Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Vedad Ibisevic
ma svejedno,sve stoji jaci trenira i to,ali koljeno je ko hronicna povreda nikad se 100% ne zalijeci i vecina igraca obnovi tu povredu...
nadam se da nisam u pravu
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- miralem444
- Kontakt:
NISI

nick je napisao/la:ma svejedno,sve stoji jaci trenira i to,ali koljeno je ko hronicna povreda nikad se 100% ne zalijeci i vecina igraca obnovi tu povredu...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Normalno da nisi u pravu, stotine igraca je imalo istu povredu i nikada je vise nisu obnovili. Vedo aBd da budes jos bolji i jaci!nick je napisao/la:ma svejedno,sve stoji jaci trenira i to,ali koljeno je ko hronicna povreda nikad se 100% ne zalijeci i vecina igraca obnovi tu povredu...
Hasan Salihamidzic je u Bayern dva puta imao ovu povredu pa se vratio. Ali sve zavisi od osobe od osobe, npr. Owen-u kad je oslo koljeno vise nikad nije bio onaj stari. Ipak mislim da ce se Vedo vratiti puno jaci i da ce sa Dzeko malo terorisati golmane Armenije i Turske, a u Oktobru aBd ce Casillas da vidi da je Barcin napad mila majka u odnosu na Dzeku i Ibisevica. Tada ce na tribinama biti Perez koji ce za oba igraca kesirati 200 miliona eura.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- miralem444
- Kontakt:
ako bog da...mozes samo zamislit okji ce skauti bit na mecu protiv spanije....pfffffffff
amerosm je napisao/la:Hasan Salihamidzic je u Bayern dva puta imao ovu povredu pa se vratio. Ali sve zavisi od osobe od osobe, npr. Owen-u kad je oslo koljeno vise nikad nije bio onaj stari. Ipak mislim da ce se Vedo vratiti puno jaci i da ce sa Dzeko malo terorisati golmane Armenije i Turske, a u Oktobru aBd ce Casillas da vidi da je Barcin napad mila majka u odnosu na Dzeku i Ibisevica. Tada ce na tribinama biti Perez koji ce za oba igraca kesirati 200 miliona eura.
ja kazem da se povreda cesto obnovi ako meni ne vjerujes raspitaj seMadafaka je napisao/la:Normalno da nisi u pravu, stotine igraca je imalo istu povredu i nikada je vise nisu obnovili. Vedo aBd da budes jos bolji i jaci!nick je napisao/la:ma svejedno,sve stoji jaci trenira i to,ali koljeno je ko hronicna povreda nikad se 100% ne zalijeci i vecina igraca obnovi tu povredu...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
dovoljno je samo pogledat koliko igraci pauziraju kad im popucaju ligamenti koljena,koji god fudbaler cuje za tu povredu padne mu mrak na oci,jednostavno je se svi pribojavaju tokom cijele karijerenick je napisao/la:ja kazem da se povreda cesto obnovi ako meni ne vjerujes raspitaj seMadafaka je napisao/la:Normalno da nisi u pravu, stotine igraca je imalo istu povredu i nikada je vise nisu obnovili. Vedo aBd da budes jos bolji i jaci!nick je napisao/la:ma svejedno,sve stoji jaci trenira i to,ali koljeno je ko hronicna povreda nikad se 100% ne zalijeci i vecina igraca obnovi tu povredu...

ma lakse se vratit kad imas trostruki prelom nego kad ode koljeno,kost zaraste i gotovo vise ne puca na istom mjestu ali koljeno i peta(mislim) su najgore povrede
- el-fighter
- Kontakt:
Ma zeznuti su ligamenti, Bože sačuvaj. Lično meni su popucali iako se nebavim nogometom profesionalno, ali sam igrao onako rekreacijski pa sam fasovao i sada nemam problema. Nadam se da ni Vedo neće imati problema i da će biti onaj stari.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
meni je otislo koljeno i skoro svaki put kad igram lopte izleti 

- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
ma nece biti onaj stari , ne samo zbog povrede , sad ce i defanzivci biti spremniji i vise ce ga cuvati ( nedam se da nisam u pravu )
Znam da se zezas, ali ako ti koljeno izljece stalno...bogme, ja se nebih smijao.nick je napisao/la:meni je otislo koljeno i skoro svaki put kad igram lopte izleti

