Ko sudi ?
To je presudno, realno.
Ko sudi ?
Pa to ti kazem, s 10 igraca onako igrati cijelo poluvrijemeLiverpoolREDS je napisao/la: ↑25 avg 2025, 23:06Zasluzili su 3 boda a ne 1,a ostali bez icegaInvincibles14 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 23:03Nisam mislio da cu ikad napisati da mi je zao drvosjeca, ali evo jest.
Brat mojfeniksptica je napisao/la: ↑25 avg 2025, 22:50Samo za Jaya jarana gol hehe![]()
Izazivam sudbinu za 2:3 al aj
Bolje da ti ne kazem ko sudi isti onaj sa jucerasnje provale od utakmice Fulham vs Man Utd
feniksptica je napisao/la: ↑25 avg 2025, 23:06Sreca pa zabise..da se ide spavat. Ko bi gledo jos utakmicu
Bolje smo izgledali 10 vs 11 protiv istog protivnika prosle godine. Ja I dalje tvrdim da je Wirtz fula stoljeca, kakav panj, a I kerkez nije puno bolji. Ekitike je dobar za sada. Slobo borben, ima ga svundne. VVD zvijer.
Rasturili ste bola drvosjece s igracem vise jeldeJayCatwright je napisao/la: ↑25 avg 2025, 23:09Brat mojfeniksptica je napisao/la: ↑25 avg 2025, 22:50Samo za Jaya jarana gol hehe![]()
Treba istaci da je ovaj Newcastle prosle sezone isprskao Arsenal tri puta. Vcrs rutinska pobjeda sa 10% snage. Mnogo smo jaki
I onako su sve poklopili, i onog sudiju na kokainu su platili da blati i hejta Liverpul da bi skrenuli pažnju sa očiglednog navlačenja iz utakmice u utakmicu.topnik1 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 23:09Bolje da ti ne kazem ko sudi isti onaj sa jucerasnje provale od utakmice Fulham vs Man Utd![]()
Bukvalno s pola gasa.. Wirtz brat samo trčkara i upija fazone., Slot mu dao instrukcije da se ne troši puno da bi mogo u nedjelju proslijedit koju asistenciju i upisat se u strijelce jer se sprema neviđeno trpanje.JayCatwright je napisao/la: ↑25 avg 2025, 23:09Brat mojfeniksptica je napisao/la: ↑25 avg 2025, 22:50Samo za Jaya jarana gol hehe![]()
Treba istaci da je ovaj Newcastle prosle sezone isprskao Arsenal tri puta. Vcrs rutinska pobjeda sa 10% snage. Mnogo smo jaki

Ma ko da to pratim, cijelo se vrijeme zayebavam jer vidim kolko pojedinci pjene

Po onom što je dosad pokazao ispade da je flop od 150 mil.Prebrzo je donio odluku i pao na šuplju od Slota sad neka se nosi s tim sam je kriv.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.