AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

robovi88
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la robovi88 » 20 apr 2011, 06:39

Eto Milanisti danas mi je evo tačno 21. godina odkako navijam za Milan ... :)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 20 apr 2011, 11:04

robovi88 je napisao/la:Eto Milanisti danas mi je evo tačno 21. godina odkako navijam za Milan ... :)
E pa da te zdravlje posluzi pa da docekas jos makar 81 godinu :mrgreen: i da svake godine Milan osvoji poneki trofej :)

sretan rodjendan i sve najbolje...

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 20 apr 2011, 11:25

robovi88 je napisao/la:Eto Milanisti danas mi je evo tačno 21. godina odkako navijam za Milan ... :)

lajk :) cestitam (:

Omerovic
Kontakt:

Post Postao/la Omerovic » 20 apr 2011, 12:16

Cestitam :D :D

Omerovic
Kontakt:

Post Postao/la Omerovic » 20 apr 2011, 12:18

Porto odbio ponudu Milana od 16 mil. eura za Hulka ....

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 20 apr 2011, 12:37

Omerovic je napisao/la:Porto odbio ponudu Milana od 16 mil. eura za Hulka ....
Pa sta hoce vise dosta bi im i to bilo,ali posto su transferi otisli u k. sigurno ce traziti imedju 25-30 miliona :roll:

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 20 apr 2011, 14:15

Hvala kraljevi moji :)

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 apr 2011, 15:04

robovi88 je napisao/la:Emanuelson postao otac 8-) šta je ovo sam samo karaju (Cassano,T.Silva, Emanuelson..) :lol:

Tiago Ferreira dolazi u Milan iz Portugala samo ne znam koji klub ( Porto ili Benfica jedan od ova dva 100% ). 93 je godiste igra Štopera ali može i na Lijevog Beka. Stručnjaci kažu da je veoma sličan Davidu Luizu. Odigrao je već 14 nastupa za U17 repku Portugala 8-)

Boateng obožava Michaela Jacksona i zna plesati Moon Walk, što često radi u svlačionici i saigrači kazu da to radi odlično. Boateng je izjavio da ukoliko Milan osvoji Scudetto on će plesati Moon Wal na sred stadiona :D 8-)

Pozvani i nepozvani za Palermo :

Pozvani: Amelia, Roma, Piscitelli (60), Abate, Antonini, Legrottaglie, Oddo, Papastathopoulos, Thiago Silva, Boateng, Emanuelson, Flamini, Gattuso, Merkel, Pirlo, Seedorf, Strasser, Beretta, Cassano, Ibrahimović, Robinho.

Nisu pozvani : Zambrotta, Yepes, Van Bommel. Bold - 8-) Odmor

Out: Abbiati, Ambrosini, Bonera, Inzaghi, Jankulovski, Nesta, Pato
nebi me zacudilo da jedan dan izadje i vijest,da je neki od igraca postao i djed , s obzirom da imamo puno veterana sve je moguce :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Omerovic
Kontakt:

Post Postao/la Omerovic » 20 apr 2011, 15:20

patinho7
Kontakt:

Post Postao/la patinho7 » 20 apr 2011, 17:01

Ovo se naziva "Nadigran protivnik" ;)

[youtube][/youtube]
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!

patinho7
Kontakt:

Post Postao/la patinho7 » 20 apr 2011, 17:04

Pirlo protiv Palerma od prve minute, nakon 4 mjeseca !

.................. slika..................

Organizator igre fudbalera Milana Andrea Pirlo trebao bi da većeras na San Siru u polufinalnom susretu italijanskog kupa protiv Palerma započne svoj prvi susret nakon decembra prošle godine...

Povreda zadnje lože i koljena udaljile su Pirla od travnate podloge dobar dio sezone, ali sada bi napokon trebao da bude spreman za samu njenu završnicu.

- Izvešću svoju najbolju ekipu. Ibrahimović će igrati u napadu uz Cassana, a verojatno će od prve minute krenuti i Pirlo – rekao je trener "Rossonera" Massimiliano Allegri, uz dodatak:

- Želimo da osvojimo ovaj trofej. Naša dužnost je da pokušamo da izborimo finale Kupa i osvojimo titulu prvaka u prvenstvu.

