svemalim1 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 20:35
MrkiMedo je napisao/la: ↑25 avg 2025, 20:25
Dogovorite se da li je skupstina odbila to da se smanji broj skupstinara ili je radna grupa poslala drukciju ponudu od prvobitno dogovorene pa onda raspravljajte. Svi sve znate, a od samog pocetka niko nista ne zna
radna grupa moze poslati samo ono sto skupstina odredi da se posalje jer skupstina odlucuje o tome.
radna grupa samo pregovara ispred kluba. razgovori traju mjesecima. radna grupa treba da usaglasi stavove skupstine i mirvica, a i imenovana je od strane skupstine.
prvobitno je plan bio i njegova zelja da se skupstina smanji, da ima svoje ljude u njoj i u uo i no, znaci da statut bude takav da mu se preko njegovih ljudi u organima omoguci kontrola nad vlastitim novcem koji bi ulozio, sto je i jedino normalno.
skupstina to ne zeli. nisu pristali na to, nece da ispune te njegove uvjete niti na taj nacin prilagode statut, stoga ponude nema. ne mogu oni glasati za nesto cega nema.
Kako znamo da skupstina to ne zeli. Znaci skupstina je dala svoj stav radnoj grupi. Ovo mi je malo nejasno. Radna grupa ispred kluba treba da usaglasi stavove. Znaci skupstina se izjasnila o nekim stvarima,o tome onda mora biti trag. Ne moze se skupstina usmeno izjasniti. Morali su radnoj grupi reci da odbijaju ponudjene stvari.
Razumijem ja da stvari funkcionisu na nacin lobiranja i podmetanja. Ali mi je nelogicno,a Mirvic i njegovi ljudi,mogu na najlaksi moguci nacin da sjebu skupstinu. Tako sto posalju ponudu,sa svojim zahtijevima. Treba onda stisnuti muda i objasniti zasto je odbijeno.
Nekako sve se prica o ozbiljnoj ponudi,ozbiljnim ljudima,i ne mogu da vjerujem da se svi nekako povlace,pred grupom ublehasa . Mirvic i njegovi ljudi,treba da znaju da samo sa zvanicnom ponudom,mogu dobiti navijace na svoju stranu,i da onda skupstinari moraju imati velika muda da sve to odbiju.