hocemo pare,hocemo pareInterista je napisao/la:da li su nekom prebacene pare na racun od juce meni pise da su dobitni parovi ali para jos nema na racunu

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
hocemo pare,hocemo pareInterista je napisao/la:da li su nekom prebacene pare na racun od juce meni pise da su dobitni parovi ali para jos nema na racunu
Ja sam dobio bonus 20e i sada kada ispunim tiket imam 5 parova sve su mi kvote 1,30 i više izbaci mi tiket ja pritisnem uplati i onda ništa se ne dešava samo mi tiket stoji?????tica je napisao/la:hocemo pare,hocemo pareInterista je napisao/la:da li su nekom prebacene pare na racun od juce meni pise da su dobitni parovi ali para jos nema na racunu
znas kako kazu pare nisu problem para nemaaaInterista je napisao/la:da li su nekom prebacene pare na racun od juce meni pise da su dobitni parovi ali para jos nema na racunu
bob je napisao/la:znas kako kazu pare nisu problem para nemaaaInterista je napisao/la:da li su nekom prebacene pare na racun od juce meni pise da su dobitni parovi ali para jos nema na racunu, inace isto tako uplatio jucer 10 km , jucer dva listica pogodjena na racunu o km i cekam da legnu pare da bi odigrao a izgleda da su spori oko toga pravo ...
DARE_DEVIL_SA je napisao/la:bob je napisao/la:znas kako kazu pare nisu problem para nemaaaInterista je napisao/la:da li su nekom prebacene pare na racun od juce meni pise da su dobitni parovi ali para jos nema na racunu, inace isto tako uplatio jucer 10 km , jucer dva listica pogodjena na racunu o km i cekam da legnu pare da bi odigrao a izgleda da su spori oko toga pravo ...
Ma druže premier je izmislio klađenje za ove morone
Jesi siguran za Gasqueta.......?kremenko je napisao/la:Jao ovog wwina sinoc mi celtic zavrsio u 10 sati i oni nisu u stanju jos da potrvrde parove,jedino mi rukomet potvrdili,jos cekam celtic i fener kosarku da potvrde za 15ak€...
Gasquet-Monfils 1 ko u sefu !
brat spot je napisao/la:Jesi siguran za Gasqueta.......?kremenko je napisao/la:Jao ovog wwina sinoc mi celtic zavrsio u 10 sati i oni nisu u stanju jos da potrvrde parove,jedino mi rukomet potvrdili,jos cekam celtic i fener kosarku da potvrde za 15ak€...
Dobro matorikremenko je napisao/la:brat spot je napisao/la:Jesi siguran za Gasqueta.......?kremenko je napisao/la:Jao ovog wwina sinoc mi celtic zavrsio u 10 sati i oni nisu u stanju jos da potrvrde parove,jedino mi rukomet potvrdili,jos cekam celtic i fener kosarku da potvrde za 15ak€...
Jesam,nadam se da ce mi potvrdit parove dok ne pocne,mislim stavit veci ulog na njega
Monolog je napisao/la:Tema momci. O live klađenju je otvoren topic da se ova ne bi pretvorila u pijacu. Hvala.
Monolog je napisao/la:Ista je izbrisana zbog reklamiranja određene stranice. Gledaćemo da poslije otvorimo nešto slično, a svi postovi koji se na ovoj temi budu pisali u vezi online klađenja će biti ili prebačeni tamo, ili izbrisani.
Moram priznati da nisam odmah primijetio kako je ona teme izbrisana, tako da...
ado28 je napisao/la:Monolog je napisao/la:Ista je izbrisana zbog reklamiranja određene stranice. Gledaćemo da poslije otvorimo nešto slično, a svi postovi koji se na ovoj temi budu pisali u vezi online klađenja će biti ili prebačeni tamo, ili izbrisani.
Pa sta cu sadKako da dobijem odgovor?
DARE_DEVIL_SA je napisao/la:ado28 je napisao/la:Monolog je napisao/la:Ista je izbrisana zbog reklamiranja određene stranice. Gledaćemo da poslije otvorimo nešto slično, a svi postovi koji se na ovoj temi budu pisali u vezi online klađenja će biti ili prebačeni tamo, ili izbrisani.
Pa sta cu sadKako da dobijem odgovor?
Probaj drug nazvati informacije 1182 pa možda ti oni pomognu)
Mene Odom izvukao , ostalo jedino sto sam pogodio Durant i Nenelegenda reala je napisao/la:Oj šta se desilo igračima noćas ,sve sam popado ,jel iko prošo igrače over ,ja sve popado ,rayant,Nene,Parker,Gasol,Durant![]()
![]()
Imal šta za danas ,hajte tenis ,savjete
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.