I ja sam bio i nikad nije bilo jače. Mozda u Brazilu.edvaE2 je napisao/la: ↑28 avg 2025, 08:14Bio na utakmicibhsport je napisao/la: ↑28 avg 2025, 07:502003 pred meč sa Danskom. Hasan, Bolic, Baljic, Bajramović, asistirali zabijali, Sergej isto tako, Konjic i Hibic stubovi odbrane, Music u Italiji standardan, jedino Spahić na pocetku ali ih sve osim Hasana pojela trema. Spahićev igrac nam dade gol tada i nista od SP 2004.napapijri1987 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 21:06Jesmo li ikada docekali okupljanje repke u ovakvoj atmosferi?
Vasilj brani odlicno u BL ( neki dan rekose svabski komentatori da je jedan od najboljih golmana lige,cak mislim drzi i rekord BL sa odbranjenih 5/6 penala u jednoj sezoni)
Dedic kida u Benfici i napokon pokazuje igre koje vecina od njega ocekuje
Muharemovic usao u Seria A i ustalio se u prvoj postavi
Barisic jedan od boljih stopera svicarske lige
Katic postao jedan od vaznijih igraca Schalke
Isus krist usao u CL sa svojim klubom i konstantno igra
Gigovic presao u slabiju ligu ali jaci klub
Tahirovic se napokon ustalio
Alajbegovic otkrice,konstantno igra i zabija
Bazdar zabio nakon 100 godina
Demirovic 2 gola neku noc
Edina ne moramo ni komentarisat,on je sa jednom nogom Rivaldo.
Omerovic igra konstantno,doduse slaba liga kao i klub.
Memic ubica,igra konstantno i dao je i neke golove vec.
Malic dobija minute stalno kao i Karic. Jedini koji je nazadovao je Gazibegovic koji nikako da uhvati ritam.
Nazalost esmir nije tu a i on pokazuje znakove zivota. Fali Seo koji uvijek izdominira. Basica, Hajradinovica i Ifeta ne mogu komentarisat jer ne znam ni gdje igraju a kamoli sta drugo.
Struka treba pripremiti igrace jer nas čekaju dvije totalno drugačije utakmice. San Marino gdje moras napasti i zabiti gol a napatili smo se u Zenici te Austrija koja izadje visoko i pritisne zadnju liniju gdje cemo biti u podredjenom polozaju.
Na sta ce izaci vidjet cemo.![]()
![]()
Ne znam da je ikad bila tolika euforija, možda kada smo nanjušili Brazil. Jedva sam ušao na stadion, a imao kartu. 2.000-3.000 hiljade ljudi s kartama ostalo vani. Vjerovatno štampali više karata nego što Koševo može primit, nemam pojma. U tom smislu, malo mogu i razumjeti da su se naši prepali uspjeha. Bilo je baš napeto.
Koševo je bilo puno 3 sata prije utakmice.
Izgorili smo tu.