Nail Omerović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

s4mke
Kontakt:

Re: Nail Omerović

Post Postao/la s4mke » 24 avg 2025, 21:34

Zalosno je da ima prednost ispred Esmira

kakarut
Kontakt:

Post Postao/la kakarut » 24 avg 2025, 21:45

Treba ga izbrisat sa spiska

perun
Kontakt:

Post Postao/la perun » 24 avg 2025, 21:56

hurem je napisao/la:
22 avg 2025, 17:37
perun je napisao/la:
22 avg 2025, 15:24
231983 je napisao/la:
22 avg 2025, 14:27
Upravo sreo momčinu na džumi u Osijeku, jako fin momak, vidi se da je lijepo odgojen, baš baš dobar dečko.
I sam kaže da se lijepo osjeća na svojoj poziciji, uziva u igri i u gradu.
Znači to je problem.
Čim se on uzda u imaginarnu silu a ne u sebe, nema od njega ništa.
Krajnje ružan komentar koji mnoge vrijeđa, a uz to momak je pričao gdje ga je sreo i kakav je dojam na njega ostavio.
Jako loše izveden zaključak.
Ne bih da ulazim u religijske teme na sportskom forumu i širim dalje priču.
Moj zaključak kao što si i sam primjetio i moje mišljenje na koje imam pravo bez da se iko uvrijedi.
Inače kao što već napisah, Omerović na lijevom krilu je na poziciji koja mu po svoj prilici najviše odgovara.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.

zastitaIdentiteta
Kontakt:

Post Postao/la zastitaIdentiteta » 24 avg 2025, 22:01

perun je napisao/la:
24 avg 2025, 21:56
hurem je napisao/la:
perun je napisao/la:
22 avg 2025, 15:24

Znači to je problem.
Čim se on uzda u imaginarnu silu a ne u sebe, nema od njega ništa.
Krajnje ružan komentar koji mnoge vrijeđa, a uz to momak je pričao gdje ga je sreo i kakav je dojam na njega ostavio.
Moj zaključak kao što si i sam primjetio i moje mišljenje na koje imam pravo bez da se iko uvrijedi.
Inače kao što već napisah, Omerović na lijevom krilu je na poziciji koja mu po svoj prilici najviše odgovara.
Ako mišljenje nije o sportu, zadrži ga u svoja 4 zida, wannabe zeuse za slavensku sirotinju.
Pošteno, pa kako bude.

perun
Kontakt:

Post Postao/la perun » 24 avg 2025, 22:20

zastitaIdentiteta je napisao/la:
24 avg 2025, 22:01
perun je napisao/la:
hurem je napisao/la:

Ako mišljenje nije o sportu, zadrži ga u svoja 4 zida, wannabe zeuse za slavensku sirotinju.
Moje mišljenje i jeste bilo u vezi njegovih nastupa, tj. da njegov hobi utječe na njegovu fizičku i psihičku spremu.
Mišljenje momka koji ga je sreo nema veze sa sportom.
Zato bih vas wannabe beduine zamolio da svoje mišljenje koje nije o sportu zadržite u svojim šatorima.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.

zastitaIdentiteta
Kontakt:

Post Postao/la zastitaIdentiteta » 24 avg 2025, 22:44

perun je napisao/la:
24 avg 2025, 22:20
perun je napisao/la:

Moje mišljenje i jeste bilo u vezi njegovih nastupa, tj. da njegov hobi utječe na njegovu fizičku i psihičku spremu.
Zato bih vas wannabe beduine zamolio da svoje mišljenje koje nije o sportu zadržite u svojim šatorima.
Nemaš kapacitet da njegov "hobi" dovodiš u vezu s bilo čim. Koliko veze ima s džumom, relevantniji je svakako od tebe shortlist za ballon d'or.
Na forumu je mnogo je offtopic mišljenja, neka su samo nešto više ogavna. :kafa:

Što se večeras tiče, nisam gledao, ali koliko primjećujem po tekstualnom prenosu, momak se ukazao na meču na početku i na kraju utakmice, u međuvremenu veoma tanko.
Pošteno, pa kako bude.

perun
Kontakt:

