Vasih najboljih 11 BiH selekcije ikada?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Re: Vasih najboljih 11 BiH selekcije ikada?

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 16 jun 2009, 11:04

miralem444 je napisao/la:ma ti si care tako pametan ,tebe treba za selektora ti sve znas,hajd molim te ne glupiraj se vise pa sam ti je dzeko odigro 16 utakmica ,pojma ti nemas o bih reprezentaciji...
ZELJO DO GROBA je napisao/la:e ja ne mogu da svatim da neko stavi u najboljih 11 ikad nase reprezntacije Jahica, Salihovica, Hrgovica, Supica i ostele koji su odigrali po 3-4 utakmic za reprezntaciju...
pa bilo je onih koji su cini mi se stavljali Subotica dok jos covjek nije ni odlucio za koga ce igrati, odnosno dok je postojala nada da igra zanas....pajbt...mislim svaka cast i Dzeki i Ibisevicu al kad sve saberes oba igraca su odigrali 15 utakmica...malo glupo...
drug jei to trazio pa netu... :D

al eto opet covjek odigro 16 utakmica i sta je to...nista...odigro 2 kvalifkacija...slabo je to za dream-team....pa covjek tek ima 24 godine, sta je vama...pored Bole, iako je Bola ona vrsta igraca kojeg ja najvise mrzim, nemoze doci u dream-team....
skontaj malo...covjek tek poceo da igra za reprezntaciju, prije 2-3 godine i odma bi ga ti u najboljih 11...
al dobro kad je Subotic mogo zavrsiti u najboljih 11, onda moze i Dzeko....

a sto se tice toga mene za selektora...ja prihvatam...heheh
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 16 jun 2009, 11:19

ne care nisam nit cu ikad u zivotu takve informacije traziti po netu znas.i oppet si pogrijesio dzeko ima 23 godine i po meni o ni vedo su najbolji napadaccki tandem koji je bih ikad imala ..quote="ZELJO DO GROBA"]e ja ne mogu da svatim da neko stavi u najboljih 11 ikad nase reprezntacije Jahica, Salihovica, Hrgovica, Supica i ostele koji su odigrali po 3-4 utakmic za reprezntaciju...
pa bilo je onih koji su cini mi se stavljali Subotica dok jos covjek nije ni odlucio za koga ce igrati, odnosno dok je postojala nada da igra zanas....pajbt...mislim svaka cast i Dzeki i Ibisevicu al kad sve saberes oba igraca su odigrali 15 utakmica...malo glupo...[/quote][/quote]
drug jei to trazio pa netu... :D

al eto opet covjek odigro 16 utakmica i sta je to...nista...odigro 2 kvalifkacija...slabo je to za dream-team....pa covjek tek ima 24 godine, sta je vama...pored Bole, iako je Bola ona vrsta igraca kojeg ja najvise mrzim, nemoze doci u dream-team....
skontaj malo...covjek tek poceo da igra za reprezntaciju, prije 2-3 godine i odma bi ga ti u najboljih 11...
al dobro kad je Subotic mogo zavrsiti u najboljih 11, onda moze i Dzeko....

a sto se tice toga mene za selektora...ja prihvatam...heheh[/quote]
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 16 jun 2009, 11:19

------------------ hasagic-------------------------
music--------hibic-----konjic----------spahic
baljic-------misimovic------bajramovic-----salihamidžic
--------------------barbarez---------------------------------
---------------------------------bolic------------------------
klupa:dedic,papac,rahimic,nadarevic,dzeko
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 16 jun 2009, 11:22

a gdje ti je vedo....dajte molim ves budimo i malo realni neglldaj kolko je ko odigro utakmica ze repku..
tax je napisao/la:------------------ hasagic-------------------------

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 16 jun 2009, 11:36

--------------------------------------------------Hasagić-----------------------------------------------------

Musić---------------------------------Spahić--------------------------Konjić--------------------------Papac

-----------------------------------------------Bajramović----------------------------------------------

------------------Salihamidžić---------------------------------------------------------Baljić

------------------------------------------------Misimović--------------------------------------

---------------------------------Džeko--------------------------------Bolić
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 16 jun 2009, 11:37

@miralem

Dzeko je rodjen u martu i nisam previse pogrijesio ako sam reko da ima 24....a negdje mozes procitati dvadesettrogodisnji, negdje dvadesetcetverogodisnji....al dobro to je sasvim nebitno...

a kako da se ne geda koliko je ko igro za reprezntaciu...
sto bi amir reko jesi "strucnjak"... :D :D :D sala....
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 16 jun 2009, 11:37

miralem444 je napisao/la:a gdje ti je vedo....dajte molim ves budimo i malo realni neglldaj kolko je ko odigro utakmica ze repku..
sta je vedad ibisevic uradio za bih. dao je 3 gola i promasio more prilika nemojte pricati
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 16 jun 2009, 11:40

tax je napisao/la:
miralem444 je napisao/la:a gdje ti je vedo....dajte molim ves budimo i malo realni neglldaj kolko je ko odigro utakmica ze repku..
sta je vedad ibisevic uradio za bih. dao je 3 gola i promasio more prilika nemojte pricati
ma pusti miralema...cim se neki nas igrac pojavi u nekom boljem timu, on bi ve izbacio a njega stavio...jos ce staviti i Pjanica i Stilica, koji su kad sve saberes zajedno odigrali 3-4 utakmice.... :D :D
Meho Kodro
Mes Que Un Club

