Pa upravo to...ako onaj Gray moze biti bolji citavu seriju od Bynuma i Landry od Gasola(da ne govorim o Odomu) onda svaka cast...nek prodju dalje,nama je svejedno cilj titula a to bi automatski znacilo da nemamo sta traziti protiv Bostona,Spursa i slicno...majestic24 je napisao/la: Da nasa 3 centra,dvije utakmice zaredom odigraju katastrofalno je moguce samo 0,01%. Samo neka jedan od njih trojice zaigrao angazovanije,mi cemo imati pobjedu od +20 koseva razlike-NAJMANJE!
LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
- majestic24
- Kontakt:
adnan24 je napisao/la:Pa upravo to...ako onaj Gray moze biti bolji citavu seriju od Bynuma i Landry od Gasola(da ne govorim o Odomu) onda svaka cast...nek prodju dalje,nama je svejedno cilj titula a to bi automatski znacilo da nemamo sta traziti protiv Bostona,Spursa i slicno...majestic24 je napisao/la: Da nasa 3 centra,dvije utakmice zaredom odigraju katastrofalno je moguce samo 0,01%. Samo neka jedan od njih trojice zaigrao angazovanije,mi cemo imati pobjedu od +20 koseva razlike-NAJMANJE!
Da...ali nemogu. Ma nema veze ovaj poraz,veceras cemo gledati Lakerse u pravom izdanju. Treba mi jos jedan aktivan na forumu pa da cekamo utakmicu. Ima li takvih??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ma i ja vjerujem da cemo dobiti ovo ali eto...nekako nisam previse nervozan jer ovo se mora dobiti ali ako se ne dobije nek' idu u neku stvar
Ja ne vjerujem da cu gledati...moram ustati u 8.00 a vec sad sam pri kraju...gledat cu da sutra skinem utakmicu pa da na miru pogledam...
Ja ne vjerujem da cu gledati...moram ustati u 8.00 a vec sad sam pri kraju...gledat cu da sutra skinem utakmicu pa da na miru pogledam...
- Kobe Bryant
- Kontakt:
hoce li iko gledati i biti na forumu ?
da znam hocul sebi napraviti sliku na tv i donjeti jastuk
da znam hocul sebi napraviti sliku na tv i donjeti jastuk
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Baynum je kljuc osvajanja 3 titule za redom , kao i igra Odoma .
Gasol uopce vise nije "gladan" kao prosle godine , nije agresivan
Gasol uopce vise nije "gladan" kao prosle godine , nije agresivan
- SaltCityAttack
- Kontakt:
stvarno Gasol se jedva vuce ne kontam sta se njemu desava, a posebno u odbrani
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Kobe Bryant
- Kontakt:
I ova pobjeda "nako" , niti smrdi niti miriše , osim što su lakersi igrali puno bolju odbranu u napadu sa malo opcija.
Gasol i Fisher opet slabi, hajde za Fishera čovjek ipak ima godina.
Artest potegao više suteva od Bryanta
Dobro Kobe je je u prvom poluvemenu razigrvao ekipu u drugom ga udvajali , onako solidno od njega ništa specijalno, doduše bio isprpljen čuvajući Paula ipak je ovaj mladji i brži.
Artest je bio iznad svog prosjeka.
Odom je odigrao extra , pokazao što je dobio nagrad 6 man of the year
Phill je kritikovao Gasaola na TNT-u , možda djeluje pozitivno pa se trgne
Klupa solidna (neračunam Odoma koji je bio extra) pogotovo Barnes
Bivši član lakersa i bitan u rotaciji kod titule 2009 T.Ariza je pružio extra partiju , čuvao Kobe-a a u napadu 22p od 78 NO
valjda da pokaže da su pogrješili što su ga praktički mjenjali sa dosta starijim Artestom 
Gasol i Fisher opet slabi, hajde za Fishera čovjek ipak ima godina.
Artest potegao više suteva od Bryanta
Dobro Kobe je je u prvom poluvemenu razigrvao ekipu u drugom ga udvajali , onako solidno od njega ništa specijalno, doduše bio isprpljen čuvajući Paula ipak je ovaj mladji i brži.
Artest je bio iznad svog prosjeka.
Odom je odigrao extra , pokazao što je dobio nagrad 6 man of the year
Phill je kritikovao Gasaola na TNT-u , možda djeluje pozitivno pa se trgne
Klupa solidna (neračunam Odoma koji je bio extra) pogotovo Barnes
Bivši član lakersa i bitan u rotaciji kod titule 2009 T.Ariza je pružio extra partiju , čuvao Kobe-a a u napadu 22p od 78 NO
- majestic24
- Kontakt:
Jos se igraci Lakersa nisu zagrijali. Iskreno,ovo je dovoljan pokazatelj da se mi necemo namuciti s NOH. KObe los,Gasol los a opet ih pobjedimo. Ona pobjeda u prvoj utakmici je cista sreca. Bynuma ako posluzi zdravlje,uz Howarda ce biti najbolji centar u ligi dugi niz godina. Samo ga yebe ovo "AKO".
