To što ste pokrali Rudar kući to ništa?Anpa je napisao/la: ↑22 avg 2025, 16:43Na koje odluke konkretno mislis? Da se zale sto im je stoper dobio crveni u cetvrtom kolu jer su ga davili, sto ce se situacija razmatrati na sjednici poslije petog kola (nakon sto je odradio suspenziju), ili sto ce im utakmicu protiv Zrinjskog suditi sudija koji je Zeljeznicar ostetio vise puta, Zrinjski u 12 navrata ima 12 pobjeda kad im on sudi, i sudija koji je presjedio godinu dana zbog nepostojeceg penala kojim je Zrinjski osvojio titulu te godine?bordobijeli je napisao/la: ↑22 avg 2025, 16:38Evo i željezničar počeo da se žali na sudjenje i Misimovic takodje, izgleda udara sve sizofrenija.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Moj nodi ista prica 20 godina, vi bi investitora da daje pare a da ne odlucuje skoro nista sta ce biti sa tim parama.NoDi80 je napisao/la: ↑22 avg 2025, 16:53Skupstina 09.09HyperOS je napisao/la: ↑22 avg 2025, 16:50Imal kakvog potencijalnog investitora da ga negdje u haustoru sahvatate?NoDi80 je napisao/la: ↑22 avg 2025, 09:09Veliki skup u Sarajevu
U Sarajevu je predsjenik Uefe Čeferin, predsjednik evropskog prvaka Paris Saint-Germaina Nasser Al-Khelaifi.
Na druženju su još Nemanja Vidić, Aljoša Asanović, Predrag Danilović, Mario Stanić, Slaven Bilić, Mehmed Baždarević, Aitor Karanka, Senijad Ibričić, Emir Spahić, Vedad Ibišević, Nemanja Matić, Zenit Đozić, Stipe Pletikosa, Mirko Hrgović, Senad Lulić, Vahid Halilhodžić...
Među gostima je bio i najtrofejniji evropski košarkaški trener Željko Obradović koji će danas biti proglašen novim ambasadorom Sportskih igara mladih.
Ako udje investitor pravi nam novi dvospratni zapad sa hotelom, velikim prostorima za klub, medije, teretana, restoran…
Ako se to ostvari uz novi jug Grbavica ce biti izmedju 25.000 i 30.000 kapaciteta
Plus ulozice se prvi tim, novi teren, struku za Omladinski Pogon i vjerovatno kamp
Sve u svemu nema nazad
Prije nego sto krenes pametovat, procitaj fino prethodne postove.Balorda je napisao/la: ↑22 avg 2025, 17:46To što ste pokrali Rudar kući to ništa?Anpa je napisao/la: ↑22 avg 2025, 16:43Na koje odluke konkretno mislis? Da se zale sto im je stoper dobio crveni u cetvrtom kolu jer su ga davili, sto ce se situacija razmatrati na sjednici poslije petog kola (nakon sto je odradio suspenziju), ili sto ce im utakmicu protiv Zrinjskog suditi sudija koji je Zeljeznicar ostetio vise puta, Zrinjski u 12 navrata ima 12 pobjeda kad im on sudi, i sudija koji je presjedio godinu dana zbog nepostojeceg penala kojim je Zrinjski osvojio titulu te godine?bordobijeli je napisao/la: ↑22 avg 2025, 16:38Evo i željezničar počeo da se žali na sudjenje i Misimovic takodje, izgleda udara sve sizofrenija.
Al evo da se nadovezem i na Rudar, jel im sviran penal od strane arbitra iz Bijeljine, pomocnik mu je iz Bijeljine isto, a u VARu je bio sudija iz Sirokog. Jesu li deset minuta gledali da li je bilo elemenata za penal?
- Threeplanetrees
Protiv Zrinjskog vam neće suditi Bandić nego Haris Halkić. Toliko ste se izkmečali ova zadnja dva kola da ste se pogubili da više i ne znate ko vam sudiAnpa je napisao/la: ↑22 avg 2025, 16:43Na koje odluke konkretno mislis? Da se zale sto im je stoper dobio crveni u cetvrtom kolu jer su ga davili, sto ce se situacija razmatrati na sjednici poslije petog kola (nakon sto je odradio suspenziju), ili sto ce im utakmicu protiv Zrinjskog suditi sudija koji je Zeljeznicar ostetio vise puta, Zrinjski u 12 navrata ima 12 pobjeda kad im on sudi, i sudija koji je presjedio godinu dana zbog nepostojeceg penala kojim je Zrinjski osvojio titulu te godine?bordobijeli je napisao/la: ↑22 avg 2025, 16:38Evo i željezničar počeo da se žali na sudjenje i Misimovic takodje, izgleda udara sve sizofrenija.
Ovu sezonu su ušli baš jako sa kmečanjem zbog sudija, iako im nigdje bodove nisu uzeli do sada, štaviše, donijeli su im bod protiv Rudara.
Kmečavci i plachipichke.
