Pozvan u reprezentaciju S.Makedonije,nista posebno
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Mateo Marić u prvih 11 Omonie protiv Wolfsbergera, konf. liga play off
Vode 1-0 na poluvremenu
Vode 1-0 na poluvremenu
- baboedindzeko09
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: baboedindzeko09, dana/u 28 avg 2025, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
31 godina i ima već nastupe za Crnu Goru.
Koja je poenta ?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Puko i ja, do mene je.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Prenosi te ko nodija.
Po onome sto sam ja upratio (nisam gledao cijelu utakmicu) bio je AMF, slobodno se kretao sredinom terena .. u par navrata se sjajno otvarao na povratnu ali ga neki garonja nije ispostovao, a siguran sam da je lahko mogao i do hetrika
Inače ovo ispadanje Rijeke je još jedan pokazatelj da je HNL poluamaterska liga. Osim Dinama tu ne treba tražiti igraca za reprezentaciju.
A mi ih nažalost imamo i previše iz te lige. Čak neki imaju prednost u odnosu na igrače psva.
A mi ih nažalost imamo i previše iz te lige. Čak neki imaju prednost u odnosu na igrače psva.
To je to. Ne mogu da shvatim likove kojima je normala da iz Rijeke imamo reprezentativce godinama unazad i cesto su isti sa dobrom minutazom a ne kao broj a istovremeno se ismijava kada neko kaze da treba pozvati igraca iz nekog domaceg kluba a zapravo sve go qrac u 5 deka.
Ako moze reprezentativac iz Rijeke koja kao sampion dodje do konferencijske lige a krenula iz 2. Pretkola ne vidim problem da bude iz Zrinjskog ili Borca.
Da se razumijemo, ne treba zvat ni iz jedne ni iz druge lige jer iste frcaju od nekvalitete, potrosenih balkanskih igraca i ispodprosjecnih stranaca koji ne bi dosli tu da mogu ista bolje.
Ovo boldirano.fanatik19 je napisao/la: ↑28 avg 2025, 23:48To je to. Ne mogu da shvatim likove kojima je normala da iz Rijeke imamo reprezentativce godinama unazad i cesto su isti sa dobrom minutazom a ne kao broj a istovremeno se ismijava kada neko kaze da treba pozvati igraca iz nekog domaceg kluba a zapravo sve go qrac u 5 deka.
Ako moze reprezentativac iz Rijeke koja kao sampion dodje do konferencijske lige a krenula iz 2. Pretkola ne vidim problem da bude iz Zrinjskog ili Borca.
Da se razumijemo, ne treba zvat ni iz jedne ni iz druge lige jer iste frcaju od nekvalitete, potrosenih balkanskih igraca i ispodprosjecnih stranaca koji ne bi dosli tu da mogu ista bolje.

HNL, osim Dinama, je amaterska liga. A mi pozivamo krilo iz te lige koje ima 4 gola. To samo Barbarez može pozvati ispred igraca PSVa.
- ASD
- Kontakt:
Imam puno veće povjerenje da će igrač iz Rijeke napraviti karijeru, nego igrač iz nekog osrednjeg kluba austrijske lige.
U zadnje dvije-tri sezone do liga petice doguraše Frigan, Ivanović, Labrović, Smočić, Veiga. To sve u zadnje dvije, tri sezone.
Za Fruka i Jankovića je samo pitanje vremena jakih transfera.
U zadnje dvije-tri sezone do liga petice doguraše Frigan, Ivanović, Labrović, Smočić, Veiga. To sve u zadnje dvije, tri sezone.
Za Fruka i Jankovića je samo pitanje vremena jakih transfera.
Da, kao sto si tvrdio da je bolji Sutalo od Dedica i da će napraviti bolju karijeru.
Koji je to nas igrac napravio neku karijeru iz osrednjeg Hrvatskog kluba ?
Dok u trenutnom rosteru od “Austrijanaca” imamo Dedica, Malica, Muharemovica, Malica.
Koji je to nas igrac napravio neku karijeru iz osrednjeg Hrvatskog kluba ?
Dok u trenutnom rosteru od “Austrijanaca” imamo Dedica, Malica, Muharemovica, Malica.
fanatik19 je napisao/la: ↑28 avg 2025, 23:48To je to. Ne mogu da shvatim likove kojima je normala da iz Rijeke imamo reprezentativce godinama unazad i cesto su isti sa dobrom minutazom a ne kao broj a istovremeno se ismijava kada neko kaze da treba pozvati igraca iz nekog domaceg kluba a zapravo sve go qrac u 5 deka.
Treba zvati.
Glory Glory Man United
- Goalgetter
- Kontakt:
Pejcinovic pozvan u U21 reprezentaciju Njemacke
Zato je nas i odbio
Kalkulant prljavi
Bit ce kao Huseinbasic

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Zaboravio si Malica imamo isto
On je ono jednom bio na spisku, mi se obradovali, kad ćorak, nema ga na okupljanju, odlučio ipak za Njemačku.Blackwargreymon je napisao/la: ↑29 avg 2025, 20:54Jel ko gledao ovog momka?
https://www.transfermarkt.com/mirza-cat ... er/1131117

Celika nema ni na vidiku u Lensu. Jest da mu je tek 19 godina, ali ako misli da uspije, neka ganja kakvu posudbu. U protivnom mu predvidjam do 22-23 vracanje u nasu ligu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, adrenaline323, CAGarfia, edvaE2, forgempp, galia95, Goalgetter, Google Adsense [Bot], invincible1921, JackW, Kaunas, mercurial, Micron, rishovski, StevieG8, Zglavkar i 90 gostiju.