Sad idemo u goste da napravimo break.
Sad idemo u goste da napravimo break.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Upravu skidam tekmu sa neta tako da i nisam bas upucen ali par stvari je odma' jasno...
Skontali smo se sa odbranom...Hornetsi sa 109 na 78 poena sto je cak 31 manje
2 od 3 igraca su se probudila...Bynum i Odom odgovorili pozitivno na one kritike iz prvog meca.
Gasol??? Ne znam sta se desava s tim covjekom...znam da je njemu samopouzdanje inace veoma malo pa onda kad ga lose krene protiv odredjene odbrane on se izgubi ali ovo sto trenutno radi je bas katastrofa...sinoc 2-10 za ukuonih 4-19 u 2 utakmice...vjerovatno nikad slabiji u karijeri...
Jos jedna stvar je sasvim jasna a to je da Kobe vise ne moze igrati u oba pravca na 100%...ove sezone(a tako i sinoc) kad god se trosio vise u odbrani njegov doprinos u napadu je trpio...sad citam da je dosta proveo cuvajuci Paula...
Ono sto je dobro je da niko nije igrao vise od 36 minuta dok su Ariza i Paul igrali 42-3 minute...
Skontali smo se sa odbranom...Hornetsi sa 109 na 78 poena sto je cak 31 manje
2 od 3 igraca su se probudila...Bynum i Odom odgovorili pozitivno na one kritike iz prvog meca.
Gasol??? Ne znam sta se desava s tim covjekom...znam da je njemu samopouzdanje inace veoma malo pa onda kad ga lose krene protiv odredjene odbrane on se izgubi ali ovo sto trenutno radi je bas katastrofa...sinoc 2-10 za ukuonih 4-19 u 2 utakmice...vjerovatno nikad slabiji u karijeri...
Jos jedna stvar je sasvim jasna a to je da Kobe vise ne moze igrati u oba pravca na 100%...ove sezone(a tako i sinoc) kad god se trosio vise u odbrani njegov doprinos u napadu je trpio...sad citam da je dosta proveo cuvajuci Paula...
Ono sto je dobro je da niko nije igrao vise od 36 minuta dok su Ariza i Paul igrali 42-3 minute...
Ruzna utakmica skroz...podsjetilo me na ono proslogodisnje finale.Cvrste agresivne odbrane,mnogo faula pa i dosta grubih...ako bi prosli ove Horneste onda ovo sve i nije lose jer ce nas itekako pripremiti za nastavak play offa.
Odom,Bynum i Artest odlicni...odbrana odlicna...napad mora biti bolji.
Gasol i Kobe zajedno 19 poena uz veoma slab sut...znaci prostora za napredovanje itekako ima.
P.S.C.Paul je najveci glumac u ligi,nesto kao Navarro u europi,sto je najgore sudije itekako padaju na sve to...kako li ce tek biti u New Orleansu
Odom,Bynum i Artest odlicni...odbrana odlicna...napad mora biti bolji.
Gasol i Kobe zajedno 19 poena uz veoma slab sut...znaci prostora za napredovanje itekako ima.
P.S.C.Paul je najveci glumac u ligi,nesto kao Navarro u europi,sto je najgore sudije itekako padaju na sve to...kako li ce tek biti u New Orleansu
Kao sto @kobe rekao pobjeda koja niti smirdi niti mirise, no vazno je da ista upisana i da su u ovoj utakmici zaigrali ozbiljnije. Bryant i Gasol su uopste imali svoju noc, ali u srecom neki drugi igraci uskocili i pokazali da Lakersi imaju i drugih oruzija u napadu.
Nadam se da ce se sada uozbiljiti i ostaviti dvije pobjede u NO i tako sve rjesiti u pet utakmica. Takodjer se nadam da ce kritika Jacksona na racun Gasola uroditi plodom i da ce sutra odigrati utakmicu na svom nivou.
