Zabrinjavajuce lose forma Boljevica
Kakav crni Pejic, Boljevic mora vratiti formu podhitno ! treba nam takav igrac.
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Zabrinjavajuce lose forma Boljevica
Pisali su da ide u Kuvajt, ali jos je slobodan izgleda. Ja sam imao visoko misljenje o njemu, a vala ovi sto nisu, svjesni su (valjda) da je bolji od Koningsa.Riquelme1921 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 11:32Istina, ali je on razigrao cijelu ekipu i otvarao ih.Levin je napisao/la: ↑31 avg 2025, 09:03Prvi pogodak prošle sezone Dangubić je postigao 29.09.2024. u našoj 9-toj ligaškoj utakmici a njegovom petom nastupu.Riquelme1921 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 01:38Je li Dangubić još slobodan...
Konings, Krpić, Jaganjac i Rakić i dalje nisu dali gol.
Do tog trenutka Krpić je imao 3 pogotka, Boljević je imao 2 pogotka i 2 asistencije, Al Jaber 2 pogotka a Cvetanovski 1 pogodak i 3 asistencije.
Protiv Rudara samo da je bila pobjeda, bio bi start iz snovaKajkutenjoyer je napisao/la: ↑31 avg 2025, 11:53u 6 kola primiti dva gola i ne izgubiti tekme, GOLEMO
otisao je on doletiagofaria25 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 13:04Pisali su da ide u Kuvajt, ali jos je slobodan izgleda. Ja sam imao visoko misljenje o njemu, a vala ovi sto nisu, svjesni su (valjda) da je bolji od Koningsa.Riquelme1921 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 11:32Istina, ali je on razigrao cijelu ekipu i otvarao ih.Levin je napisao/la: ↑31 avg 2025, 09:03
Prvi pogodak prošle sezone Dangubić je postigao 29.09.2024. u našoj 9-toj ligaškoj utakmici a njegovom petom nastupu.
Do tog trenutka Krpić je imao 3 pogotka, Boljević je imao 2 pogotka i 2 asistencije, Al Jaber 2 pogotka a Cvetanovski 1 pogodak i 3 asistencije.
Ono sto nije dobro je da nam je glavna uzrecica "igru brisi bodove pisi".
iU jednu ruku lopte tesko dolaze do napadacaBojudaosinebu je napisao/la: ↑31 avg 2025, 13:23Ne znas sto se krive napadaci kad se ljudi bukvalno ne nadju u sansi u toku utakmice. Ne postoji napadac u ligi koji ce preci dva igraca i dati go. Ne znam kopko su to izglednih prilika propustili "napadaci" od pocetka sezone, mozda par. Ne znam kqkav napadac da je u vrhu bukvalno nemq sanse da da go kad ne dolazi lopta do njega, izuzev nabijanja golmana i stopera. Morq se izvuci do pola igralista da pipne loptu i automataki nema sanse da se nadje u sansi blizu gola. Iz drugog plana iz sredine ne ulazi niko jer imamo dva zadnja vezna koja slabo prelaze gore. Krila su nedefinisana i slabo se ubacuju u sredinu i prema 16, vise su vezana uz aut linije. Nije sve do napadaca da ne znam kakvog imas u vrhu.
Fali nam brate i jedan vezni box to box
Pioniri Željezničar - Velez 3:2gegenpressing je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:53Kadeti:Željo-Velež 2-5
Juniori:Željo-Željezničar ST u 16.00
Ma kakva forma,nije pola sata proveo na terenu ove sezone. Mora malo vratiti ritam. Čak i jučer kada je ušao,unio je malo neke živosti pa smo odjednom djelovali malo opasnije. Uz sve opravdane i neopravdane zamjerke naše najopasnije krilo.
Na stranu forma, povreda i sve ostalo.
Znam i ja fali, to pisem od jula. Bar to je lahko provjerit. Znaju svi osim onih koji to odlucuju. Zato je valjda bolje dovest napadaca od 2 gola po sezoni i nadat se da ce procepit. Onda 3 mjeseca govorit uigravamo se.NoDi80 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:27Fali nam brate i jedan vezni box to box
Erick i Lagumdzija su vise igraci koji ce ti dati na kontroli,stabilnosti, skok igri…
Fali nam jedan Jaber ili Meka sto je bio koji zna povuci loptu, gurnuti izmedju linija,sutati sa distance..
Njega kad budemo imali siguran sam da ce i napadaci imati vise prostora
Npr onaj Loncar iz Istre bi bio super za nas, taj tip vezog ne mora striktno on biti
Mislim da tu puno otezava ova situacija sa Krpicem i Radovcem,jer nismo mi u situaciji da bacamo svaki mjesec 8-12 hiljada (zajedno) na njih dvojicu,nadam se iskreno da ce se nesto dogovirti s njima,makar neki sporszumni raskid.godrina je napisao/la: ↑31 avg 2025, 15:49Znam i ja fali, to pisem od jula. Bar to je lahko provjerit. Znaju svi osim onih koji to odlucuju. Zato je valjda bolje dovest napadaca od 2 gola po sezoni i nadat se da ce procepit. Onda 3 mjeseca govorit uigravamo se.NoDi80 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:27Fali nam brate i jedan vezni box to box
Erick i Lagumdzija su vise igraci koji ce ti dati na kontroli,stabilnosti, skok igri…
Fali nam jedan Jaber ili Meka sto je bio koji zna povuci loptu, gurnuti izmedju linija,sutati sa distance..
Njega kad budemo imali siguran sam da ce i napadaci imati vise prostora
Npr onaj Loncar iz Istre bi bio super za nas, taj tip vezog ne mora striktno on biti