KK Bosna

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

MilosObilic
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la MilosObilic » 17 apr 2011, 12:41

CP3 je napisao/la:Svaki klub drze sponzori i novcanice,, a KK Bosna je trenutno takav klub da je uspjeh i ako se ne ugasi ..Zato su i igraci u klubu tog kvaliteta da igraju GRATIS ...I nemogu se nositi sa klubovima iz NLB lige, ...Jedan CEJS nije dosao iz Spanije u Igokeu da bi igrao dzaba....Znaci i jedna IGOKEA CE ZIVJETI dok tata ima VLAST ...A ako sidje sa vlasti -sve je upitno.... Sto znaci jedini podmladak Igokeje je ohrndani DJURICA ,,,A ostalo se da primjetiti....
Igokea je postojala i prije nego li je Dodik došao na vlast, a i u vrijeme kad on nije bio na vlasti, tako da ne znam na osnovu čega zaključuješ da će propasti.....
A što se tiče podmlatka Igokee, tu klub griješi pošto ih puštaju bez prave šanse, najbolji primjer za to je Adamović.
Gotovo svaki junior (a koji je bio dobar igrač) koji je trenirao u Igokei sad igra za Servicijum iz Gradiške i sljedeće sezone će vjerovatno igrati Premijer ligu BIH,

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 17 apr 2011, 12:46

tema nije igokea, već kk bosna.
ima druga tema posvećena igokei, slobodni ste tamo nastaviti diskusiju.

Hellas
Kontakt:

Post Postao/la Hellas » 17 apr 2011, 14:30

ŠB.TRN je napisao/la: Ma dobro to,pogledaj cijelu recenicu!!!poslije pitanja uvijek ide upitnik.
Poslije znaka interpunkcije ide razmak. Takođe, dovoljan je jedan upitnik na kraju upitne rečenice ili jedan uzvičnik na kraju uzvične. Početak nove rečenice ide velikim slovom. Znači jak si do bola :lol:.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 18 apr 2011, 10:37

Zato u njima i nema onog INATA koji proradi u svakom normalnom insanu kad mu dolazi KK Dodik..Umjesto da ih samelju barem na terenu,ovi ih nakantaju ko kakvu djecu!Manje bi izjanili da su pokupili desetero djece po Sarajevskim mahalama!Svakom treba dati DEGENEK i otjerat go*na iz kluba!Fuj![/quote]
klub se zove KK Igokea, i oderali su vas kao volove[/quote]

klub je dobio naziv koliko ja znam od Dodikovih unuka tako da je isto KK Dodik ili Igokea :lol: :lol: :lol:[/quote]
ali ipak vas taj klub razbija.. :)))[/quote]

Ali ja ne navijam za Bosnu :? :? malo sam si zbunjen , sta ces time da postignes , a upravu si po sinu , sve je to isto , a cuj klub je postojao i prije Dodika jeste ali ste igrali opstinsku ligu i slicno , hajde sada lijepi pozdrav , jedini klub u BL ce uvijek biti i ostati KK Borac Nektar Banja Luka , ovi vjestacki kako su dosli tako ce i propasti .
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

vladedivac
Kontakt:

Post Postao/la vladedivac » 19 apr 2011, 09:33

Bio vjestacki ili ne bio, oduvijek je u sportu bilo vazno gdje si i sta si u sadasnjem trenutku. I Inter je vjestacki tim, pa je prvak Evrope, i ne vjerujem da navijacima Intera to puno smeta. Isto vazi i za Barselonu u kosarci, i za mnoge druge. U danasnje vrijeme, sport je puno vise od samog sporta, i to sto neki nazivaju vjestackim danas preovladava svugdje, pa tako i kod nas. Ne kazem da se meni svidja sto je to tako, ali tako je.
Eto recimo da Sloboda i Bosna nisu vjestacki (mada je i to vrlo upitno, ako uzmemo u obzir kako i oni prave tim), a nema sta se ne pise na ovom forumu o njima, o rukovodstvu, o trenerima, pa i o igracima. Pljuje se, kune se, svakakve kritike pisu, a da im je vjestacki stvoren tim, pa da im je sponzor i neki nas Pablo Eskobar, ne bi se ljutili. Cuj ljutili, ma ne bi niko ni spomenuo kako su dosli do rezultata.
Ali politika cuda pravi, pa tako i na ovim sportskim stranicama, medju sportski (ili "sportski") orijentisanim ljudima...

