Pazi nesto mi smo od dolaska investitora uzeli sedam trofeja. Vi ste u tom istom vremenskom period uzeli jedan trofej, onaj kup. Iduci trofej docekati necete da se ne lazemo. Valjda ti to govori ko je ovdje karan.torbica je napisao/la: ↑25 avg 2025, 22:47Pa kad vas sa investitorom ubijaju od 4urca sta bi tek bez njegaHordas1990 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 22:35Napisao sam ja davno da nema nista od toga i da se zavaravate dzaba. I ovdje i na nasoj temi pisao. Previse interesnih grupa oko kluba koje to nikad nece dopustiti i ne nadajte se tome.
Mi investitore imamo. Sto je Mirvic dalabu je drugo, ali doce sutra neko drugi ko nije dalabu a doce jer nasi navijaci gledaju prvo interes kluba, a ne svoj. Vama vodja ima radnju na stadionu jbg ultra yes profit![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
Hordas1990
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sabrija Topalović zore ne dočekao keru balijski
Pucaju li petarde po Sarajevu?
- luckystrike
- Kontakt:
Generalno imam animozitet prema influenseri(ca)ma, ali ova cura, iako je drama queen, vjerovatno govori istinu i koliko sam na preskake mogao vidjeti iznosi i neke valjane dokaze.Hordas1990 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 22:45Tek sad vidim ovaj klip. Sta je Misimovic radio jadnoj zeniOvo samo strumf moze. Da Bog sacuva.
Taj lik je ašćare psihopata i ozbiljan manipulator.
Jesu li gledali interes kluba kad su optuzili ‘voljeni klub’ za namjestanje prije par mjeseci? Kad su bojkotovali dok odredjene osobe ne budu sklonjenje i vratili se na tribinu, a iste osobe su tu? To ako mislis po nazivu za radnju raspitaj se malo, veze nema sa onim sto ti pricas..Hordas1990 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 22:35Napisao sam ja davno da nema nista od toga i da se zavaravate dzaba. I ovdje i na nasoj temi pisao. Previse interesnih grupa oko kluba koje to nikad nece dopustiti i ne nadajte se tome.torbica je napisao/la: ↑25 avg 2025, 22:31Zamisli ubije te borac od 4urca i ti imas obraza pisati o nekom drugomHordas1990 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 22:25Nista od Mirvica 2 kod kona. Jest da je kvota da ce ga otjerati bila 1.05 ako i toliko, ali bas me zanima sta ce im sad slagati i koju suplju im podvaliti.
Kako vas karaju ljudi u klubu i oko njega ne bi ni ja licno tako sazalio bi se. Ubise vas od kurca godinama![]()
vi ste se bas usrecili
Mi investitore imamo. Sto je Mirvic dalabu je drugo, ali doce sutra neko drugi ko nije dalabu a doce jer nasi navijaci gledaju prvo interes kluba, a ne svoj. Vama vodja ima radnju na stadionu jbg ultra yes profit![]()
Fk Željezničar.
- luckystrike
- Kontakt:
- imekorisnicko
- Kontakt:
Najveća greška Amara Osima je što je ovog psihopatu uveo u klub.luckystrike je napisao/la: ↑25 avg 2025, 23:53Generalno imam animozitet prema influenseri(ca)ma, ali ova cura, iako je drama queen, vjerovatno govori istinu i koliko sam na preskake mogao vidjeti iznosi i neke valjane dokaze.Hordas1990 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 22:45Tek sad vidim ovaj klip. Sta je Misimovic radio jadnoj zeniOvo samo strumf moze. Da Bog sacuva.
Dobro jutro raja. Je l' završila utakmica?
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Simpatizer
- Kontakt:
Jos je poluvrijeme, ali stvara se sumnja.
Sebastijane, Sebastijane, nek' je tvojoj majci hvala...
Nadam se da ce Mirvic da nam nadoknadi ovo sto nam reflektori rade vec treci dan.
Tako je. Ne znam sta je mislio kada je zvao ovog bolesnika.imekorisnicko je napisao/la: ↑26 avg 2025, 01:49Najveća greška Amara Osima je što je ovog psihopatu uveo u klub.luckystrike je napisao/la: ↑25 avg 2025, 23:53Generalno imam animozitet prema influenseri(ca)ma, ali ova cura, iako je drama queen, vjerovatno govori istinu i koliko sam na preskake mogao vidjeti iznosi i neke valjane dokaze.Hordas1990 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 22:45Tek sad vidim ovaj klip. Sta je Misimovic radio jadnoj zeniOvo samo strumf moze. Da Bog sacuva.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Combattente87
- Kontakt:
Smanjilo Sarajevo na 5 : 2 !
Kažu da će Rudar u Platonovoj gostovati protiv Sarajeva
Kažu da će Rudar u Platonovoj gostovati protiv Sarajeva
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- tutankamon1905
- Kontakt:
Jel navuko sudija preokret Zrinji il je gotovo
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Kakav je to ljudski otpadluckystrike je napisao/la: ↑26 avg 2025, 01:23
Znaju i ptice na grani da je fk borac trenutno politički alat, al' da će to i sam potpredsjednik kluba potvrditi, naivno, neočekivano, nedoraslo.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Cisto sve osim onog nad Lagumdzijom gdje mogao biti faul za Zelju
Veliki klubovi prihvate poraz, a mali ko borac se brukaju
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Onakvom zrinjskom ni sudija ne moze pomoci
Ma kume zive vecina ko bijeda,ulice im ko da je tek rat stao..Ljudi ginu od kamenja sto im pada na glavu.luckystrike je napisao/la: ↑26 avg 2025, 01:23
Znaju i ptice na grani da je fk borac trenutno politički alat, al' da će to i sam potpredsjednik kluba potvrditi, naivno, neočekivano, nedoraslo.
Srbima samo reci RS referendum daj mu rakije i cvaraka i on ce ti ku rac ljubiti...skontalo ljudi foru na koju im djece odose vani studiraju,stanovi kuce itd a oni i dalje golf 2 voze na loziku al daj mu reci RS NEZAVISNA gotovo ako hoces j ebu mu i zenu i djecu.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Combattente87
- Kontakt:
U kojem svijetu vi živite matero milamma_hz je napisao/la: ↑26 avg 2025, 10:09Ma kume zive vecina ko bijeda,ulice im ko da je tek rat stao..Ljudi ginu od kamenja sto im pada na glavu.luckystrike je napisao/la: ↑26 avg 2025, 01:23
Srbima samo reci RS referendum daj mu rakije i cvaraka i on ce ti ku rac ljubiti...skontalo ljudi foru na koju im djece odose vani studiraju,stanovi kuce itd a oni i dalje golf 2 voze na loziku al daj mu reci RS NEZAVISNA gotovo ako hoces j ebu mu i zenu i djecu.
Ljudino kao prvo, RS ima više autoputeva nego FBIH, eto samo to za početak, ovo ostalo je stvarno iluzorno diskutovati
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Da, ima, nominalno, a ti se zapitaj zašto je to tako. Za te autoputeve je povučeno minimalno četiri puta više para od njihove stvarne vrijednosti.Combattente87 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 10:24Ljudino kao prvo, RS ima više autoputeva nego FBIH, eto samo to za početak, ovo ostalo je stvarno iluzorno diskutovati![]()
Ovaj iznad je malo pretjerao, ali suštinski je u pravu, upoređivati ova dva entiteta je zaista neozbiljno.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović