a znam il je Drkan il KrkanBosco je napisao/la:Reci mu ovako, bio je zaljubljen u Medinu, navija za Arsenal, išao u IV 3. Znaće sve odmah.S-Y-L-A-R je napisao/la:Pa bolan dodao sam te na facebooku danas![]()
![]()
nego Bosco brat mi jos nije skontao ko si,pita mene ovda ni ja mu ne znam rec![]()
![]()
Emire idem na Grbavicu, uplatiću ovih dana.![]()
I nije Durkalić nego Krkalić.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Kako je krenulo na kraju ce svak svakom doci nesto u roduBosco je napisao/la:
Emire idem na Grbavicu, uplatiću ovih dana.![]()
I nije Durkalić nego Krkalić.
P.S Bosco,to se cijeni
Zadnja izmjena: Emir_ZENICA, dana/u 20 apr 2011, 20:47, ukupno mijenjano 1 put.
A C A B !
- legenda reala
- Kontakt:
pa đeste Zeničani guši li ,tmo kod vas

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Haj halve dok je vrilalegenda reala je napisao/la:pa đeste Zeničani guši li ,tmo kod vas![]()
To su više medijska napuhavanja ... Zenica je Bosne Zjenica
Podgrupe Robovalegenda reala je napisao/la:pa đeste Zeničani guši li ,tmo kod vas![]()
Auspuh Boys, Smogovci i Mitaal Crew
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
cuo sam da odnedavno ne disu vise na pluca, vec na škrgelegenda reala je napisao/la:pa đeste Zeničani guši li ,tmo kod vas![]()
Znam ja da se cijeni to Emire
, nagovorio sam još 3-4 jarana da idu. Meni bi trebalo bit džaba onda.
A Sylar ne moraš govorit da ti je brat zaj.ebant znam ja kakva je to sorta, i pitaj ga što ga nema na msnu zadnje vrijeme, baš sam poželio da ga malo podyebavam.
A Sylar ne moraš govorit da ti je brat zaj.ebant znam ja kakva je to sorta, i pitaj ga što ga nema na msnu zadnje vrijeme, baš sam poželio da ga malo podyebavam.
- legenda reala
- Kontakt:
Tetovu uguši čuo sam narod se maximalno iseljava ,hoće da ide vani ,predsjednik mjesne zajednice im lopov ,daju mu para i on se ne buni

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Normalnorobovi88 je napisao/la: Zenica je Bosne Zjenicajel tako Emire
A C A B !
jbg nevidim razlog da se mi ismijavamo i da nas bude stid, nek bude stid one koji se brinu o tome, isto kad bi se nama Slovenci smijali hahaha jeste retardirani nemožete u EUlegenda reala je napisao/la:Tetovu uguši čuo sam narod se maximalno iseljava ,hoće da ide vani ,predsjednik mjesne zajednice im lopov ,daju mu para i on se ne buni![]()
![]()
a to za Tetovo narod gore nista ne sije tj. nece niko da kupi ništa cim cuju da je odozgo jer prljavo do mila Boga
@Emire ma iću
ma to se u 1. radilo. neki diktat u pm otisla.Elegant je napisao/la:Gdje je zapelo ? Avoir - Être ?kivi je napisao/la:joj kako mrzim ovaj francuski![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Emire oces gledat Slobodu u Evropskim tekmama na BilinomEmir_ZENICA je napisao/la:Normalnorobovi88 je napisao/la: Zenica je Bosne Zjenicajel tako Emire
I tebe hocu da vidim na Grbavici
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ovim se ponosimFrutek je napisao/la:
Podgrupe Robova
Auspuh Boys, Smogovci i Mitaal Crew
A C A B !
- legenda reala
- Kontakt:
Šta vo ovaj Emira priča ,nije vam zar on glavni tamo u Zenici ,on naređuje ,tuče ljude ,halo momak nisi ti vođa navijača Robijaša ,mogo bi na Robiju

Robovi 88
Ma to ja Boska Buhu zajebajem ,zvanog Memso
Robovi 88
Znam za SmogovceEmir_ZENICA je napisao/la:Ovim se ponosimFrutek je napisao/la:
Podgrupe Robova
Auspuh Boys, Smogovci i Mitaal CrewJer od ove tri podgrupe,jedna je zaista postojala ali ne podgrupa nego grupa,prijasnji,ali davno,davno smo se tako zvali,ti skontaj kako
to je nemogućeFrutek je napisao/la:Emire oces gledat Slobodu u Evropskim tekmama na BilinomEmir_ZENICA je napisao/la:Normalnorobovi88 je napisao/la: Zenica je Bosne Zjenicajel tako Emire
I tebe hocu da vidim na Grbavici
Ne diraj mi Emiralegenda reala je napisao/la:Šta vo ovaj Emira priča ,nije vam zar on glavni tamo u Zenici ,on naređuje ,tuče ljude ,halo momak nisi ti vođa navijača Robijaša ,mogo bi na Robiju![]()
![]()
Robovi 88
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Nisam glavni,ne naredjujem,ako mislis na tuce sa @ludlom,to je zajebancija izmedju mene i njegalegenda reala je napisao/la:Šta vo ovaj Emira priča ,nije vam zar on glavni tamo u Zenici ,on naređuje ,tuče ljude ,halo momak nisi ti vođa navijača Robijaša ,mogo bi na Robiju![]()
![]()
Robovi 88
Slobodu cu gledat na Bilinom,nista protiv
A C A B !
Ako budemo igrali Emir će zapalit bakljurobovi88 je napisao/la:to je nemogućeFrutek je napisao/la:Emire oces gledat Slobodu u Evropskim tekmama na BilinomEmir_ZENICA je napisao/la:
NormalnoI tebe hocu da vidim na Grbavici
mada sam išo kad je igrala Modriča i navijao sam
Ako ti platiš ićiću i u IstanbulEmir_ZENICA je napisao/la:Nisam glavni,ne naredjujem,ako mislis na tuce sa @ludlom,to je zajebancija izmedju mene i njegalegenda reala je napisao/la:Šta vo ovaj Emira priča ,nije vam zar on glavni tamo u Zenici ,on naređuje ,tuče ljude ,halo momak nisi ti vođa navijača Robijaša ,mogo bi na Robiju![]()
![]()
Robovi 88
Ma to ja Boska Buhu zajebajem ,zvanog Memso![]()
![]()
Slobodu cu gledat na Bilinom,nista protivAl mislim da ces ti doci u Zenicu da gledas Celik-Galatasaraj
![]()
hahah
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
28 tuzla aBd jeste mi spremili sta da prcim ? 
Pun grad onih mali Toi-Toi Wc-a moš tamo bacat majmunaSamo F.K.S !! je napisao/la:28 tuzla aBd jeste mi spremili sta da prcim ?