FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
nismo ni zasluzili trofej..ha ya
ko kita kad opadne poslije seksa,tako se barca ponasala u produzecima...
ko kita kad opadne poslije seksa,tako se barca ponasala u produzecima...

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Romariooo je napisao/la:vozdra braco katalonci
veceras cemo oderati reala ko jarca
znate da je romariooo uvijek bio objektivan i da dobro predvidja rezultat
veceras ce real dobiti jedno tri komada najmanje, crveni karton i jos mnogo toga, bice posramljeni, zazalit ce sto nisu ispali u polufinalu da se ne sramote
Niti smi posramljeni, niti smo zažalili, niti nijedan gol primili itd, itd.. Samo eto crveni dobišmo
Toliko o tvojoj objektivnosti

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
...nezasluzeno smo izgubili,razbili smo ih u drugom poluvremenu...sad nam preostaje cekati LP-a i nadati se pobjedi i prolazu... 

Ma sta se sekirate pa i corava koka nekad zrno ubode. Barca uzima titulu i to je bitnije od kupa. Revans ce biti akobogda u CL, no sikiriki
batinasi su jos jednom pokazali da su slabiji, samo da su nisanske sprave bile malo bolje special five bi opet kukao na sudije
P.S. crveni zasluzen a i ramos je zbog strata nad messijem morao dobiti drugi zuti

batinasi su jos jednom pokazali da su slabiji, samo da su nisanske sprave bile malo bolje special five bi opet kukao na sudije

P.S. crveni zasluzen a i ramos je zbog strata nad messijem morao dobiti drugi zuti
[youtube][/youtube]
- nidjo_barca
- Kontakt:
Izgubili smo,ali sta se moze,idemo dalje.Borili su se,nemam ni na cemu zamjeriti.Nadam se samo da ovo nece toliko utjecati na predstojece utakmice,i zapeti u LP sad pa sta bude.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
ajde ba nekom liga nekom kup jbg ...ljudi su vas takticki uzeli al jbg kad igraju sa 7 igraca u zadnjoj liniji i samo nabijaju ...nidze veze al et ne bih voljeo da oni budu u finalu sa mancesterom jer jednostavno nisu bolji...samo sada treba pitati messija jel mu vutra veceras bila podsisana ahhahaha
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ne sekirajte se, braco...
Ovo je Real jedva uzeo, dali su sve od sebe i nek ponesu ovaj pehar...
A o nekoj psiholoskoj prednosti Madridjana nema ni govora, vec upravo suprotno...
Ovo je bio Realov maximum ove sezone...
Ovo je Real jedva uzeo, dali su sve od sebe i nek ponesu ovaj pehar...
A o nekoj psiholoskoj prednosti Madridjana nema ni govora, vec upravo suprotno...
Ovo je bio Realov maximum ove sezone...
- -Barcelona-
- Kontakt:
Pa Guardiola jednostavno nije imao pravog napadaca da ubaci,da nesto pokusa napraviti,mislim da je sad skontao da mu treba bolja klupa...
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
HAjde ba ljudi i oni su od krvi i mesa mogu i moraju jednom izgubiti, a nemojte biti ko oni frankovci pa trazit dlaku u jajetu kako bilo tako je da sad okrivljujemo sudiju ili nekoga drugog nema smisla. Biti ce bolje aBd uvjeren sam
Nadam se da ovo nece utjecati na igrace pred utakmicu LŠ. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Vala bas, ovo me podsjeti na Pirijinu i Agimovu taktiku nabij loptu za Skorumma_hz je napisao/la:ajde ba nekom liga nekom kup jbg ...ljudi su vas takticki uzeli al jbg kad igraju sa 7 igraca u zadnjoj liniji i samo nabijaju ...nidze veze al et ne bih voljeo da oni budu u finalu sa mancesterom jer jednostavno nisu bolji...samo sada treba pitati messija jel mu vutra veceras bila podsisana ahhahaha