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 19 apr 2011, 22:44

Imam jedno pitanje. Cuo sam da se u Sarajevu otvorila skola kosarke "Triumph",zna li neko broj njihov ili nesto. Ako moze hvala unaprijed :)

EDIT : Posaljite PP-om
1946

MilosObilic
Kontakt:

Post Postao/la MilosObilic » 19 apr 2011, 23:23

Otjerajte Rahimića iz kluba, čovjek je neviđeno smeće, danas u BL galami na mlađe igrače, dere se na trenera, baca flaše po parketu, buni se što ne igra, a on kad je izašao Bosna stigla Borac

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 19 apr 2011, 23:38

jednostavno ne mogu nikako sebi da dodjem! ima li gdje kraja ovoj agoniji? nije u pitanju ni sramota, nego jednostavno ova situacija boli! da se hoce zavrsiti ova sezona..
nadam se da ce nekad svanuti... ne moze biti vjecno mrak

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 19 apr 2011, 23:43

ma otjerace se on sam
MilosObilic je napisao/la:Otjerajte Rahimića iz kluba, čovjek je neviđeno smeće, danas u BL galami na mlađe igrače, dere se na trenera, baca flaše po parketu, buni se što ne igra, a on kad je izašao Bosna stigla Borac

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 20 apr 2011, 00:11

Ovo mi se pocinje ozbiljno GADITI!

Ja sam pretpostavio ovakav rasplet iste sekunde kada su se Sarajevskim trenerima i igracima iz maticnog pogona pocela zatvarati vrata kao neperspektivnim a pocela otvarati trecerazrednim igracima koji su stizali kao"velika pojacanja"iz Srbije..kada je Mitrovic preko svojih jataka"poklopio"Bosnu i ciji je naum da je sahrani...na dobrom je putu zahvaljujuci domacim uzurpatorima koji su za dvije tri STOTINE maraka prodali i klub i sve ostalo..

Koliko su pojedinci bili prodate duse naradje bi im se sada krvi napio kada vidim kako nas svak kanta sa 20-30 razlike..Jeli ovo KK Bosna??
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 20 apr 2011, 00:18

edinko je napisao/la:Ovo mi se pocinje ozbiljno GADITI!

Ja sam pretpostavio ovakav rasplet iste sekunde kada su se Sarajevskim trenerima i igracima iz maticnog pogona pocela zatvarati vrata kao neperspektivnim a pocela otvarati trecerazrednim igracima koji su stizali kao"velika pojacanja"iz Srbije..kada je Mitrovic preko svojih jataka"poklopio"Bosnu i ciji je naum da je sahrani...na dobrom je putu zahvaljujuci domacim uzurpatorima koji su za dvije tri STOTINE maraka prodali i klub i sve ostalo..

Koliko su pojedinci bili prodate duse naradje bi im se sada krvi napio kada vidim kako nas svak kanta sa 20-30 razlike..Jeli ovo KK Bosna??
Nihad Imamović, to je najveći krivac za ovo što se događa, da mi je pri ruci golim bi ga rukama zadavio... sjetite se prije 3-4 godine priče o sega-mega Bosni, evo gdje nas je doveo... ĐUBRE
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

igos
Kontakt:

Post Postao/la igos » 20 apr 2011, 01:14

u sto mi drago :D :D :D

eroor
Kontakt:

Post Postao/la eroor » 20 apr 2011, 08:45

Jedini krivci za propadanje Bosne su ljudi koji su je vodili i koji je vode i koji su odlučivali koga dovode i koga tjeraju iz kluba. A bosna je trenutno na najboljem putku oporavka.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 20 apr 2011, 11:42

Mah, vidjelo se onih dobrih godina kuda Bosna ide i gdje je vode, nazalost uz podrsku kupljenih novinara, tada su uzivali maksimalni respekt, svi lopovi koji su ogolili KK Bosnu, neki su sad u Siriji, neki u politici a neki ganjaju penziju.
Naravno mogu, sa svim parama koje su 'posteno' zaradili.

Eto im sada prazna dvorana i navijaci koji im psuju.
Cuva Bog Zelju svog!

