Ivan Bašić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ivan Bašić
Nikad mi nece bit jasno zasto ljudi prozivaju Basica koji je jedan od boljih nasih veznjaka. Kairat iz Kazahstana prodje Seltik i odose u LP, a nasi prozivaju Astanu kao da je u pitanju Sloga Tojsici.
Sasvim solidan klub u kome Basic je ocito sad glavni igrac.
Nama je uvijek klub mjerilo, a gledajuci evo Sunjica u Pafosu i repki, 20 puta mi je bolji od Krunica koji je kao uzeo Seriu A sa Milanom a u repki bio primjetan kolko i Bakir Izetbegovic na frontu.
Sasvim solidan klub u kome Basic je ocito sad glavni igrac.
Nama je uvijek klub mjerilo, a gledajuci evo Sunjica u Pafosu i repki, 20 puta mi je bolji od Krunica koji je kao uzeo Seriu A sa Milanom a u repki bio primjetan kolko i Bakir Izetbegovic na frontu.
Znači ekipa iz njegove lige igra grupnu fazu Lige Prvaka, i neko tu ligu stavlja u isti koš sa našom...
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Meni je Bašić odigrao super utakmicu danas, baš je bio aktivan, svuda ga je bilo, motor veznog reda. Stoji da protivnik kao San Marino sakriva nedostatke, ali u poređenju s npr. Tahirovićem ili Hajradinovićem večeras, se isticao kao dosta korisniji.
Iznenadio mi je momak. Neka ga ovdje.
Volio bi vidjeti njega, Gigovica i Sunjica protiv Austrije u sredini.
Dzeko sam naprijed i Kerim i Memic sa strana
Volio bi vidjeti njega, Gigovica i Sunjica protiv Austrije u sredini.
Dzeko sam naprijed i Kerim i Memic sa strana
Igrač koji se uvijek ravna s nulom zbog kluba/ova i lige/a u kojoj igra a svaki put kada dobije priliku u dresu reprezentacije pokaže da nije bez razloga tu.
Danas sasvim korektna partija.
Danas sasvim korektna partija.
Baš tako.

Samo mu ne treba dat da suta, znam da zna zabit tako al bas je losih pokusaja bilo ovu tekmu..
I meni je Bašić bio vrh izbor za ovu tekmu i opravdao je očekivanja. Vrhunski.