Nicollin je inace u francuskoj poznat po prostackim izjavama, i njega pocesto kaznjavaju zbog dugog jezika.

Nema zime sa Spahica, neka malo odmori pa na ljeto u Englesku.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
E, nek' si mu rek'o.88000 je napisao/la:spaha je nas sta imas protiv spaheharishp je napisao/la:E to je ono sto @Saban tuvi cjelo vrijeme.
Zalosno je se poistovjetiti sa ovim @Rosuljasem ,koji jedva ceka da kopira ovakve naslove o nasim reprezentativcima.Iako mu puca klinac za BIH reprezentacijom,sto je i sam naveo.
88000 je napisao/la:spaha je nas sta imas protiv spaheharishp je napisao/la:E to je ono sto @Saban tuvi cjelo vrijeme.
Zalosno je se poistovjetiti sa ovim @Rosuljasem ,koji jedva ceka da kopira ovakve naslove o nasim reprezentativcima.Iako mu puca klinac za BIH reprezentacijom,sto je i sam naveo.
@Osamdeset osam hiljada ne sme niko da bije sem........geronimo je napisao/la:E, nek' si mu rek'o.88000 je napisao/la:spaha je nas sta imas protiv spaheharishp je napisao/la:E to je ono sto @Saban tuvi cjelo vrijeme.
Zalosno je se poistovjetiti sa ovim @Rosuljasem ,koji jedva ceka da kopira ovakve naslove o nasim reprezentativcima.Iako mu puca klinac za BIH reprezentacijom,sto je i sam naveo.![]()
Opasan ovaj sa brojkama.
@calcio, to o Engleskoj ti Paja rekao ili je nešto drugo u pitanju?
Sad ce mu komisija odrezati gidu.Nema veze sto nije igrao.Preventiva na prvom mjestu.padobranac1978 je napisao/la:jeli ovo danas opet Spaha dobio crveni?
Menadzer mu je Pasalic tj Spanija fazoni medjutim agencija koja ga predstavlja u Njemackoj je extratime GmbH a sjediste je u Hamburgu... hmmmm ima smisla zar ne??Goalgetter je napisao/la:Juce je trener HSV-a Michael Oeninng izjavio da imaju samo 2 stopera u timu, te da bi jos dvojicu kupili. Nije htio govoriti o imenima, ali kontakti postoje kaze. Ko ce znati, mozda Spahu vidimo i u Bundesligi
Želja mi je da odem u Englesku, ali imam i nekih drugih solucija", dodao je Spahić.D€LUX je napisao/la:Menadzer mu je Pasalic tj Spanija fazoni medjutim agencija koja ga predstavlja u Njemackoj je extratime GmbH a sjediste je u Hamburgu... hmmmm ima smisla zar ne??Goalgetter je napisao/la:Juce je trener HSV-a Michael Oeninng izjavio da imaju samo 2 stopera u timu, te da bi jos dvojicu kupili. Nije htio govoriti o imenima, ali kontakti postoje kaze. Ko ce znati, mozda Spahu vidimo i u Bundesligi
Pauk je napisao/la:Spahic ima kvaliteta za englesku premier ligu i dobro bi bilo kad bi otisao u Aston Villu, jer Aston Villa je prilicno veliki klub u Engleskoj i ima dosta potencijala da bude u top 6 u Premiershipu.
U Bundelsigi su odbrane za k u r a c
i nebi bilo dobro da ode tamo, jedino ako mozda Bayern je zainteresovan, onda uredu ali sve ostale ne.
Ma da, a zato Lovren i Simunic imaju kvaliteta za EngleskeRosas7 je napisao/la:Pauk je napisao/la:Spahic ima kvaliteta za englesku premier ligu i dobro bi bilo kad bi otisao u Aston Villu, jer Aston Villa je prilicno veliki klub u Engleskoj i ima dosta potencijala da bude u top 6 u Premiershipu.
U Bundelsigi su odbrane za k u r a c
i nebi bilo dobro da ode tamo, jedino ako mozda Bayern je zainteresovan, onda uredu ali sve ostale ne.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
spahic jest dobar igrac al niej za engleske,mozda bi mogo u njemackoj proci