hocemo pare,hocemo pareInterista je napisao/la:da li su nekom prebacene pare na racun od juce meni pise da su dobitni parovi ali para jos nema na racunu
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
JA NISAM ODAVLE!!!
-
DARE_DEVIL_SA
- Kontakt:
Ja sam dobio bonus 20e i sada kada ispunim tiket imam 5 parova sve su mi kvote 1,30 i više izbaci mi tiket ja pritisnem uplati i onda ništa se ne dešava samo mi tiket stoji?????tica je napisao/la:hocemo pare,hocemo pareInterista je napisao/la:da li su nekom prebacene pare na racun od juce meni pise da su dobitni parovi ali para jos nema na racunu
Ne kontam
-
DARE_DEVIL_SA
- Kontakt:
gdje igras?[/quote]
Uplatio sam al ne vidim listić mislim na parove sta je ovo
Uplatio sam al ne vidim listić mislim na parove sta je ovo
znas kako kazu pare nisu problem para nemaaaInterista je napisao/la:da li su nekom prebacene pare na racun od juce meni pise da su dobitni parovi ali para jos nema na racunu
-
DARE_DEVIL_SA
- Kontakt:
bob je napisao/la:znas kako kazu pare nisu problem para nemaaaInterista je napisao/la:da li su nekom prebacene pare na racun od juce meni pise da su dobitni parovi ali para jos nema na racunu, inace isto tako uplatio jucer 10 km , jucer dva listica pogodjena na racunu o km i cekam da legnu pare da bi odigrao a izgleda da su spori oko toga pravo ...
Ma druže premier je izmislio klađenje za ove morone
DARE_DEVIL_SA je napisao/la:bob je napisao/la:znas kako kazu pare nisu problem para nemaaaInterista je napisao/la:da li su nekom prebacene pare na racun od juce meni pise da su dobitni parovi ali para jos nema na racunu, inace isto tako uplatio jucer 10 km , jucer dva listica pogodjena na racunu o km i cekam da legnu pare da bi odigrao a izgleda da su spori oko toga pravo ...
Ma druže premier je izmislio klađenje za ove morone
a nadam se da se drze onog starog pravila poslije pola 12 isplata
Jao ovog wwina sinoc mi celtic zavrsio u 10 sati i oni nisu u stanju jos da potrvrde parove,jedino mi rukomet potvrdili,jos cekam celtic i fener kosarku da potvrde za 15ak€...
Gasquet-Monfils 1 ko u sefu !
Ronaldo de Assis Morreira "Ronaldinho" Gaucho ' 10 !
http://www.youtube.com/watch?v=GVAdcBSNKLU
Jesi siguran za Gasqueta.......?kremenko je napisao/la:Jao ovog wwina sinoc mi celtic zavrsio u 10 sati i oni nisu u stanju jos da potrvrde parove,jedino mi rukomet potvrdili,jos cekam celtic i fener kosarku da potvrde za 15ak€...
Ovo ide u...gornji desni. -E slusaj,ako ovo ode u gornji desni ti ides u gornji urgentni,si cuo!? Deteta mi mog. -Ti si lud covek - 'oces ti da te ludak malo projase kroz kraj,jel oces?Pa se ti posle pitaj da l' sam lud i koji mi je ****!

Sistem 12/16
Dobio samo 4 marke, ta dva zadnja u zurbi stavio jer sam poceo tiket ispunjavati u 18:45, a u 7 neke tekme pocinjale. Da sam jos jedan dole pogodio dobio bi oko 40-50 usprkos ovoj kvoti 1 na azarenku.
ne da se majku im
nema potpisa
brat spot je napisao/la:Jesi siguran za Gasqueta.......?kremenko je napisao/la:Jao ovog wwina sinoc mi celtic zavrsio u 10 sati i oni nisu u stanju jos da potrvrde parove,jedino mi rukomet potvrdili,jos cekam celtic i fener kosarku da potvrde za 15ak€...
Jesam,nadam se da ce mi potvrdit parove dok ne pocne,mislim stavit veci ulog na njega
Ronaldo de Assis Morreira "Ronaldinho" Gaucho ' 10 !
Dobro matorikremenko je napisao/la:brat spot je napisao/la:Jesi siguran za Gasqueta.......?kremenko je napisao/la:Jao ovog wwina sinoc mi celtic zavrsio u 10 sati i oni nisu u stanju jos da potrvrde parove,jedino mi rukomet potvrdili,jos cekam celtic i fener kosarku da potvrde za 15ak€...
Jesam,nadam se da ce mi potvrdit parove dok ne pocne,mislim stavit veci ulog na njega
Ovo ide u...gornji desni. -E slusaj,ako ovo ode u gornji desni ti ides u gornji urgentni,si cuo!? Deteta mi mog. -Ti si lud covek - 'oces ti da te ludak malo projase kroz kraj,jel oces?Pa se ti posle pitaj da l' sam lud i koji mi je ****!
Daj boze da taj Gasquet tek tako prodje...
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Tema momci. O live klađenju je otvoren topic da se ova ne bi pretvorila u pijacu. Hvala.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Monolog je napisao/la:Tema momci. O live klađenju je otvoren topic da se ova ne bi pretvorila u pijacu. Hvala.
sto mi izbrisa post?
Ko' biber po pilavu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ista je izbrisana zbog reklamiranja određene stranice. Gledaćemo da poslije otvorimo nešto slično, a svi postovi koji se na ovoj temi budu pisali u vezi online klađenja će biti ili prebačeni tamo, ili izbrisani.
Moram priznati da nisam odmah primijetio kako je ona teme izbrisana, tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Monolog je napisao/la:Ista je izbrisana zbog reklamiranja određene stranice. Gledaćemo da poslije otvorimo nešto slično, a svi postovi koji se na ovoj temi budu pisali u vezi online klađenja će biti ili prebačeni tamo, ili izbrisani.
Pa sta cu sad
Ko' biber po pilavu
- legenda reala
- Kontakt:
Oj šta se desilo igračima noćas ,sve sam popado ,jel iko prošo igrače over ,ja sve popado ,rayant,Nene,Parker,Gasol,Durant
Imal šta za danas ,hajte tenis ,savjete
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
DARE_DEVIL_SA
- Kontakt:
ado28 je napisao/la:Monolog je napisao/la:Ista je izbrisana zbog reklamiranja određene stranice. Gledaćemo da poslije otvorimo nešto slično, a svi postovi koji se na ovoj temi budu pisali u vezi online klađenja će biti ili prebačeni tamo, ili izbrisani.
Pa sta cu sadKako da dobijem odgovor?
Probaj drug nazvati informacije 1182 pa možda ti oni pomognu
DARE_DEVIL_SA je napisao/la:ado28 je napisao/la:Monolog je napisao/la:Ista je izbrisana zbog reklamiranja određene stranice. Gledaćemo da poslije otvorimo nešto slično, a svi postovi koji se na ovoj temi budu pisali u vezi online klađenja će biti ili prebačeni tamo, ili izbrisani.
Pa sta cu sadKako da dobijem odgovor?
Probaj drug nazvati informacije 1182 pa možda ti oni pomognu)
Ko' biber po pilavu
Mene Odom izvukao , ostalo jedino sto sam pogodio Durant i Nenelegenda reala je napisao/la:Oj šta se desilo igračima noćas ,sve sam popado ,jel iko prošo igrače over ,ja sve popado ,rayant,Nene,Parker,Gasol,Durant![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.