Post Postao/la perun » 24 avg 2025, 22:56

24 avg 2025, 22:44
perun je napisao/la:
24 avg 2025, 22:20

Nemaš kapacitet da njegov "hobi" dovodiš u vezu s bilo čim. Koliko veze ima s džumom, relevantniji je svakako od tebe shortlist za ballon d'or.
Na forumu je mnogo je offtopic mišljenja, neka su samo nešto više ogavna. :kafa:

Što se večeras tiče, nisam gledao, ali koliko primjećujem po tekstualnom prenosu, momak se ukazao na meču na početku i na kraju utakmice, u međuvremenu veoma tanko.
Zašto misliš da je tvoje mišljenje relevantno pored očitih znakova intelektualnog siromaštva koji se ogleda u nerazumijevanju obrazloženog?
Imao je nekoliko lijepih prodora po svojoj strani, konstantno opasan što je i komentator potencirao svo vrijeme.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 26 avg 2025, 07:07

Botina Perun za ovoga panja protiv Hajduka kaze da je dobar a ovo kazu analitičari u HNL:

Joško Jeličić osvrnuo se večeras na igru reprezentativca Bosne i Hercegovine Naila Omerovića u dresu Osijeka na meču s Hajdukom. Kontroverzni analitičar MaxSporta nije štedio 22-godišnjeg fudbalera.

On smatra da Omerović nikako ne može igrati kada mu je glava konstantno zabijena u tlo i bio je poprilično žestok u analizi njegove igre.

"Omerović ima 36 izgubljenih posjeda. Podsjeća me kao one u partizanskim filmovima koje ubiju u četvrtoj minuti. On se zabije u zid. U redu je da probaš dribling, ali ne možeš stalno na trojicu. Glava mu je dolje stalno, treba mu staviti šancov ovratnik", brutalan je Jeličić.

Hrvoje Vejić koji je također analitičar ove televizije nije previše govorio na temu oko Omerovića i samo smatra jedno.

"Rožman se nije odlučio za tandem Bukvić - Omerović koji je odlično funkcionirao prošle sezone. Nije bilo dobro u prvom poluvremenu", istakao je Vejić.

Botina Perun se razumije u fudbal ko Mara u krivu k.i.t.u.

Naila treba prekriziti.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 26 avg 2025, 08:52

Menadzerski panj samo takav. Ismijase ga juce hrvati posteno ali istinito kako i treba bez dlake na jeziku. Jbg oni nisu pi.cke i potkupljeni nego kazu sta vide. Samo do bh izgleda nije stiglo da ovaj patuljak ima ledja koja ga stavljaju u reprezentaciju. Ovo sa ovim kockarom je mozda i najgora era reprezntacije ikad nikad nije bilo ovoliko menadzerskih igraca i šema ,ima ih sigurno 6-10 komada. Jedino kod sliskovica je bilo blizu sa mulinom, hotom, krunicem, bosnjakom, milenkovicem, miskovic,silic, itd...

Plus ovaj mali nemoze znat fudbala dolazi iz tuzle najnetalentovaniji grad evrope i najgluplji. Tu nema ni ljudi ni fudbala ,samo lopovluk nisu za nista drugo. Jedini iz tozle koji je bio koliko toliko dobar igrac je Music Vedin a to je bilo prije 20-30 godina. Vise se i netreba znat. Omerovic OUT
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

dedo26
Kontakt:

Post Postao/la dedo26 » 26 avg 2025, 09:26

bhfanatic14 je napisao/la:
26 avg 2025, 08:52
Menadzerski panj samo takav. Ismijase ga juce hrvati posteno ali istinito kako i treba bez dlake na jeziku. Jbg oni nisu pi.cke i potkupljeni nego kazu sta vide. Samo do bh izgleda nije stiglo da ovaj patuljak ima ledja koja ga stavljaju u reprezentaciju. Ovo sa ovim kockarom je mozda i najgora era reprezntacije ikad nikad nije bilo ovoliko menadzerskih igraca i šema ,ima ih sigurno 6-10 komada. Jedino kod sliskovica je bilo blizu sa mulinom, hotom, krunicem, bosnjakom, milenkovicem, miskovic,silic, itd...

