NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Bice to sve OK...jos ako donesu bod ili sva 3 iz Konjica..
Zna li se , jesu li registrovani oni sto ih nisu uspjeli za 1 kolo
Evo na insta izašla objava putuje 21 igračBosnianRahatluk je napisao/la: ↑29 avg 2025, 12:12Bice to sve OK...jos ako donesu bod ili sva 3 iz Konjica..

valja li se teren, jel ista bolje/ravnije makar ispred golova?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ispred golova je postavljen novi busen koji je došao iz Gradiške, taj dio još uvijek utežu, ali mislim da bi dobro došla kiša, pa nakon toga sunce. Barem ovako na prvu teren izgleda ravniji, ali ga još uvijek nisu kosili na mjeru za utakmicu, kako sam čuo ide još nasipanja i valjanja, te košenje pred samo markiranje terena za utakmicu protiv Viteza.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Bit ce kise danas i veceras, ako rade tako onda bi trebalo da bude okej do utakmiceNeRi_K je napisao/la: ↑29 avg 2025, 16:45Ispred golova je postavljen novi busen koji je došao iz Gradiške, taj dio još uvijek utežu, ali mislim da bi dobro došla kiša, pa nakon toga sunce. Barem ovako na prvu teren izgleda ravniji, ali ga još uvijek nisu kosili na mjeru za utakmicu, kako sam čuo ide još nasipanja i valjanja, te košenje pred samo markiranje terena za utakmicu protiv Viteza.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Pozdrav za sve, prema mojim saznanjima iduce sedmice krece se sa radom na pomocom terenu i na mjenjanju stolica na zapadnoj tribini. Otvorenje terena i sveg sto se radilo treba da bude 14.09. ako bude sve dobro sa radovima. Takoder oprema od novog sponzora (Givove) najavljena je da dolazi iduce sedmice te je planirano slikanje na novim stolicama na tribinama svih selekcija kluba te ce se od tih slika napraviti kalendari. Odlicne ideje i poslovi uprave i meni se jako svidaju. Samo me zanima sta ce biti sa tunelom kroz koji igraci ulaze na teren prije utakmice. Pozz 

-
- Kontakt:
Svaka čast za ljude u i oko uprave koji doprinose pozitivnim vijestima za NKJ!!
-
- Kontakt:
Koja glupost sto ne prenosi niko utakmice. Igman i Jedinstvo pobijedili u gostima, bice sigurno zanimljiva utakmica. Fkt je Jedinstvo uskraceno sto se tice prenosa. Najmanje nas prenose, a znaju da bi imali jednu od vecih gledanosti.
Sreca je nasa sto se stadion renovira koliko toliko, pa ce biti domacih prijenosa, da ostaje ovakav nikad ne bi ljudi dosli vise.nebeskasila je napisao/la: ↑30 avg 2025, 14:15Koja glupost sto ne prenosi niko utakmice. Igman i Jedinstvo pobijedili u gostima, bice sigurno zanimljiva utakmica. Fkt je Jedinstvo uskraceno sto se tice prenosa. Najmanje nas prenose, a znaju da bi imali jednu od vecih gledanosti.
Zadnja utakmica kad je my tv prenosio, licno sam bio na zapadu gdje su ljudi snimali, i pricaju "gdje smo mi dosli raditi prijenos".
Ne znam ni sta bi rekao ljudima, onakav smrad i smece pa ko bi snimao sa takvog mjesta
Vidis da Jedinstvo prenose samo kad igra u gostima i to opet rijetko.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Zato stadion treba ograditi i zaključavati a ne dopustiti da se iskuplja huliganija i pravi nered od lomljenja stolica do pravljenja javnog wc-a
-
- Kontakt:
Istih 11 kao proslo kolo. Sretno decki, idemo do bodova aBd.
A za te iz MyTv bar su dosli snimati sa tribine, pola lige nema ni tribine kako treba
A za te iz MyTv bar su dosli snimati sa tribine, pola lige nema ni tribine kako treba
-
- Kontakt:
Idemoo
Hrabro , borbeno pa sta bude
Hrabro , borbeno pa sta bude
-
- Kontakt:
Ima li naših forumaša na utakmici da nam jave realno stanje
-
- Kontakt:
Pa je li 0:0 ili 1:0
Negdje vako negdje nako
Negdje vako negdje nako

Poraz 1:0.
Jbg glavu gore, vidi se da smo tvrd orah, danas nije htjela u gol.
Jbg glavu gore, vidi se da smo tvrd orah, danas nije htjela u gol.
-
- Kontakt:
Jbg...da smo uzeli bod, Ali
sa dva gostovanja imamo 3 boda, Dobro
Idemo dalje
sa dva gostovanja imamo 3 boda, Dobro
Idemo dalje
Dobro start sezone odma 2 teska gostovanja 3 boda 1 primljen go. Nije lose. Diglo nas protiv Stupcanice jer svi smo se nadali da cemo imati 3 boda nakon prva 2 kola ali nismo ocekivali pobjedu u Olovu a poraz u Konjicu. Kad se podvuce crta dobar start, da je moglo i bolje jeste ali ne treba se uzdizati i zaliti previse. Idemo dalje i vidimo se u Nedelju kuci 

-
- Kontakt:
Steta za ovo, nismo imali srece, ali vratice nam se negdje drugo. Ipak prve dvije odmah u gostima, 3 boda su dovoljna. Jedva cekam da ih vidim kako igraju kod nas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.