U padu Lagumdzija rukom uz tijelom gura loptu naprijed
Cist gol ponisten
Nama bi i crveni dali za ovo
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Od Madzida smo docekali? Bez Madzida smo imali brzu, tecnu igru. Sa njim nismo imali nista. Pejic sinoc asistira, a Madzid bi opalio.Anpa je napisao/la: ↑25 avg 2025, 01:01Hocemol i protiv slabijih na kontre igrat? Ovde si mogo jer je levat izveo stopere do centra. Sta raditi u slucaju da ti se protivnik spusti u niski blok i da cekaju ko radnik u prvom kolu? Ne znam da li mozemo ocekivati magiju i pas igru od pejica i eventualno gojaka.
Proslu polusezonu je bio glavni kreator, s tim da je imao dobru konekciju s dangubicem. Ove godine vjerujem i da je stavljen velik pritisak i da mu fali jos neko s kim moze igrat. Protiv radnika mu se sabic izvlacio na krilo sudarali se medjusobno. Ja mislim da ova postavka ne bi prosla protiv ekipe koja ce nize stati, mozda grijesim al hajde.Aquamaris je napisao/la: ↑25 avg 2025, 07:26Od Madzida smo docekali? Bez Madzida smo imali brzu, tecnu igru. Sa njim nismo imali nista. Pejic sinoc asistira, a Madzid bi opalio.Anpa je napisao/la: ↑25 avg 2025, 01:01Hocemol i protiv slabijih na kontre igrat? Ovde si mogo jer je levat izveo stopere do centra. Sta raditi u slucaju da ti se protivnik spusti u niski blok i da cekaju ko radnik u prvom kolu? Ne znam da li mozemo ocekivati magiju i pas igru od pejica i eventualno gojaka.
Fali mu i Jaber. Nismo uspjeli, a vjerovatno i necemo pronaci zamjenu za Dangubica i Jabera. To je gotova stvar. Za Madzida imamo ponude. Iskoristiti trenutak i rijesit ga se. Inace cemo imati igraca koji je u izlogu, zbog toga je i dobio kapitensku traku i najgore koci nasu igru. Nama treba vezni ili da se Foco/Gojak pretvore u Amira. Pejic je sinoc bio 2. napadac, jos da hoce popraviti trku imali bi finog igraca u njemu. Tu ce i Boljevic dati sirinu.Anpa je napisao/la: ↑25 avg 2025, 07:55Proslu polusezonu je bio glavni kreator, s tim da je imao dobru konekciju s dangubicem. Ove godine vjerujem i da je stavljen velik pritisak i da mu fali jos neko s kim moze igrat. Protiv radnika mu se sabic izvlacio na krilo sudarali se medjusobno. Ja mislim da ova postavka ne bi prosla protiv ekipe koja ce nize stati, mozda grijesim al hajde.Aquamaris je napisao/la: ↑25 avg 2025, 07:26Od Madzida smo docekali? Bez Madzida smo imali brzu, tecnu igru. Sa njim nismo imali nista. Pejic sinoc asistira, a Madzid bi opalio.Anpa je napisao/la: ↑25 avg 2025, 01:01
Hocemol i protiv slabijih na kontre igrat? Ovde si mogo jer je levat izveo stopere do centra. Sta raditi u slucaju da ti se protivnik spusti u niski blok i da cekaju ko radnik u prvom kolu? Ne znam da li mozemo ocekivati magiju i pas igru od pejica i eventualno gojaka.
Ako cemo tako mene Grbavica vise nece vidjeti hahahah
Ne treba praviti bauk ako se ne uzmu sljedece dvije. Ne treba se predavati, ali ono sto nas ceka ce biti izuzetno tesko. Jednom smo pobjedili Borac protiv sudija cisto sumnjam da ce isto dozvoliti ovaj put, ali prvo tekma u Doboju..Simi je napisao/la: ↑25 avg 2025, 08:30Dzaba sve ovo ako se ne uzme u Doboju. Mirno i stalozeno bez padanja na provokacije koju god ublehu u crnom nam posalju. Bio je faul sinoc prije igranja rukom i to u najmanju ruku zuti. Epilog slobodan udarac za skutore. Nisam se pridruzivao psovkama nakon Rudara iz nekog razloga sto smo dosta gore imali na klupi i davali neke sanse, nadali se da ce se posloziti, a treneri ubleha do ublehe. Koliko god losa igra bila, Adzem nije za psovki kakve su se mogle cuti tog vikenda na stadionu i u mojim ocima je bas veliki poraz navijaca to bio koliko god igra losa bila. Nije ni sinoc prstalo od kvaliteta, a da se ne lazemo i nece. Ko prati ovu ligu tragajuci za kvalitetom fulio je dobrih 500 kilometara. Sa Adzemom do zime bi bilo dobro ostati, pa nakon toga vidjeti sta i kako dalje. Potreban nam je kontinuitet rada, sto sam mislio da cemo sa Coricem dobit al jbg. Svaka cast momcima za pobjedu sinoc, dosta momaka koje se pljuvalo je odigralo top tekmu sto ne znaci da vec u Doboju nece napraviti neki kardinalnu glupost koja ce izbiti bodove. Polako jednu po jednu ovo ce biti veoma cudna sezona. Vidjeli smo pitare sinoc kako su iskihali zbog nervoze koju im je sabrija priredio. Uporedio bi to sa nasom tekmom protiv borca prije 3 godine na Grbavici, samo je tad nervoza dolazila sa tribina Grbavice. Vinia jos vise forsirati. Kod gola je ostavio stopera 5 metara iza sebe. Malo podsjeca na Santosa u nekim momentima. Cestitke za sinoc, u Doboj po 3 boda!!!
![]()
Trenutno korisnika/ca: sakahuligana, Uprava, Zeljoo1921 i 22 gosta.