FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- Armageddon2012
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
nije al je li se to nesto danas promjeniloo...Armageddon2012 je napisao/la:Je li danas 4.mart?
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Armageddon2012
- Kontakt:
Sve se promjenilo. Borac je danas potpuno opredjeljen za usvajanje statuta jer u njemu postoje mehanizmi zastite u IO,a jedan Predsjednik nije uopste problem.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
a sta je onda bio problem ..a ako vasi celni ljudi tako mjenjaju misljenje onda neznam ..nisu ozbiljni hehehArmageddon2012 je napisao/la:Sve se promjenilo. Borac je danas potpuno opredjeljen za usvajanje statuta jer u njemu postoje mehanizmi zastite u IO,a jedan Predsjednik nije uopste problem.
FK SARAJEVO.
- spielführer_21
- Kontakt:
Sad će biti da ja provociram i unaprijed se izvinjavam. No, moram pitati: je li ovaj statut koji se treba usvojiti 26. maja i onaj koji nije usvojen 29. marta, jedan te isti statut ili je nešto promijenjeno? Ako jeste, šta je promijenjeno?Armageddon2012 je napisao/la:Sve se promjenilo. Borac je danas potpuno opredjeljen za usvajanje statuta jer u njemu postoje mehanizmi zastite u IO,a jedan Predsjednik nije uopste problem.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
1000 puta je do sada ponovljeno, clanovi skupstine nisu znali sta donosi novi statut, nisu imali uvid u isti (to je receno i poslije skupstine na kojoj je odbijen statut), to je i Darko Ljubojevic do sada ponovi 100 puta, ali vas to ne zanima. Nego samo ono sto zelite cuti.mma_hz je napisao/la:a sta je onda bio problem ..a ako vasi celni ljudi tako mjenjaju misljenje onda neznam ..nisu ozbiljni hehehArmageddon2012 je napisao/la:Sve se promjenilo. Borac je danas potpuno opredjeljen za usvajanje statuta jer u njemu postoje mehanizmi zastite u IO,a jedan Predsjednik nije uopste problem.![]()
nisu znali aha ok..

FK SARAJEVO.
gdje vam je onaj Bojan Puzigaca sada ?
ono je bio pametan i dobar fudbaler !!!realan prije svega..
FK SARAJEVO.
U poljskoj sa vuletom u istoj ekipi, ali nebi ja bas rekao da je on nesto pametan, dobar je grac nema spora...
po meni bio je jedan od najboljih bekova u ligi ...dobar su tandem on i vule .... a nezz razlog sto mislis da nije pametan al et...imao je ocvjek fino razmissljanjeSrdjanBL je napisao/la:U poljskoj sa vuletom u istoj ekipi, ali nebi ja bas rekao da je on nesto pametan, dobar je grac nema spora...
FK SARAJEVO.
Sta reci o covjeku koji sa svoje 26 godine sam sebe zove Kristijano Ronaldo

hahhahaahh pa jbg jarane eheh covjek smatra sebe za kristijana inace ova drzava je puna ronalda heheheSrdjanBL je napisao/la:Sta reci o covjeku koji sa svoje 26 godine sam sebe zove Kristijano Ronaldo![]()
![]()
svi kad igramo lopte dajemo sebi imena kad uradimo dobar potez ahahha djecemi ko messi sam proso ahhahaha
FK SARAJEVO.
-
Mr Plummer
- Kontakt:
Da bi svi mogli ucestvovati u diskusiji, te kako ne bi razvodnjavali ovako bitnu temu i ujedno unistavali ostale teme, svoje komentare vezane za suspenziju saveza pisite ***OVDJE***
To se odnosi na sve, bez obzira za koju ekipu navijate!
To se odnosi na sve, bez obzira za koju ekipu navijate!
Ordem e progresso
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
svi mi znamo zasto to pisesmma_hz je napisao/la:gdje vam je onaj Bojan Puzigaca sada ?
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
ee da su svi ljudi u ovoj zemlji glupi i plitki kao puzigaca bilo bi nam dosta bolje...puzigaca nije nista slagao samo je covjek bio realan i svaka mu cast na tome...postuj tudze da bi postovali tvoje pasha moj dobri!!VAM je napisao/la:svi mi znamo zasto to pisesmma_hz je napisao/la:gdje vam je onaj Bojan Puzigaca sada ?
ono je bio pametan i dobar fudbaler !!!realan prije svega..a ta njegova izjava zbog kojeg ga smatras realnim,ustvari dokazuje koliko je glup i plitak.
FK SARAJEVO.
- Armageddon2012
- Kontakt:
Ne znam na šta tačno mislite kad pišete o Puzigaćinoj pameti i da bi nam svima bilo bolje kad bi bili kao on,što ste zagonetni?
Je li mislite na ono kad je na Grbavici podigao tri prsta nakon postignutog gola,pa se poslije utakmice na insistiranje Edisa Mulalića išao ispod juga izvinjavati?
Po čemu je pametan? Po tome što je dizao tri prsta ili što se izvinjavao zbog toga? Meni to ni jedno ni drugo nije djelovalo prepametno....
Je li mislite na ono kad je na Grbavici podigao tri prsta nakon postignutog gola,pa se poslije utakmice na insistiranje Edisa Mulalića išao ispod juga izvinjavati?
Po čemu je pametan? Po tome što je dizao tri prsta ili što se izvinjavao zbog toga? Meni to ni jedno ni drugo nije djelovalo prepametno....
Zanio se covjek tako je to kad dodjes u grad desi se jednostavno!!!Armageddon2012 je napisao/la:Ne znam na šta tačno mislite kad pišete o Puzigaćinoj pameti i da bi nam svima bilo bolje kad bi bili kao on,što ste zagonetni?
Njegova tri prsta su njegova stvar i niko mu ih ne uzima za zlo, mada je izgledalo kao provokacija al nebitno...ljudi ti pricaju o njegovoj izjavi da su Zeljo i sarajevo najveci klubovi i da su navijaci ova dva kluba iznad ostalih...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Armageddon2012
- Kontakt:
Onda je stvarno glup!
Iako je to istina,to se nikad ne govori,čak ni da je Zvezda u pitanju a kamoli Željezničar ili Sarajevo.
Iako je to istina,to se nikad ne govori,čak ni da je Zvezda u pitanju a kamoli Željezničar ili Sarajevo.
- theprodigy
- Kontakt:
http://www.****.ba/clanak/53516723250 ... ajcitanijiArmageddon2012 je napisao/la:Onda je stvarno glup!![]()
jbga uglavnom na izvor.ba ima njegov intervju
Ajmo sada lijepo poslusati sta je covijek rekao, ali polako staviti slusalice i pojacati i lagano....
Ali nasmijeni mi je naslov: „Želio bih igrati za Želju ili Sarajevo“
A covijek to nigdje nije rekao....

Ali nasmijeni mi je naslov: „Želio bih igrati za Želju ili Sarajevo“
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.