Naravno, samo glavom na kopacku i bod se moze izvucHariTz je napisao/la: ↑24 avg 2025, 09:44Imaš li dobar osjećaj za tekmu protiv Austrije?![]()
Transfer, barem za sada se čini pun pogodak. Pokazuje onu formu iz Salzburga, gdje mu je cijena bila oko 20 miliona.
Ako se još plasiraju u LP, mogla bi biti ovo sezona iz snova za Amara.![]()
Amar Dedić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Amar Dedić
naprijed rejal
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Na IG portugalci samo njega hvale, haman da je omiljeni medju navijacima, a to je svakako zaslužio svojim igrama do sada.
Bacio sam oko na forum od Benfice.. Nevjerovatno je kako ga cijene i smatraju da će biti sretni ako ga zadrže do narednog ljeta. Jako lijepo su opisali njegove sposobnosti u napadu i kako može "razbiti" protivnika sa ulazima u sredinu.
Samo ga povredu zaobiđu i nastavi ovaj intezitet u odbrani.
Samo ga povredu zaobiđu i nastavi ovaj intezitet u odbrani.
Jos kad ga vide na lijevom krilu, ih!HariTz je napisao/la: ↑26 avg 2025, 00:18Bacio sam oko na forum od Benfice.. Nevjerovatno je kako ga cijene i smatraju da će biti sretni ako ga zadrže do narednog ljeta. Jako lijepo su opisali njegove sposobnosti u napadu i kako može "razbiti" protivnika sa ulazima u sredinu.
Samo ga povredu zaobiđu i nastavi ovaj intezitet u odbrani.![]()
Hehe, i ja stalno gledam sta pisu pa mi merak nekakav u dusi, dugo nismo imali ovakvo osvježenje, a sad on i Kerim istovremeno, hvala Bogu.
Kazu ako ovako nastavi ode on u januaru.
Ja se samo plasim povrede, igra na max svaku.
Bit ce interesantno vidjeti kad im se vrati onaj bek, ali ako ovako Deda nastavi, ne bi trebalo da ima problem.
Dedic lijevo krilo, Kerim klupa. Mozda Kerima na desnog beka staviti. Sredis dvije stvari od jednom, treba i to znati231983 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 17:40Jos kad ga vide na lijevom krilu, ih!HariTz je napisao/la: ↑26 avg 2025, 00:18Bacio sam oko na forum od Benfice.. Nevjerovatno je kako ga cijene i smatraju da će biti sretni ako ga zadrže do narednog ljeta. Jako lijepo su opisali njegove sposobnosti u napadu i kako može "razbiti" protivnika sa ulazima u sredinu.
Hehe, i ja stalno gledam sta pisu pa mi merak nekakav u dusi, dugo nismo imali ovakvo osvježenje, a sad on i Kerim istovremeno, hvala Bogu.
Bit ce interesantno vidjeti kad im se vrati onaj bek, ali ako ovako Deda nastavi, ne bi trebalo da ima problem.
Hahah, svašta je očekivatisoko je napisao/la: ↑26 avg 2025, 19:23Dedic lijevo krilo, Kerim klupa. Mozda Kerima na desnog beka staviti. Sredis dvije stvari od jednom, treba i to znati231983 je napisao/la: ↑26 avg 2025, 17:40Jos kad ga vide na lijevom krilu, ih!HariTz je napisao/la: ↑26 avg 2025, 00:18Bacio sam oko na forum od Benfice.. Nevjerovatno je kako ga cijene i smatraju da će biti sretni ako ga zadrže do narednog ljeta. Jako lijepo su opisali njegove sposobnosti u napadu i kako može "razbiti" protivnika sa ulazima u sredinu.
Bit ce interesantno vidjeti kad im se vrati onaj bek, ali ako ovako Deda nastavi, ne bi trebalo da ima problem.![]()
Starter.
Malo me i strah što igra ovako puno i redovno....
Malo me i strah što igra ovako puno i redovno....
Razumljivo, pogotovo sto smo ostali bez Kolasinca. Ne daj Boze da ostanemo bez Dedica to bi bio ogroman gubitak.
Možda pretjerujem ali bez Kolasinca mi smo slabiji 30%, jos kad bi bili bez Dedica to je 50% slabija reprezentacija.
Tek je počela sezona a igra svaka 3 dana, i to ne protiv bilo koga, nego super teške utakmice protiv Sportinga, 2x protiv Nice, Fenera… i eto sreća da ga je malo odmorio zadnju protiv napokon manje zahtjevnog protivnika Tondele kada je igrao 70 minuta.
Večeras protiv Fenera će mu biti 7. takmicarska utakmica u 28 dana. Sto je puno, puno je. Sunjic je bar igrao svakih sedam dana.
Najvažnije da večeras prodju i da pun elana dodje na okupljanje reprezentacije, ako Bog da.
Ovaj komentator arene je prezivio moždani udar...tako zvuči
Jel moguće da je ovo faul
-
Sindikat12
- Kontakt:
Ovaj sudija se drogira.
Kakve su mu ovo grimase i pokreti, brat ne zna di udara
- Goalgetter
- Kontakt:
Strasno poluvrijeme je odigrao 
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Sve top, još samo malo centaršuteve da usavrši. Kad god je opali s desne strane, nije to to. Lijevi bek im je puno bolji u tome.
Da dodam, ne kažem da mu je to u "opisu posla" uopšte, samo onako komentarišem.
Da dodam, ne kažem da mu je to u "opisu posla" uopšte, samo onako komentarišem.
Ima li neko link da radi?
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Strašan je igrač kad uhvati loptu na desnoj strani, povuče prema sredini i traži taj završni pas. Al ipak je to mač s dvije oštrice, realno - ako izgubi loptu, ili ako je izgubi neko drugi dok je on u punom sprintu naprijed, nazad smo naj...... Volio bih da igra konzervativnije protiv Austrije.
Samo da ne ureknemo momka prije utakmice sa Austrijom, ali ovo što Amar igra i partije koje pruža otkako je došao u Benficu je konačno ono što smo očekivali od njega. Dečko je u vrhunskoj formi i samo neka potraje. 
Hvala ali nažalost ne radi.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Šteta što moj Milan nije zaganjao Amara jer su godinama deficitarni upravo na ovoj poziciji. Bilo bi sjajno da ga vidimo u dresu rossonera. 
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 17 gostiju.