Kmečavci i plachipichke.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Osim ako nemas neku insajdersku, rekao bi da lupas u prazno.Threeplanetrees je napisao/la: ↑22 avg 2025, 17:56Protiv Zrinjskog vam neće suditi Bandić nego Haris Halkić. Toliko ste se izkmečali ova zadnja dva kola da ste se pogubili da više i ne znate ko vam sudiAnpa je napisao/la: ↑22 avg 2025, 16:43Na koje odluke konkretno mislis? Da se zale sto im je stoper dobio crveni u cetvrtom kolu jer su ga davili, sto ce se situacija razmatrati na sjednici poslije petog kola (nakon sto je odradio suspenziju), ili sto ce im utakmicu protiv Zrinjskog suditi sudija koji je Zeljeznicar ostetio vise puta, Zrinjski u 12 navrata ima 12 pobjeda kad im on sudi, i sudija koji je presjedio godinu dana zbog nepostojeceg penala kojim je Zrinjski osvojio titulu te godine?bordobijeli je napisao/la: ↑22 avg 2025, 16:38Evo i željezničar počeo da se žali na sudjenje i Misimovic takodje, izgleda udara sve sizofrenija.![]()

Pa ovaj kmeči napamet
Nema pojma uopšte ko sudi utakmicu
Kakvi klaunovi, je li moguće ovo, ne prestaju se blamirati.
Nema pojma uopšte ko sudi utakmicu
Kakvi klaunovi, je li moguće ovo, ne prestaju se blamirati.
Zadnja izmjena: Balorda, dana/u 22 avg 2025, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
Rahatlokum
- Kontakt:
evo i tifusara pijacarskog izasao iz rupe hahahahahaha
- Threeplanetrees
A evo i ovog intelektualca, ili mu pišem previše ili sam u rupi
Kakva shizoekipitza.
Kakva shizoekipitza.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Vjerujem da ste navikli da igrate seoske lige, valjda se stignete emancipovati do sljedeceg ispadanja. Trazimo neku regularnost a navijaci zesci balvani
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
- Threeplanetrees
Ovako su svi inteligentni. Ali evo jedan je uletio da doskočicom tifusari pijačarski i to im je podiglo nivo forumske inteligencije. Koji degenerici
-
Rahatlokum
- Kontakt:
Procitao sam zapisnik ne brini. Zalba je bila ulozena za Bandica u varu, a razlozi su prethodna iskustva kad je bio prvi sudija, valjda sam sad razjasnio poentu.Threeplanetrees je napisao/la: ↑22 avg 2025, 18:07Imam insajdersku da je Haris Halkić glavni sudija, a Antoni Bandić sudija u VAR sobi. Pa ti kmečiš nisi ni bacio oko ko je delegiran u tom susretu. Moram ti priznati da ću te zabilježiti u tefter![]()
Ali uletio je jako, par fraza, naslov članka, cmizdrenje na najjače, a pojma nema šta se događa i ko sudi utakmicu.Threeplanetrees je napisao/la: ↑22 avg 2025, 18:09Ovako su svi inteligentni. Ali evo jedan je uletio da doskočicom tifusari pijačarski i to im je podiglo nivo forumske inteligencije. Koji degenerici![]()
Možda su neki infiltrirani Pitari, pa ih namjerno brukaju neinteligentim postovima.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Izvini ako sam implicirao da ce biti prvi sudija, pa si pozurio i izvukao utisak da se zalilo na prvog sudiju, iako nigdje nisam rekao da ce Bandic biti prvi sudija, al hajde nema veze, ako ces se osjecati bolje jer si stavio par emojia nek ti bude. Bar da se jednom osjetis dobro u svojoj koziBalorda je napisao/la: ↑22 avg 2025, 18:12Ali uletio je jako, par fraza, naslov članka, cmizdrenje na najjače, a pojma nema šta se događa i ko sudi utakmicu.Threeplanetrees je napisao/la: ↑22 avg 2025, 18:09Ovako su svi inteligentni. Ali evo jedan je uletio da doskočicom tifusari pijačarski i to im je podiglo nivo forumske inteligencije. Koji degenerici![]()
Možda su neki infiltrirani Pitari, pa ih namjerno brukaju neinteligentim postovima.
- Threeplanetrees
Filozofiranje osobe sjeverno od Ivana je isto kao da jedeš hladan burek i zaljevas toplom pivom
Vidio sam po povicima da su na tribinama u Mostaru pretezno bili studenti filozofskog. Valjda ide dobro Kant uz grozdje pored magistraleThreeplanetrees je napisao/la: ↑22 avg 2025, 18:25Filozofiranje osobe sjeverno od Ivana je isto kao da jedeš hladan burek i zaljevas toplom pivom
-
rimljanin90
- Kontakt:
Sta se ovo ovi iz zrinjskog zale na sudjenje. Navikli da se njima u korist sve svira pa kontaju tako moze i u evropi.
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, WeekendOffender i 8 gostiju.