Pirlo je prošlog vikenda protiv Sampdorije odigrao prvi prvenstveni susret nakon onog protiv Rome 18. decembra prošle godine. Ušao je u igru umjesto Marka van Bommela u 73. minutu.

patinho7
Kontakt:

Post Postao/la patinho7 » 20 apr 2011, 17:08

Fudbalski portal Goal.com sastavio je spisak od deset najlošijih transfera fudbalera u seriji A za sezonu 2010/11 !

.................slika.....................

Bivši napadač Intera stigao je u Romu u junu prošle godine iz Flamenga bez obeštećenja potpisavši trogodišnji ugovor. No, nekad sjajni napadač "Nerazzurra" nije se proslavio u Romi, te nije uspio da se nametne treneru. Sakupio je ukupno tek sedam ligaških nastupa i bez postignutog gola na kraju u martu prešao u Corinthians.

Na drugom mestu najlošijih transfera nalazi se desni odbrambeni igrač Juventusa Marco Motta, na trećem centralni defanzivac Milana Sokratis Papastathopoulos, dok spisak zatvara štoper Intera Andrea Rannochia.

Goal.com, spisak deset najlošijih transfera u Seriji A u sezoni 2010/11:

1. Adriano (iz Flamenga u Romu) bez obeštećenja

2. Marco Motta (Udinese-Juventus) pozajmica

3. Sokratis Papastathopoulos (Genoa-Milan) 6.2 miliona funti :roll:

4. Andrea Raggi (Palermo-Bari) pozajmica

5. Rafinha (Schalke-Genoa) 7.1 miliona funti

6. Guillermo Burdisso (Rosario Central-Roma) pozajmica

7. Jose Sosa (Bayern-Napoli) nepoznata visina transfera

8. Jonathan Biabiany (Inter-Sampdoria) 6.2 miliona funti

9. Eduardo (Braga-Genoa) 3.5 miliona funti

10. Andrea Rannochia (Genoa-Inter) 11.1 miliona funti

domineysn
Kontakt:

Post Postao/la domineysn » 20 apr 2011, 17:29

patinho7 je napisao/la:Fudbalski portal Goal.com sastavio je spisak od deset najlošijih transfera fudbalera u seriji A za sezonu 2010/11 !

.................slika.....................

Bivši napadač Intera stigao je u Romu u junu prošle godine iz Flamenga bez obeštećenja potpisavši trogodišnji ugovor. No, nekad sjajni napadač "Nerazzurra" nije se proslavio u Romi, te nije uspio da se nametne treneru. Sakupio je ukupno tek sedam ligaških nastupa i bez postignutog gola na kraju u martu prešao u Corinthians.

Na drugom mestu najlošijih transfera nalazi se desni odbrambeni igrač Juventusa Marco Motta, na trećem centralni defanzivac Milana Sokratis Papastathopoulos, dok spisak zatvara štoper Intera Andrea Rannochia.

Goal.com, spisak deset najlošijih transfera u Seriji A u sezoni 2010/11:

1. Adriano (iz Flamenga u Romu) bez obeštećenja

2. Marco Motta (Udinese-Juventus) pozajmica

3. Sokratis Papastathopoulos (Genoa-Milan) 6.2 miliona funti :roll:

4. Andrea Raggi (Palermo-Bari) pozajmica

5. Rafinha (Schalke-Genoa) 7.1 miliona funti

6. Guillermo Burdisso (Rosario Central-Roma) pozajmica

7. Jose Sosa (Bayern-Napoli) nepoznata visina transfera

8. Jonathan Biabiany (Inter-Sampdoria) 6.2 miliona funti

9. Eduardo (Braga-Genoa) 3.5 miliona funti

10. Andrea Rannochia (Genoa-Inter) 11.1 miliona funti
Dobro, Sokratis Papastathopoulos se nije pokazao u najboljem svjetlu, on je doveden više da napreduje i da popuni prazninu o odbrani.
A što se tiče Andrea Rannochia tu se ne slažem. Jeste, imao je peh da postigne autogol protiv Schalkea, i to u Ligi prvaka. Ali, i pored toga, bio je besprijekoran igrač i ubrzo će postati stub odbrane Intera. Po meni jako dobar defanzivac. ;)
Still learning...

