Novi selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine?
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Novi selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine?
Adnan Ćuk, bivši pomoćnik Vedranu u reprezentaciji Švedske to isto će raditi i u našoj reprezentaciji. On je prvi trener švedskog prvaka Norrkoping koji je igrao kvalifikacije za FIBA Ligu prvaka protiv Estudiantesa kojeg su čak i pobjedili u drugoj utakmici u Španiji, ali su izgubili ubjedljivije u prvoj na domaćem terenu i ispali. Prije toga je doveo ekipu na pripreme u Tuzlu gdje su pred početak sezone odigrali nekoliko pripremnih utakmica sa Slobodom.

Je li Mustapić odabrao Bosnića ili je Bosnić izabrao Mustapića

Bivši selektor reprezentacije Švedske i trener ekipe Sordatelje Kings Vedran Bosnić ušao je u uži krug kandidata za selektorsku poziciju zajedno s nekadašnjim članom stručnog štaba selekcije BiH i trenerom Bosne Royal Denisom Bajramovićem, a komisija u sastavu Tihomir Mustapić, Mirza Teletović, Dalibor Miloš i Siniša Kovačević odlučila je šansu dati Bosniću
I Azur Sakić ulazi u novi stručni štab, kao kondicioni trener. Radio je u Slobodi, Jedinstvu, Sparsima, U16 reprezentaciji ovog ljeta.
Jedini put da smo imali naturalizovanog Amerikanca koji je bio suhi kvalitet iz Eurolige i pravi profesionalac.

-
- Kontakt:
Koji ce ti qurac Amerikanac iz Eurolige kad pola kvalifikacijskih utakmica ne moze igrati?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Da je format takmicenja isti, 10 Domercanta ne bi koristilo. Ima dobrih Amera na svakom cosku, a da od datuma do datuma ne brines moze li igrati. Samo treba skautirati i zbog interesa uvjeriti.
Ja sam prilicno siguran da vecina ovih Amera nema pojma kako im cak i bh pasos donosi korist po pitanju statusa ...
Mutapcic nije jedini kandidat.Na zalost,opet se spominju neke low cost opcije koje preferiraju iz tzv. kshb.Aziz nije bio idealan,al je ostavio repku u puno boljem stanju nego u kojem ju je zateko.
Brko iz druge galaksije!!!
-
- Kontakt:
Ko se spominje, imaju li konkretna imena?
"Your favorite player's favorite player" - MB
Nadam se nekom ko je 'naš' stručnjak i ko zna šta je reprezentacija i taj naboj. Mutapčić ili Marković..
Bajic i Mulaomerovic.Tesko da ce nakon Bosnjaka opet bit Bosnjak.
Dodao bi jos Firica na to,al ne vjerujem da on ima namjeru da ostane nakon Azizovog odlaska.
-
- Kontakt:
Znamo ko nece.

Poručio je i da ne razmišlja o tome da postane selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine te je pohvalio rad Bećiragića.
- Iskreno o tome ne razmišljam, o tome nisam ni razmišljao i nadam se da će sadašnji selektor ostati. Mislim da je on veliki razlog za uspjeh. Nikad se ne zna šta vrijeme donosi, ali sada bih rekao "ne" - završio je Ibrahimagić.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Odakle to za Mulaomerovića, ko je izvor, ili tvoja pretpostavka?
Pod Mulaomerovićem smo doživjeli najveći fijasko u seniorskoj reprezentativnoj košarci, dotakli smo dno sa njim i stvari su se odvratno završile, posebno sa onim intervjuima na kraju svega. Nema nikakve logike da on bude kandidat.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Kakav Mulaomerovic opet? Pa boljih u nasoj ligi ima od njega.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ja bi da Sulejmanović vidi ko mu odgovora, pa da ga imenujemo. Možda i Brki riješi pasoš.

Jedino pravo riješenje bi bilo da Vlada FBiH preuzme platu novog selektora i da se razriješi kesa za neko dobro ime. Sve ostalo je otprilike isto ili čak gore.
Jedino pravo riješenje bi bilo da Vlada FBiH preuzme platu novog selektora i da se razriješi kesa za neko dobro ime. Sve ostalo je otprilike isto ili čak gore.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Ako mora Srbin - Nenad Stefanović.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Bas bi mi bilo krivo ako izdajniku Djedovicu srede pasos sada kada ce mu dobro doci. Pogledao sam malo i video gdje se kao pravda i lik se smije. Eto koliko mu je tesko palo sto nije mogao igrati.

Pitanje je da li će on htjeti igrati u kvalifikacijama,sve i da mu savez sve to sredi a ne on sam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.