E yebo si mi grob s ovom celavom ublehom. Nema spavanja...
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- siroliver69
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Potpisao je jucer ugovor u Arabijiado-hz je napisao/la: ↑21 avg 2025, 21:00Mani se Ismire Pjace i slicnih Pjaci tu smo pokriveni koliko toliko, dovedi ovu mašinu i zabetoniraj odbranu
https://www.transfermarkt.com/matija-na ... ler/143559
- luckystrike
- Kontakt:
Možda nas sabrija ne bude j3bav'o u (zdrav) mozak, al' će VAR navarit' sve što mogne kontra nas.
Prosjecna visina ekipe 165cm, ginemo svaki prekid u ovoj ligi gdje se svakako igra 20 minuta od 90fudbaler14 je napisao/la: ↑21 avg 2025, 19:30
442 romb najbolja opcija za nas sa nedostatkom lijevog krila i pravog spica uz u21 mujkica na ovolike veznjake
Edit. Zaboravih Kerima i ostale napadace, u zamjeni svakako
Gdje ti je Pjacabordobijeli je napisao/la: ↑21 avg 2025, 19:37Banic
Beganovic
Ristovski
Turda (Paskalev )
Jovic
Jatta
Krdžalić
Ljajic
Kupresak
Guly
Kyeremeh .
Ovako nešto očekujemo BL možda uleti Mlinaric umjesto nekog od ovih naprijed .
Mislim da bi ova sezona mogla biti najzanimljivija u historiji. Ovaj sistem donijet ce velike preokrete, vidjet cete to sredinom i krajem godine. U ovom sistemu pobjedjuje onaj koji ima najveci roster. Vrijeme je za titulu..
Gledaj navijaca
- napoleon72
- Kontakt:
Bila bi najzanimljivija da je sve regularno. U startu imamo 5 utakmica sa Zrinjskim, ako se sretnemo u kupu to je 7 utakmica s njima, poslastica. Medjutim, veci broj medjusobnih utakmica znaci i veci broj sigurnih bodova Borcu. Od Sloge vise nemaju 9 sigurnih nego 12 itd. Nece nam bit zanimljivo kad mi npr nakon dvije pobjede protiv Rudara trecu kiksamo, jer jednom ce im se posrecit, a Borac pomete svaki klub iz RSa po 4 puta bez po muke.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
-
fudbaler14
- Kontakt:
Slazem se donekle da dok se ne vrati Gojkovic to moze bili malo prioritet ali sa njim bi se samo Ristovski pomjerio na desno a opet i nije toliko mala visina igraca izuzmemo li ova 3-4 naprijed. Steta je da u ovakvom veznom redu gubimo igraca gurajuci u21 tu tako da nam je osim dolaska mladjeg igraca naprijed Mujkic najbezbolnija opcija koji se doduse moze pomjeriti i na lijevo. Ili gurati Musijubroj6 je napisao/la: ↑22 avg 2025, 00:46Prosjecna visina ekipe 165cm, ginemo svaki prekid u ovoj ligi gdje se svakako igra 20 minuta od 90fudbaler14 je napisao/la: ↑21 avg 2025, 19:30
442 romb najbolja opcija za nas sa nedostatkom lijevog krila i pravog spica uz u21 mujkica na ovolike veznjake
Edit. Zaboravih Kerima i ostale napadace, u zamjeni svakako
Zadnja izmjena: fudbaler14, dana/u 22 avg 2025, 10:31, ukupno mijenjano 1 put.
Gledaj Nasera milijardera, nijedne marke na njemu, al zato kad se naše bruce brade uobliče
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Varijantas8
- Kontakt:
Hadzija kriv radi ispustenih 13 bodova?Lucas je napisao/la: ↑22 avg 2025, 10:39Bilo bi idealno, da se Hadžija nekako izbriše iz historije kluba, zbog genocida iz sezone 20/21, ispuštenih +13, odnosno titule i grupne faze KL.
Lik je profesionalac, i dok je igrao za nas i dok je bio u klubu na funkciji, nije neki mag al ne zasluzuje pljuvanje.