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 20 apr 2011, 17:48

http://rs.strana.mk/7394/2 glasajte za našeg SuperPippa 8-)

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 20 apr 2011, 18:02

robovi88 je napisao/la:http://rs.strana.mk/7394/2 glasajte za našeg SuperPippa 8-)
2 velikana
Ja za Ruala :mrgreen:

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 20 apr 2011, 18:20

Silvio B je napisao/la:
momak moras ohladiti ,ako si dovoljno upucen u desavanja znat ces da sa villom rade dva specijalna trenera i sam tassoti jer mali je veliki potencijal i veliki atleta to sto allegri ne zeli da momak izgori na jednoj tekmi kakva je cup utakmica je drugo a ja sam ga pratio 2-3 puta u espanjalu i momak ima sve da bude vrh vrh lijevi bek ,znaci po informacijama milan ga priprema za sljedecu sezonu kao sto smo pripremali silvu 6-8 mjeseci
ma to su gluposti prvi put čujem za ovo. pa šta ima izgarati u kup utakmici, koliko treba čekati da dobije šansu da vidimo o kakvom se igraču radi?
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 20 apr 2011, 18:25

baresi#6 je napisao/la:
Silvio B je napisao/la:
momak moras ohladiti ,ako si dovoljno upucen u desavanja znat ces da sa villom rade dva specijalna trenera i sam tassoti jer mali je veliki potencijal i veliki atleta to sto allegri ne zeli da momak izgori na jednoj tekmi kakva je cup utakmica je drugo a ja sam ga pratio 2-3 puta u espanjalu i momak ima sve da bude vrh vrh lijevi bek ,znaci po informacijama milan ga priprema za sljedecu sezonu kao sto smo pripremali silvu 6-8 mjeseci
ma to su gluposti prvi put čujem za ovo. pa šta ima izgarati u kup utakmici, koliko treba čekati da dobije šansu da vidimo o kakvom se igraču radi?
Ma sta ti i ja ima da vidimo kakav je neko igrac ,citas li sta ti pisem znaci imaju jako puno nade za momka i trenirajuga po posebnom rezimu 2 trenera + tassoti ,i glavni razlog njegovog ne igranja lezi u tome sto allegri ne zeli da kojim slucajem momak odigra lose i da ga proglase flopom i da mali pukne prije vremena .

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 20 apr 2011, 18:25

ma on ko i pravi berlusconi vjerovatno misli najbolje al priča gluposti.
pa samo je jedan lijevi bek pozvan a to je antonini, i on je tanak skroz i taj veliki vila kojeg si ti gledao OBA puta u espanjolu nemože se izboriti za mjesto na klupi, a za sljedeću sezonu se već dogovara dolazak taiwo-a iz marseja-eto koliko vjeruju tom klincu.
ja bi volio da griješim više nego išta i vrlo rado ću ti čestitati ako zaigra za milan i bude dobar ali kako je krenu više mi liči na scenario u stilu onog montelonga nego na uspjeh
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

domineysn
Kontakt:

Post Postao/la domineysn » 20 apr 2011, 18:29

robovi88 je napisao/la:http://rs.strana.mk/7394/2 glasajte za našeg SuperPippa 8-)
Pippo <3

Btw. Pogledajte ovo Click
Still learning...

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 20 apr 2011, 18:29

Silvio B je napisao/la:
Ma sta ti i ja ima da vidimo kakav je neko igrac ,citas li sta ti pisem znaci imaju jako puno nade za momka i trenirajuga po posebnom rezimu 2 trenera + tassoti ,i glavni razlog njegovog ne igranja lezi u tome sto allegri ne zeli da kojim slucajem momak odigra lose i da ga proglase flopom i da mali pukne prije vremena .
pa šta će čekati 10 godina da debituje za milan??? a u ovoj sezoni milan će odigrati 50-ak mečeva i ako se nije dosad nametnuo da bar prismrdi klupi i to na poziciji na kojoj je milan najslabiji već 3. sezonu onda taj momak nema šta da radi u klubu kao što je milan.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.