Mora da je bila operacija, jer napuknuce bez OP ne moze proci.el-fighter je napisao/la:. Lično meni su popucali iako se nebavim nogometom profesionalno, ali sam igrao onako rekreacijski pa sam fasovao i sada nemam problema.
Vedina povreda je najteze prirode, samo najveci se vracaju. Mislim na ono stanje prije povrede, da budu uspjesni, veliki, jednom rjecju stari.
Vedo i bez povrede tesko da bi ponovio onu polusezonu (nista protiv njega, naprotiv...najdrazi mi je lik u repki).
U narednoj sezoni mnoge ce oci biti uprte u njega, ali on sad ima dupli teret, vratiti se sa starim sjajem i u podsvjesti uvijek imas tu povredu pred ocima, sem toga koljeno nikad vise nije 100%-no, tako da ce se cesto osjetiti nesigurnost u duelima.
Ne volim da navlacim crne slutnje, ali mene kao simpatizera Vede i naravno reprezentacije veoma brine njegov dalji tok.
Koliko zelim da se repka plasira na SP, toliko bi mi isto bilo drago da Vedad nastavi tamo gdje je stao...
Vom Jäger zum Gejagten
tesko da ce ponovit ovakvu sezonu i da se vrati...ali se ova povreda ne moze 100% sanirat,moze je obnovit dok tene oblaci nije potreban duel...
Čini mi se da Vedi nisu bili potrgani ligamenti (ono skroz što bi se reklo), nego da se radilo o napuknuću, valjda ima neka pozitivna razlika između to dvoje. ( ovo malo tješim sebe i vas )
I meni je Vedo najdraži igrač reprezentacije, jbg on nas je prvi i učinio ponosnim nakon dugo vremena, bar kad je fudbal upitanju.
I meni je Vedo najdraži igrač reprezentacije, jbg on nas je prvi i učinio ponosnim nakon dugo vremena, bar kad je fudbal upitanju.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- miralem444
- Kontakt:
jedva cekam da vidim zajedno vedu i dzeku u napadu a iz njih miske
Vedu je ljecila armija doktora i fizeoterapeuta, tako da ne sumnjam u njegov povratak,kako god povreda bila teska.geronimo je napisao/la:Znam da se zezas, ali ako ti koljeno izljece stalno...bogme, ja se nebih smijao.nick je napisao/la:meni je otislo koljeno i skoro svaki put kad igram lopte izleti![]()
Mora da je bila operacija, jer napuknuce bez OP ne moze proci.el-fighter je napisao/la:. Lično meni su popucali iako se nebavim nogometom profesionalno, ali sam igrao onako rekreacijski pa sam fasovao i sada nemam problema.
Vedina povreda je najteze prirode, samo najveci se vracaju. Mislim na ono stanje prije povrede, da budu uspjesni, veliki, jednom rjecju stari.
Vedo i bez povrede tesko da bi ponovio onu polusezonu (nista protiv njega, naprotiv...najdrazi mi je lik u repki).
U narednoj sezoni mnoge ce oci biti uprte u njega, ali on sad ima dupli teret, vratiti se sa starim sjajem i u podsvjesti uvijek imas tu povredu pred ocima, sem toga koljeno nikad vise nije 100%-no, tako da ce se cesto osjetiti nesigurnost u duelima.
Ne volim da navlacim crne slutnje, ali mene kao simpatizera Vede i naravno reprezentacije veoma brine njegov dalji tok.
Koliko zelim da se repka plasira na SP, toliko bi mi isto bilo drago da Vedad nastavi tamo gdje je stao...
A to da ce mnoge oci biti uprte u njega i ne mora znaciti, mozda ce mislit da nije u formi i da je pametnije cuvati drugog napadaca...kad ono Vedo sa druge strane hattrick zada

100% sportski i krajnje opušten potpis
- miralem444
- Kontakt:
pa eto primjer je gatuso i on je takode imo istu tu povredu..
Vedada ce biti jos bolje nego sto je bio. Ja sam imo dva puta isto povredu ko Vedad. Koljeno poslje prve operacije je puno jacne nego prije, i taj krizni ligment je jaci i cvrstci nego prije operacije. kad sam drugi put povrijedio koljeno, kod mene je krizni ligament je bio tako jak,mi je se ligament iscupo iz kosti..i moro mi je doktor vratit opet ligament u kost...
Ja vjerujem da ce se Vedad vratit, Vedad ce nastavit tamo gdje je stao. Zelim mu sve najbolje....
Ja vjerujem da ce se Vedad vratit, Vedad ce nastavit tamo gdje je stao. Zelim mu sve najbolje....
Toliko ti je koljeno ojačalo da si opet imao istu povredumehic je napisao/la:Vedada ce biti jos bolje nego sto je bio. Ja sam imo dva puta isto povredu ko Vedad. Koljeno poslje prve operacije je puno jacne nego prije, i taj krizni ligment je jaci i cvrstci nego prije operacije. kad sam drugi put povrijedio koljeno, kod mene je krizni ligament je bio tako jak,mi je se ligament iscupo iz kosti..i moro mi je doktor vratit opet ligament u kost...

VEDO JE BRAT!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Samo da se Vedo oporavi i da abd ponovo hara bundeskom
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 11 gostiju.