgleda dobro prepali, jer su došli u situaciju da razmišljaju da li će biti prvi, iako s obzirom na budžet bi trebali biti uvjerljivo.
A u stvari kad se sa strane pogleda, realno, Bosna je dobila Borca samo dva razlike u Sarajevu, i zbog toga je Borac favorit za prvo mjesto.
Lijepo zboriš, ako je istina i ako je letargija u klubu (zbog bilo čega) kako se onda može imati motivacija - silna želja za pobjedom(a) koje vam ništa ne znače!?
Meni je normalno da svaki klub i igrači imaju uvijek želju za pobjedom i tu ništa neobičnog nema - ali...
Imate bolje odnose s Borcem! - dobro je da imate dobre odnose...samo nastavite....
Ne volite Bosnu!? Zašto? U čemu je to, za vas, razlika između Borca i Bosne, kad je ljubav u pitanju!? :?
Ako svi više želite da Borac bude prvak, vaše pravo - OK - a da li će to uticati na rezultat zadnje utakmice u Ljubuškom?
Mada to neće biti toliko ni važno za Bosnu, neće ta utakmica, nadam se i vjerujem, odlučivati ništa...
Bosna se prepala!!!!!
:D
PS:
Da, eto da se i ja deklarišem - i ja više simpatišem RK Borac kao klub nego RK Izviđač, ali to je nebitno.... 8-)
Bosno moja poharana....

D-mol
Kontakt:

Post Postao/la D-mol » 27 apr 2011, 04:00

Trigger je napisao/la:
hhh je napisao/la:Nema nikakvih kazni, niti nagrada ni za jednu ni za drugu utakmicu, niti je bilo za utakmicu sa SA.
Lijepo zboriš, ako je istina i ako je letargija u klubu (zbog bilo čega) kako se onda može imati motivacija - silna želja za pobjedom(a) koje vam ništa ne znače!?
Meni je normalno da svaki klub i igrači imaju uvijek želju za pobjedom i tu ništa neobičnog nema - ali...
Imate bolje odnose s Borcem! - dobro je da imate dobre odnose...samo nastavite....
Ne volite Bosnu!? Zašto? U čemu je to, za vas, razlika između Borca i Bosne, kad je ljubav u pitanju!? :?
Ako svi više želite da Borac bude prvak, vaše pravo - OK - a da li će to uticati na rezultat zadnje utakmice u Ljubuškom?
Mada to neće biti toliko ni važno za Bosnu, neće ta utakmica, nadam se i vjerujem, odlučivati ništa...
Bosna se prepala!!!!!
:D
PS:
Da, eto da se i ja deklarišem - i ja više simpatišem RK Borac kao klub nego RK Izviđač, ali to je nebitno.... 8-)

Danas laganini se zapućujem iz Sarajeva u Ljubuški da gledam utakmicu..... Ko voli neka izvoli
Horde Zla

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 27 apr 2011, 17:04

dobra utakmica veceras ce biti sigurno

Aikon
Kontakt:

Post Postao/la Aikon » 27 apr 2011, 19:49

Rosas7 je napisao/la:dobra utakmica veceras ce biti sigurno

jel ko zna gdje bi se mogo pratiti rezultat??? :?:

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.