Plus ovaj mali nemoze znat fudbala dolazi iz tuzle najnetalentovaniji grad evrope i najgluplji. Tu nema ni ljudi ni fudbala ,samo lopovluk nisu za nista drugo. Jedini iz tozle koji je bio koliko toliko dobar igrac je Music Vedin a to je bilo prije 20-30 godina. Vise se i netreba znat. Omerovic OUT
Trenutno najbolje krilo repke, uskoro ce da proradi, a cak mislim da mogu osvojit HNL. Samo mu fali malo da ubaci u vecu brzinu i da nakon Pjanica bode najbolji igrac s prostora TK.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 26 avg 2025, 09:33

dedo26 je napisao/la:
26 avg 2025, 09:26

Trenutno najbolje krilo repke, uskoro ce da proradi, a cak mislim da mogu osvojit HNL. Samo mu fali malo da ubaci u vecu brzinu i da nakon Pjanica bode najbolji igrac s prostora TK.
Bruda tebi je izgleda samo bitno da je s naseg kraja :urnebes:

dedo26
Kontakt:

Post Postao/la dedo26 » 26 avg 2025, 09:36

Sheyi je napisao/la:
26 avg 2025, 09:33
dedo26 je napisao/la:
26 avg 2025, 09:26

Bruda tebi je izgleda samo bitno da je s naseg kraja :urnebes:
haha ma kontriram i ja kad ovaj vec forsira ovu glupu pricu i kontru, izgorio neki lik.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 26 avg 2025, 10:33

Nailu je naredni klub neki osrednji turski prvoligaš. Mada sa ovom statistikom i to je upitno.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 26 avg 2025, 10:44

Protiv Dinama je bio vrlo dobar, bas kao i finis prethodne sezone.
Naredne dvije ga nisam gledao.
Protiv Hajduka jesam prvo poluvrijeme, izuzev prvih 5 minuta, ostatak je bio poprilično loš. Kao da je prije utakmice pojeo 5 kila teletine.
Ne znam kakav je bio drugo poluvrijeme.
Tako da me ne čude takvi komentari Hrvata. Ali dobro, svaki igrač zna imati los dan.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 26 avg 2025, 22:54

hurem je napisao/la:
26 avg 2025, 10:44
Protiv Dinama je bio vrlo dobar, bas kao i finis prethodne sezone.
Naredne dvije ga nisam gledao.
Protiv Hajduka jesam prvo poluvrijeme, izuzev prvih 5 minuta, ostatak je bio poprilično loš. Kao da je prije utakmice pojeo 5 kila teletine.
Ne znam kakav je bio drugo poluvrijeme.
Tako da me ne čude takvi komentari Hrvata. Ali dobro, svaki igrač zna imati los dan.
Hureme nije bitno kakav je bio prije 4,5 mjeseci, bitno je da je danas truba i da ne treba biti na spisku i konkurisati za Austriju.
Menadzerski igrac.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 27 avg 2025, 08:36

Lik je krilo koje u sezoni iz snova ima statistiku stopera. 4 gola, 4 asistencije i 8 žutih.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 27 avg 2025, 11:37

Taman za Slobode u Federalnoj da pomogne da se vratimo u visi rang. Uz ponekog kupljenog sudiju, naravno. 😁
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 27 avg 2025, 15:16

jasmin10 je napisao/la:
27 avg 2025, 08:36
Lik je krilo koje u sezoni iz snova ima statistiku stopera. 4 gola, 4 asistencije i 8 žutih.
Nije da iza sebe ima 10 sezona koje su totalni promašaj, ima vremena da tu statistiku sredi. Mlad je još.

Mada, slažem se stim da postoji i realna mogućnost da mu ta sezona i bude najbolja sezona :mrgreen:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 27 avg 2025, 15:31

HariTz je napisao/la:
27 avg 2025, 15:16
jasmin10 je napisao/la:
27 avg 2025, 08:36
Nije da iza sebe ima 10 sezona koje su totalni promašaj, ima vremena da tu statistiku sredi. Mlad je još.

Mada, slažem se stim da postoji i realna mogućnost da mu ta sezona i bude najbolja sezona :mrgreen:
Ma daj Boze da on zavrsi u Realu. Ali realnost je da je to još jedan igrac koji nakon transfera u tursku vise neće dobijati pozive.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 31 avg 2025, 18:58

Nase najbolje lijevo krilo trenutno.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: mercurial, MostarNeretva i 48 gostiju.