Ako je za tebe isto otići u Beograd na utakmicu privatno bez kontakta i ugostiti ljude i Sarajevu, voditi ih po gradu, propaljivati sa njima onda mi nemamo šta pričati. Očigledno si izmanipulisan od tih istih ljudi koji su ih doveli u Sarajevo da je to isto i da to što su oni uradili nije ništa strašno.Riquelme1921 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 15:23Ko kaže da mi ne smeta? Ali nisu dolazili na derbi niti navijali sa mnom u kopu, zna se ko je sjedio s njima. Ja nisam. I ne opravdavam ih, ja to lično ne bih nikada. Ali to je isto da ja tebe optužim da si četnik jer ima slika vaša 2 člana na Marakani ili zbog videa "tribina južna, podrška za Velju, **** Delije i Zvezdu, Štrumfove i Želju." U Grobarskoj majici.curvanord je napisao/la: ↑31 avg 2025, 15:06I ti se nalupa gluposti, pa zaklali bi me i taurunumi i djavoli koje je tvoja prva ekipa dovela u Sarajevo. Tada vam četnici nisu smetali, čak ste opravdavali to. Bježite licemjeri nemojte meni tu priču pričati, to kući svojoj gdje vam možda prolazi.Riquelme1921 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:47Bravo curvanord, ti mrzi Manijake i Bošnjaka jer navijaju za drugi klub. To što je on stao na crtu četnicima koji bi zaklali i tebe i tvoje roditelje nema veze, ti navijaj za njih i raduj se jer su izudarali jednog momka koji je tvoje nacionalnosti i koji je krenuo na njih sam, goloruk. Ti ismijavaj drugog Bošnjaka samo jer nije na istoj tribini kao ti, dok tvoj vođa i naš vođa skupa "rade posao" i zarađuju, dok dolazi pola tribine ovom drugom na svadbu, grle se i pjevaju. Debilu.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ili baš voliš lagati ili si zaostao, treće nema.NoDi80 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 15:29Cuj nebitnisuccessminator je napisao/la: ↑31 avg 2025, 15:15
Otkako pratim forum, Zrinjski i Borac su najveći sportski rivali i borba za titulu se vodi isključivo između ova dva kluba. Nijednom, ali nijednom nisam vidio nesportsko prepucavanje njihovih simpatizera ovdje. Čestitaju jedni drugima i to je to.
Sa druge strane, Velež, Željezničar i Sarajevo su apsolutno nebitni i irelevantni kad je riječ o borbi za titulu. I kada priđu malo bliže ovim klubovima, prođu kao Sarajevo prošle godine. Simpatizeri Veleža, Željezničara i Sarajeva bi trebali da imaju mnogo toga više zajedničkog nego simpatizeri Zrinjskog i Borca.
Simpatizeri Veleža, Željezničara i Sarajeva se ovdje redovno časte najgnusijim uvredama, a ista priča je na temi Prve lige FBiH između simpatizera Slobode i Čelika.
Ljudska glupost nema granice.
Želježničar 17
Sarajevo 16
Zrinjski 12
Čelik 8
Borac 6![]()
Nemoj da se lazemo
Željo prvi na tabeli, a fks zastao i u top 3 ga nema
Sljedecu idete Zrinjskom u Mostar na preslusavanje
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Tacno zaostalo
Napredni ste vi navijaci BH Dinama

Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Ne slazem se s tobom i nikad niko sa nase strane nije napisao “nikad bolji Zeljo”
Pricamo o trenutnom stanju
Poredim zbog toga sto vam igraci imaju astronomske plate za BiH
Pricam ovo jer nakon Kopera i pobjede protiv Craiove mi smo bili kandidat za ispdanje, a vi prvaci svemira
Smijali se Zeljo-Radnik 1:1, a vi poslije 4 primili
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 31 avg 2025, 15:57, ukupno mijenjano 1 put.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
,, Fotograf " sa gostujuće tribine poslat da ukrade trans. Iz usta momka koji je bio na gostujućoj tribini. 
- Hrammm1921
- Kontakt:
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Dame i gospodo,
Ðipke!
-Domovina se brani vjerom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
- tutankamon1905
- Kontakt:
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Drugar iz Jakeša mu pričo.tutankamon1905 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 16:07Uspio si nadmašit moje laži i izvale kad budu neki navijački obračuni![]()
Ako niti dnaooooo...
-Domovina se brani vjerom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
Momak se hvalio, veliki navijač željkana. Ako on laže i ja lažem vas. Ima logike, šta će kod domaćih navijača ?tutankamon1905 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 16:07Uspio si nadmašit moje laži i izvale kad budu neki navijački obračuni![]()
Mi smo losi, zbog milion razloga.NoDi80 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 15:56Ne slazem se s tobom i nikad niko sa nase strane nije napisao “nikad bolji Zeljo”
Pricamo o trenutnom stanju
Poredim zbog toga sto vam igraci imaju astronomske plate za BiH
Pricam ovo jer nakon Kopera i pobjede protiv Craiove mi smo bili kandidat za ispdanje, a vi prvaci svemira
Smijali se Zeljo-Radnik 1:1, a vi poslije 4 primili
Ali dostizni ste u jednoj utakmici.
Al s husrefom na nasoj klupi, po mom misljenju, vi ste u prednosti.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Sa Bara
- tutankamon1905
- Kontakt:
Veliki navijac zeljkana se hvalio navijacu sarajeva ili kome vec tom navodnom neuspjelom akcijom. Ima li ti tu ikakve logikefks74 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 16:11Momak se hvalio, veliki navijač željkana. Ako on laže i ja lažem vas. Ima logike, šta će kod domaćih navijača ?tutankamon1905 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 16:07Uspio si nadmašit moje laži i izvale kad budu neki navijački obračuni![]()
Đipke i logika, de bolantutankamon1905 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 16:24Veliki navijac zeljkana se hvalio navijacu sarajeva ili kome vec tom navodnom neuspjelom akcijom. Ima li ti tu ikakve logikefks74 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 16:11Momak se hvalio, veliki navijač željkana. Ako on laže i ja lažem vas. Ima logike, šta će kod domaćih navijača ?tutankamon1905 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 16:07
Uspio si nadmašit moje laži i izvale kad budu neki navijački obračuni![]()
Da li taj momak svaku utakmicu snima, ima akreditaciju koju legalno prijavi i dobije onaj prsluk. Mislim jel stvarno fotograf grupe kako se navodi ili samo ovu bio. Ako jest onda ima pravo da snima i slika na stadionu.
I zavrsite tu raspravu vise sace utakmica .
I zavrsite tu raspravu vise sace utakmica .
-
KosevoZove
- Kontakt:
Finu ekipu ima ovaj radnik( hadzici), iz zelje pokupili, od nas posudba, bekici itd….
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
I ja mogu reci momak iz uprave FKS mi rekao kako svaki dan imaju Mirvic i HZ sastanak i dogovaraju se kako ce se voditi navijanje i da ih placa da ga ne vrijedjaju . To je taj nivo sto si ti rekao u ovoj svojoj poruci .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici