Ja majmuna i ovdje mogu bacat nego hocu li imat ja sta da umocim i necim grlo da zalijem od tebe i od harija ?Frutek je napisao/la:Pun grad onih mali Toi-Toi Wc-a moš tamo bacat majmunaSamo F.K.S !! je napisao/la:28 tuzla aBd jeste mi spremili sta da prcim ?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Re: Chat
Meni nes umakat, na pivu možemoSamo F.K.S !! je napisao/la:Ja majmuna i ovdje mogu bacat nego hocu li imat ja sta da umocim i necim grlo da zalijem od tebe i od harija ?Frutek je napisao/la:Pun grad onih mali Toi-Toi Wc-a moš tamo bacat majmunaSamo F.K.S !! je napisao/la:28 tuzla aBd jeste mi spremili sta da prcim ?
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- reds_forever
- Kontakt:
Bas gledam maloprije trajanje poziva na mobitelu, kad ono sveukupno 12 sati
Jos kad mi padnu na pamet one price o stetnosti mobitela
A fakat mi nije jasna raja kojoj se da da te nazove na mobilni i oduzi na pola sata. Neki dan mi jaranica govori dosao joj racun za telefon i 15KM joj otislo na moj mobilni 
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
- s marsa pao
- Kontakt:
Sto Barcelonu i Real ne prenose na BHT? Uvijek su prenosili ligu prvaka
s marsa pao je napisao/la:Sto Barcelonu i Real ne prenose na BHT? Uvijek su prenosili ligu prvaka
Prvi post i odma' festa.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Drug moj ti si pao s kruške, i siguran sam da je neko ovo napravio lažni profil da bi pravio ovako glupe postove da bi ih mi postavljali na temu Najsmjesniji Postovis marsa pao je napisao/la:Sto Barcelonu i Real ne prenose na BHT? Uvijek su prenosili ligu prvaka
Moron !
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Vidim ja ti se registrovao da ispadas paglu. Jos ti i nick ide u prilog. Ljubi te deda.s marsa pao je napisao/la:Sto Barcelonu i Real ne prenose na BHT? Uvijek su prenosili ligu prvaka
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
...odlicno ti taj nik stoji,kao stvoren za tebe...s marsa pao je napisao/la:Sto Barcelonu i Real ne prenose na BHT? Uvijek su prenosili ligu prvaka
Treba mi jedan fizicar da mi uradi zadatke za sutra za kontrolni iz fizike....
1.) Kroz presjek provodnika svake minute prodje 16,875 puta 10 na 18 elektrona.Naci jacinu el. struje ?
2.) Na primar transformatora dovedena je struja napona 270 V i jacine 5 A .Koliko namotaja treba imati sekundar da bi na njemu dobili struju napona 75 V ako primar ima 900 namotaja ? Kolika je jacina struje na sekundaru ?
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- s marsa pao
- Kontakt:
Kakva tema najsmjesniji postovi?
Ja postim samo kad je ramazan, i nije mi nikada bilo smijesno
Ja postim samo kad je ramazan, i nije mi nikada bilo smijesno
- s marsa pao
- Kontakt:
Kako mrzim kad stara hoce da prica na telefon pa moram iskljuciti net
pisam se na ovu dial up konekciju
pisam se na ovu dial up konekciju
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
E hebem ja usta onog ko ima nesto protiv cigana
E hebem ja usta onog ko ima nesto protiv cigana
- spielführer_21
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ovaj je još bolji
Ovaj je još bolji
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Nova
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
'ebo mater ovi brkovi i brada rastu ko da imam 30, a ne 15 godina...brkove svaki 3-4 dan moram skratit....jel humanoo

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
hahahah....al sto tako cesto brijes...ja se brijem svako 10-tak dana, a nekad i duze...al brate onda budem ko sadam huseinadis.p je napisao/la:'ebo mater ovi brkovi i brada rastu ko da imam 30, a ne 15 godina...brkove svaki 3-4 dan moram skratit....jel humanoo![]()
![]()
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- Giallorossi
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Eo nesto iz moje zemlje(slovenija) ..momci su inace iz Dervente

Eo nesto iz moje zemlje(slovenija) ..momci su inace iz Dervente
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Bice,nista se ne brini,samo da ti nama pobjedis,bice i za popit,i pohebatSamo F.K.S !! je napisao/la:28 tuzla aBd jeste mi spremili sta da prcim ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- legenda reala
- Kontakt:
a nisi ga skonto ,e kako vas levati ,stvarno je kraljDevil je napisao/la:s marsa pao je napisao/la:Sto Barcelonu i Real ne prenose na BHT? Uvijek su prenosili ligu prvaka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Prvi post i odma' festa.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 1 gost.