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 20 apr 2011, 15:13

pa haman da gore i ne moze. nadam se da su svi ti koji su se "bogatili" na racun Bosne, manili nje. sada nemaju sta da uzmu. to je mozda sansa za oporavak
eroor je napisao/la:Jedini krivci za propadanje Bosne su ljudi koji su je vodili i koji je vode i koji su odlučivali koga dovode i koga tjeraju iz kluba. A bosna je trenutno na najboljem putku oporavka.

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 20 apr 2011, 15:15

haj nek ima neko, kome je drago
igos je napisao/la:u sto mi drago :D :D :D

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 20 apr 2011, 19:25

sada su se napokon sjetili forsirati mujica i buzu
dotle je doslo da cak nisam imao pojma da zimic nije igrao
evo statistike
http://www.basket.ba/ksbih/kks/prikaz6.php?pol=M &bruta=19&indti=003&indti_1=001
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

vlada u sjeni
Kontakt:

Post Postao/la vlada u sjeni » 20 apr 2011, 21:25

.....Bosna je novim porazom ostala “zakucana” na dnu i vjerojatno bi u tom klubu najviše voljeli kada bi Liga 6 već završila. U Banjoj Luci im je samo Muhamed Pašalić bio dvoznamenkast (21) poen, a kakvo je stanje u klubu, pokazala je scena na kraju prve četvrtine kada je jedan od najiskusnijih Dženan Rahimić izišao iz igre i vrlo glasno iznio svoje stavove treneru Damiru Zeljkoviću i suigračima. Više se nije vraćao u igru.

Gore je dio članka sa kosarka.hr koji pokazuje kakvo je stanje unutar ekipe.
Očito da Rahimić ne podnosi maludušnost u ekipi.Svaka mu čast,iako najstariji još ima najviše želje za pobjedama i dokazivanjima za razliku od većine "vječitih" Bosninih talenata kojima pred očima samo šuškaju "zelene" novčanice.A igrom nisu dobacili ni do Alipašina,stoga će "zelene" novčanice ostati sanak pusti.
04. 09. 2011 - Alytus

Bosna i Hercegovina 92-80 Hrvatska

Henry Domercant > Chester Mason + Dontaye Draper + Stanko Barac + Bojan Bogdanovic + Damir Omerhodzic!!

CP3
Kontakt:

Post Postao/la CP3 » 21 apr 2011, 20:38

Da se neko nebi nasao uvredjen ,,DZeno je primio od Albijanica koseva kao malo djete ,,,i trazi pomoc od suigraca i uvjek ima neki NERVOZNI komentar ....Skoci DECKO da se bar odlijepis od parketa ....Kazu DZENO toliko skoci da mu nemogu Dnevni Avaz gurnuti pod patiku ,,ali nema veze dao je dosta za ovu ekipu i KK Bosna,,,,Kada mozda nekada dodjemo do NLB lige valjda cemo naci bolju peticu .... Gdje nema novaca nema ni rezultata mada je DEJO dosta napravio sa ovom mladom ekipom .......-

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 21 apr 2011, 21:41

CP3 je napisao/la:Da se neko nebi nasao uvredjen ,,DZeno je primio od Albijanica koseva kao malo djete ,,,i trazi pomoc od suigraca i uvjek ima neki NERVOZNI komentar ....Skoci DECKO da se bar odlijepis od parketa ....Kazu DZENO toliko skoci da mu nemogu Dnevni Avaz gurnuti pod patiku ,,ali nema veze dao je dosta za ovu ekipu i KK Bosna,,,,Kada mozda nekada dodjemo do NLB lige valjda cemo naci bolju peticu .... Gdje nema novaca nema ni rezultata mada je DEJO dosta napravio sa ovom mladom ekipom .......-
da budemo jasni dzeno je izvrstan u napadu i veoma je srcan, ali u odbrani i u skok igri je poprilicno tanak zato su nas skoro sve ekipe nadskakale
dzeno je doveden je doveden da ravnopravno djeli vrijeme sa zimicem, ali se brzo profilisao sa pasalicem i djurasovicem u prve opcije u napadu, sto je po meni bilo pogresno radi gore navedenog i mislim da je zimic trebao daleko vise vremena provoditi u igri jer on je igrao solidno u oba smjera

a ja deji itekako zamjeram sto mujic, buza i demic nisu imali vecu minutazu jer bi tako imali neke koristi od ove sezone ovako je poprilicno mrsav ucinak u napretku igraca + kada je batina postao konstantan ubio ga u pojam forsiranjem kruslina
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.