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Da li ćete i sada reći kako Barca nije igrala sa punom snagom?
Većina igru Barce smatra savršenom, kratki pasovi, puno dodavanja itd...Jedini problem je što se takva igra protiv Reala nije pokazala produktivnom barem u posljednje 2 utakmice...
Mourinho je i večeras nadmudrio Guardiolu isto kao u 1/2 CL prošle sezone, ukoliko Guardiola nešto ne skonta bojim se da će ga Mourinho opet izbaciti jer svakako momentum i samopouzdanje je trenutno na strani Reala.
Većina igru Barce smatra savršenom, kratki pasovi, puno dodavanja itd...Jedini problem je što se takva igra protiv Reala nije pokazala produktivnom barem u posljednje 2 utakmice...
Mourinho je i večeras nadmudrio Guardiolu isto kao u 1/2 CL prošle sezone, ukoliko Guardiola nešto ne skonta bojim se da će ga Mourinho opet izbaciti jer svakako momentum i samopouzdanje je trenutno na strani Reala.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Osto sam bez rijeci.Nekad ovo igra upali ali jednostvno moraju vise sutati,a ne da se usetamo u gol.
Villa jeste da mi je najdrazi igrac barce ali je katastrofa treba mu dati odmora do srijede da se sabere jer je najlosi bio.
Villa jeste da mi je najdrazi igrac barce ali je katastrofa treba mu dati odmora do srijede da se sabere jer je najlosi bio.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
ma ja ne naviijam ni za jedne niti za druge ehhehe al bas ono smecarski igraju i kada bi se otvorili da se nadigravaju bilo bi zanimljivije gledat...ovako onaj murinjo usra i el classico pa jbt frajer usere svaki derbi samo postavi 7 extra igraca pred gol i samo nabi ahahahahUPS je napisao/la:Vala bas, ovo me podsjeti na Pirijinu i Agimovu taktiku nabij loptu za Skorumma_hz je napisao/la:ajde ba nekom liga nekom kup jbg ...ljudi su vas takticki uzeli al jbg kad igraju sa 7 igraca u zadnjoj liniji i samo nabijaju ...nidze veze al et ne bih voljeo da oni budu u finalu sa mancesterom jer jednostavno nisu bolji...samo sada treba pitati messija jel mu vutra veceras bila podsisana ahhahaha![]()
![]()
Ovaj put im je upalilo, vjerovatno u CL nece jer objektivno, ne da nisu bolji, nego su za klasu losiji
FK SARAJEVO.
Barsa je sama kriva za ovaj poraz i vratila Real iz ambisa dugogodišnje iskompleksiranosti a da su veceras pobjedili rasformirali bi im klub jer su ovi vec poceli pucati po šavovima...ovako ih vracaju u život ovim porazom.
Ekipa je podbacila u prvom poluvremenu, a i u drugom produžetku...frankovci cekali kontru zabili iz jedne takve i jbg
Ekipa je podbacila u prvom poluvremenu, a i u drugom produžetku...frankovci cekali kontru zabili iz jedne takve i jbg
Barcelona u drugom poluvremnu dosta bolja ali realizacija nije bila na nivou a za to treba zahvaliti izvrsnom Cassilas-u..Villa najlošiji pojedinac večeras totalno indisponiran,večeras se vidilo koliko je falio Puyol..inače sjajna tekma u 1/2 CL očekujem još vatre sa obje strane.. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Goalgetter
- Kontakt:
Villa ko da kruha nije jeo nikad u zivotu, odbija se od protivnicke igrace ko da je od secera. Razocarao me je danas, ali i u onoj prvoj utakmici Classica, treba mu malu pauzu dati .
- adriano_leite
- Kontakt:
Ovakva igra je sramotna, ovo je unistavanje fudbala, mesarosi tuku, samo cekam kad ce neko nekom nogu slomiti. Messi vodi loptu, dribla, Pepe mu staje na clanak, sudija ne vidi, Villa u duelu, pada, Arbeola mu staje na misic ili cjevanicu, sada se i ne sjecam kako je tacno bilo, a onaj dzon u Piqueovo koljeno je bio vrhunac. Sramotan fudbal, ali sta je tu je, pobjeda je pobjeda pa kakva god ona bila. Villa hitno treba da izace iz krize u koju je zapao, jer sada se to vec moze nazvati krizom, momku nista ne polazi za nogom. Visca el Barca, visca Catalunya.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.