Molim da se vratimo temi… i da se prestanu zlocinci sa svih strana kaciti i spominjati.
P.S. jos jednom meni puca k… za ovim svim debilanama, pratim sport. Hvala
Molim da se vratimo temi… i da se prestanu zlocinci sa svih strana kaciti i spominjati.
Ovo koliko znam nije precizno definisano u propisima saveza, ali je logicno da moze igrati od trenutka kad bude registrovan za buduce utakmice, bez obzira kojem kolu one formalno pripadaju.Jurica95 je napisao/la: ↑21 avg 2025, 16:51Pitanje za stručnjake. Npr. odgođena utakmica prvog kola i u tom momentu igrač NN nije bio potpisao niti registrovan za jedan od klubova čija utakmica je odgođena. Nakon mjesec dana igra se ta odgođena utakmica a u međuvremenu klub je doveo pojačanje. Pitanje je, može li taj novi igrač igrati tu odgođenu tekmu ili ne![]()
Borac na domaćem terenu ulazi kao favorit sa 49% šansi za pobjedu. Sarajevo nosi manju vjerovatnoću, ali i dalje opasnost – oko 26% šansi da slavi, dok je na neriješeno palo 25% šansi.
On ti je, drug moj, zauzet lizanjem testisa A. Vučiću.Riquelme1921 je napisao/la: ↑21 avg 2025, 16:30@admin Može li šta na ovoj temi ili ćeš i dalje ignorisati?
Možda direktno ti nisi jedan od tih, al sam siguran da 75% jest. Izuzem li Lešinare kao navijačku skupinu.AvantiBL je napisao/la: ↑21 avg 2025, 17:06Ahahahahahahahahhahahahah na pogrešnu adresu kucaš12345678922 je napisao/la: ↑21 avg 2025, 12:53Koliko vas iz SNSD-a mora doći na utakmicu i upisati plus u bilješku, inače može posao da strada ćaći. ? Uskoro dolazi i Karleuša negdje morate upratit da tad Borac ne igra jer ne znam gdje će vas vlast slat ?
Gdje si to vidio
Lijepo je to što ti podržavaš svoj klub,ali pišeš o drugim klubovima i o nekim dugovima a i sam Željo je takav.svrakino1921 je napisao/la: ↑21 avg 2025, 14:28eto vi placate
niste igraca prodali kako treba
svašta
Velež 3115
Na web stranici kluba (https://hskzrinjski.ba/).
E moj Željovac.. Pustite im utakmicu u Mostaru, dobijete Borca i tako do titule dođoše. Još će vas u nedjelju sudije povaliti... gospoda iz međugorja. Opet im cvijeće ponesite.
Nećemo se vrijeđati.