I svi golovi da mu se obrišu!Varijantas8 je napisao/la: ↑22 avg 2025, 11:21Hadzija kriv radi ispustenih 13 bodova?![]()
![]()
Lik je profesionalac, i dok je igrao za nas i dok je bio u klubu na funkciji, nije neki mag al ne zasluzuje pljuvanje.
MNON
Nismo mi komšije, da brišemo i prekrajamo historiju kako pojedincima odgovara !Lucas je napisao/la: ↑22 avg 2025, 10:39Bilo bi idealno, da se Hadžija nekako izbriše iz historije kluba, zbog genocida iz sezone 20/21, ispuštenih +13, odnosno titule i grupne faze KL.
Nikad poraz, samo lekcija.
Jel fakat istina da smo Pjaci ponudili 1 mil € godisnje?
-
Sanchez87hz
- Kontakt:
Nemoj tako ima forumasa koji su ga branili zivotom ali i Sabrinu kuravelu.Lucas je napisao/la: ↑22 avg 2025, 10:39Bilo bi idealno, da se Hadžija nekako izbriše iz historije kluba, zbog genocida iz sezone 20/21, ispuštenih +13, odnosno titule i grupne faze KL.
Ne bacaju se uzalud pare na igrače. Craiova eno dobi Basaksehir u Play Offu. Sa titulom bi bilo lakše 12 puta, ali nije nemoguće ni kroz normalne kvalifikacije. Bili smo bolji od te iste Univesitatee 3.5/4 poluvremena i definitivno se moglo proći.
E sad, kvalitetniji igrači dođu, spremi ih fizički i pobij se da ne znam ko dođe u kvalama. Ulagati u sebe, pa će rezultat doći. A neće ni njihova dovijeka biti. J**+ mi se za Borac i ostale, želim da smo mi ko ekipa kompaktni, jaki, i da nikome nije svejedno igrati protiv nas. Pare nisu moje da se brinem kako ko troši i hoće li se isplatit. Što prije shvatimo da se ne pitamo, nego je naše da podržimo, više ćemo uživati.
E sad, kvalitetniji igrači dođu, spremi ih fizički i pobij se da ne znam ko dođe u kvalama. Ulagati u sebe, pa će rezultat doći. A neće ni njihova dovijeka biti. J**+ mi se za Borac i ostale, želim da smo mi ko ekipa kompaktni, jaki, i da nikome nije svejedno igrati protiv nas. Pare nisu moje da se brinem kako ko troši i hoće li se isplatit. Što prije shvatimo da se ne pitamo, nego je naše da podržimo, više ćemo uživati.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Nedavno sam pisao o fan shopu i problemom sa narudžbom, pa čisto neki update možda pomognem nekom ako je u sličnoj situaciji. Pisao sam im mail, malo sam ih naružio usput, kad zovu me kroz par sati. Ispostavilo se da šala kojeg sam stavio u narudžbu nema na stanju, i zbog toga je kao stopirana narudžba bez da me iko obavijestio... Stavili smo neku majicu umjesto šala i kažu da će danas biti poslano. Tako da ako još neko čeka sa narudžbom neka im piše ili ih nazovite.
SARAJEVO SIAMO NOI <3
-
KarloIvandic
- Kontakt:
oni sto rade u shopu u titovoj toliko je to neljubazno. Bog zna kakvi su im uslovi i platejuka55 je napisao/la: ↑22 avg 2025, 13:38Nedavno sam pisao o fan shopu i problemom sa narudžbom, pa čisto neki update možda pomognem nekom ako je u sličnoj situaciji. Pisao sam im mail, malo sam ih naružio usput, kad zovu me kroz par sati. Ispostavilo se da šala kojeg sam stavio u narudžbu nema na stanju, i zbog toga je kao stopirana narudžba bez da me iko obavijestio... Stavili smo neku majicu umjesto šala i kažu da će danas biti poslano. Tako da ako još neko čeka sa narudžbom neka im piše ili ih nazovite.
Trenutno korisnika/ca: belosevic23, Laganini1986, visarionovich i 48 gostiju.