Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Bem ti Ried moraju povesti u prvom.. Gledam na rezultati . com ko je dao gol za Dynamo,kad ispod toga ima kolika je kvota na pobjedu Dynama itd.. na Bwinu kvota sa 5.75 na 1.50 spala,dok su ostale normala kvota sa 1.65 na 1.55 i tako.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Strux je napisao/la:Nema minimumakelner je napisao/la:Hvala legendo,imas sutra od mene jedan dobitni,hehelegenda reala je napisao/la:Mislim da nema mimimuma(ili je 5) ,a da je maximalno 500 eura
adoS-jel provjerena info
Max: 5000 EUR
Tako pise na stranici, kada uplacujes u poslovnici.
ja sam maloprije kupio onaj bono ,nema min. stavio 10 ...a kako se bonus dobija
- aleksandarhz
- Kontakt:
kakve ziccere fula dynamo.. Bolesno... 
E sundjer bob,odakle si,i znaci mogu se ti bonovi uzimati???Ja jucer otisao majem u williams,kaze nemoze.Da mi je makar taj bon od marke jbt,da ih obrnem dva tri puta.A bonus,navodno,u deset dana od registracije ces dobit bonus 20 ojro
Zadnja izmjena: kelner, dana/u 20 apr 2011, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Da nije ko slucajno gledao zvezdu? Hoce li dobit ove zabare? Nece valjda halalit titulu pred svojim navijacima -.-'
kelner je napisao/la:E sundjer bob,odakle si,i znaci mogu se ti bonovi uzimati???Ja jucer otisao majem u williams,kaze nemoze.Da mi je makar taj bon od marke jbt,da ih obrnem dva tri puta.A bonus,navodno,u deset dana od registracije ces dobit bonus 20 ojro
sarajevo , danas se reg. na stranicu maloprije izasao jer mi je blizu i uzeo od 10 km i samo ukucas broj koji dobijes...
Ma jasta ce neg dobitStrux je napisao/la:Da nije ko slucajno gledao zvezdu? Hoce li dobit ove zabare? Nece valjda halalit titulu pred svojim navijacima -.-'
J*** ti ovaj Maglaj,u 3 WIlliamsa isao,nigdje nece da uplati.Ocel mi ko dopunit za 2 marke,ja mu posaljem 2 marke kreditabob je napisao/la:kelner je napisao/la:E sundjer bob,odakle si,i znaci mogu se ti bonovi uzimati???Ja jucer otisao majem u williams,kaze nemoze.Da mi je makar taj bon od marke jbt,da ih obrnem dva tri puta.A bonus,navodno,u deset dana od registracije ces dobit bonus 20 ojro
sarajevo , danas se reg. na stranicu maloprije izasao jer mi je blizu i uzeo od 10 km i samo ukucas broj koji dobijes...
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Mogu ti ja ujutro to...kelner je napisao/la:Ma jasta ce neg dobitStrux je napisao/la:Da nije ko slucajno gledao zvezdu? Hoce li dobit ove zabare? Nece valjda halalit titulu pred svojim navijacima -.-'**** ti ovaj Maglaj,u 3 WIlliamsa isao,nigdje nece da uplati.Ocel mi ko dopunit za 2 marke,ja mu posaljem 2 marke kreditabob je napisao/la:kelner je napisao/la:E sundjer bob,odakle si,i znaci mogu se ti bonovi uzimati???Ja jucer otisao majem u williams,kaze nemoze.Da mi je makar taj bon od marke jbt,da ih obrnem dva tri puta.A bonus,navodno,u deset dana od registracije ces dobit bonus 20 ojro
Ja se registrovao i nista...valjda ce stici u tih 10 dana a nadam se i ranije....kelner je napisao/la:E sundjer bob,odakle si,i znaci mogu se ti bonovi uzimati???Ja jucer otisao majem u williams,kaze nemoze.Da mi je makar taj bon od marke jbt,da ih obrnem dva tri puta.A bonus,navodno,u deset dana od registracije ces dobit bonus 20 ojro
Ko' biber po pilavu
Sta je sa soderlingom koji k, dva breaka mu napravi dodik
Hajd majstore molim te eto,znas kako je jbt.Ja cu ti poslat kredita,kolko god ti meni dopunis na taj bon.Strux je napisao/la:
Mogu ti ja ujutro to...
Ako hoces poslat cu ti username na pp???
Do neba bi ti bio zahvalan
Procitaj porukukelner je napisao/la:Hajd majstore molim te eto,znas kako je jbt.Ja cu ti poslat kredita,kolko god ti meni dopunis na taj bon.Strux je napisao/la:
Mogu ti ja ujutro to...
Ako hoces poslat cu ti username na pp???
Do neba bi ti bio zahvalan
- legenda reala
- Kontakt:
E neće žensko na moj listić više nikad ,J*** im majku žensku i tenis i **** ,šta one mogu prokockati to ne može niko na svijetu ,J*** ih ružne obje i Petković i Janković ,
Uzme brejk i servis za prolaz više gejmova u prvom setu i ona joj pravi ribrejk

Uzme brejk i servis za prolaz više gejmova u prvom setu i ona joj pravi ribrejk
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- aleksandarhz
- Kontakt:
Sto me povali dynamo.. Izgubise idioti sa igracem vise... 
Stavio 50€ na Jelenu kod 2:2, dobio 90€ 
Sta je sa Soderlingom yebem mu sve!
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
takodje...Madafaka je napisao/la:libo nas racku
Odo ja igrat bingo,da uzmem na crvenoj 10.000 km 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- legenda reala
- Kontakt:
uzećeš da ti ne kažem šta ,harry_90 je napisao/la:Odo ja igrat bingo,da uzmem na crvenoj 10.000 km
probaj ovu kombinaciju
1,8,10 ,15,22,43
Šta ćemo za košarkaše večeras ,imate li jedno 5-6 što idu preko
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ja ću vjerovatno odigrati Duranta, Bryanta over...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.