Nadam se da ce se sada uozbiljiti i ostaviti dvije pobjede u NO i tako sve rjesiti u pet utakmica. Takodjer se nadam da ce kritika Jacksona na racun Gasola uroditi plodom i da ce sutra odigrati utakmicu na svom nivou.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Sta je ovo, niko veceras nece gledati dvostruke uzastopne sampione

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Razmisljao sam da gledam, no posto je nakon prve utakmice zbog Softy-a dva puta nastradao daljinjski i posto veceras nece biti TV prijenosa strah me da zbog neke njihove "budalastinje" pogotovo Softy-a ne nastrada mis, tastatura ili monitor.neno#4 je napisao/la:Sta je ovo, niko veceras nece gledati dvostruke uzastopne sampione![]()
![]()
![]()
Nadam se da ce moja kritika uroditi plodom i da ce veceras odigrati utakmicu na svom prepoznatljivom nivou.
Sta je s tobom sta ti ocekujes od vecerasnje utakmice ?
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Veceras je idealna prilika da se vratimo na pravi kolosijek i da vidimo konture onoga sto treba da igramo u Playoffu...Ne moze Pau stalno lose igrati, mora jednom da pocne da igra na svom nivou...Ipak on nije zaboravio da igra...Nesto sam razmisljao i nekako mi se sve cini da bi Brown u pojedinim trenucima trebao da bude na Paulu..Od pocetka treba krenuti agresivno i ostro, jer ako se utakmica blizila kraju, a bila u egalu bojim se da bi mogli da izgubimo....Ali licno po meni ovo veceras ide od 5 - 10 razlike za nas...amerosm je napisao/la:Razmisljao sam da gledam, no posto je nakon prve utakmice zbog Softy-a dva puta nastradao daljinjski i posto veceras nece biti TV prijenosa strah me da zbog neke njihove "budalastinje" pogotovo Softy-a ne nastrada mis, tastatura ili monitor.neno#4 je napisao/la:Sta je ovo, niko veceras nece gledati dvostruke uzastopne sampione![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nadam se da ce moja kritika uroditi plodom i da ce veceras odigrati utakmicu na svom prepoznatljivom nivou.![]()
![]()
Sta je s tobom sta ti ocekujes od vecerasnje utakmice ?
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Zasad solidno igramo
16 - 10 , volim sto je Arest agresivan jer ga cuva Belineli 
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Gasol opet slabo
, Ariza se razigrao , preuzeo ulogu glavnog strijelca
Kobe zasad izgleda kao da je mladji od 30
Kobe zasad izgleda kao da je mladji od 30
Za sada igramo solidno..Kobe serijom poena nas pokrenuo, Bynum igra vrlo dobro...Odom zatvorio cetvrtinu sa 2+1...Imamo raznovrsnost, samo je jos potrebno da Gasol pocne da igra kako zna...Odbrana je bila vrlo dobra u prvom dijelu, sada ocekujem da odigramo solidnu cetvrtinu i da odemo na 10+ do kraja poluvremena, jer Hornetsi nemaju nacina da nas prate..Ne smijemo da glupe greske pravimo kao ona Odoma kada je dodao loptu Arizi ispod naseg kosa...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Kobe Bryant
- Kontakt:
CP3 je ponovo uzeo malo teski suteva i pogodio , ali moras zivjeti s tim , ipak vrlo solidna odbrana nad njim za razliku od 1 utakmice .
Tek je kraj 1/4 , Baynum igra opet sjajno , tako da nadoknadjuje Gasola
Tek je kraj 1/4 , Baynum igra opet sjajno , tako da nadoknadjuje Gasola
Tacno kako sam i predvidio i prizeljkivao...Rezultat se uvijek vrti od 6 - 10 za nas....Bynum igra odlicno za sada, Kobe se nije trosio u drugoj cetvrtini, Odom je nasa velika snaga....
Ovdje se tacno vidi ko vozi traktor, a ko otvara kapiju...
Ovdje se tacno vidi ko vozi traktor, a ko otvara kapiju...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Vidi se da Kobe i drustvo ipak gledaju filmove da nisu toliko arogantni
Doduse tek je poluvrjeme, neznam kako ce zavrsiti tekma ali prema prikazanom male su sanse da lakersi ovo prokockaju.
Pokrili su sto ih najvise ubija , a to je pick and roll Paul-a , koji ima za njega samo 3 ass zasad i Carl Landry koji uvjek nekako izdominira Gasola i Odoma , ovaj put su ga fino pokrili
Doduse tek je poluvrjeme, neznam kako ce zavrsiti tekma ali prema prikazanom male su sanse da lakersi ovo prokockaju.
Pokrili su sto ih najvise ubija , a to je pick and roll Paul-a , koji ima za njega samo 3 ass zasad i Carl Landry koji uvjek nekako izdominira Gasola i Odoma , ovaj put su ga fino pokrili
Trenutno korisnika/ca: alemsa, JHam, TripleThreat i 2 gosta.