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 16 jun 2009, 12:10

ako to zesluze stavio bih ih...a de vi meni recite ssto da dzeku ne stavim najbolju 11 ...sta je to genezacija bole ,barbareza uradila jedno veliko NISTA ,a ova sad generacija mlada a cini historjski uspjeh ....a za tvoju informaciju @zeljo do groba za dzeku svi kazu 23¸-godisanjak...obrazuj se..[quote="ZELJO DO GROBA"][quote="tax"][quote="miralem444"]a gdje ti je vedo....dajte molim ves budimo i malo realni neglldaj kolko je ko odigro utakmica ze repku..[quote="tax"]------------------ hasagic-------------------------

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 16 jun 2009, 12:15

dobro miraleme ja se izvinjavam prvo tebi sto sam pogrijesio, Dzeko ima 23 godine i 3 mjeseca, a ja reko ima 24....eto ja te molim da prihvatis izvinjenje...

prvo i ova genracija nije nista uradila, a ima veliku sansu da nesto uradi....

a sta je to Dzeko konkretno uradio, i isto tako Ibisevic, dai po nekoliko golova i harali u svom klubu i odma oni najblji igraci reprezntacije...

a da oni ne igraju dobro u svojim klubovima, a igraju isto ovako za repezntzaciju niko i ne bi pomislio da ih stavi...daj smiti malo...svaka cast Dzeki al on ne moze nikako biti prije najbojeg strijelca nase reprezntacijensvih vremna....
Meho Kodro
Mes Que Un Club

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 16 jun 2009, 12:22

A STA JE TO BOLA URADIO MOLIM TE ...
ZELJO DO GROBA je napisao/la:dobro miraleme ja se izvinjavam prvo tebi sto sam pogrijesio, Dzeko ima 23 godine i 3 mjeseca, a ja reko ima 24....eto ja te molim da prihvatis izvinjenje...

a sta je to Dzeko konkretno uradio, i isto tako Ibisevic, dai po nekoliko golova i harali u svom klubu i odma oni najblji igraci reprezntacije...

a da oni ne igraju dobro u svojim klubovima, a igraju isto ovako za repezntzaciju niko i ne bi pomislio da ih stavi...daj smiti malo...svaka cast Dzeki al on ne moze nikako biti prije najbojeg strijelca nase reprezntacijensvih vremna....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jun 2009, 12:25

miralem444 je napisao/la:A STA JE TO BOLA URADIO MOLIM TE ...
Donio mi radost 24 puta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 16 jun 2009, 12:26

ZELJO DO GROBA je napisao/la:dobro miraleme ja se izvinjavam prvo tebi sto sam pogrijesio, Dzeko ima 23 godine i 3 mjeseca, a ja reko ima 24....eto ja te molim da prihvatis izvinjenje...

nista bola nije uradio :D
ti miraleme poceo pratit repku od subote prosle
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 16 jun 2009, 12:31

najvise nastupa i najbolji strijelac reprezntacije...rijeci su suvisne...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

atko
Kontakt:

Post Postao/la atko » 16 jun 2009, 12:35

Virtu4l je napisao/la:
Donio mi radost 24 puta.
Meni je 22 puta, koliko se sječam toliko je dao golova za 51 nastup ili 0,44 po utakmici. A Džeko je zabio 11 puta u 16 tekmi ili 0,69 po utakmici, u prosjeku me Džeko više puta obradovao i bolji je od Bole. A sad na stranu što sam se boli divio kada je sa 16 debitirao za Zvezdu i što mi je i dan danas jedan od najdražih fudbalera ikada... Ali sada pričati priće da je bolji od Džeke samo što je odigrao 35 utakmica više, je malo bzzzz. Jer ako ćemo što bi matematičari rekli svesti na istu vrijednost. Šta je Bola uradio za svoje 24 godine, a šta Džeko? Mislim da je Džeko više napravio, jer biti prvaka Njemačke i biti prvak Turske (pogotovo u Bolino vrijeme) nije isto, ali odosmo predaleko, samo nije ok da se nekome spočitava da neki igrači moraju biti favorizovani u odnosu na druge samo zato što su ovi mladi nije ok. Na kraju krajeva u repku se poziv zaslužuje na osnovu trenutne forme, a Džeko je za jednu godinu uradio što će malo kome poći, pa treba onda ostaviti na miru one koji mu se dive i za koje je on prvi izbor napadača.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 16 jun 2009, 12:43

Hasagic
Brebreovic------------Spahic---Konjic-------------Papac

Rahimic

Misimovic------------------------------Salihovic

Ibricic

Dzeko--Ibisevic :D Zaboravio sam Barbareza i Brazzu :D
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 16 jun 2009, 12:52

atko je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Donio mi radost 24 puta.
Meni je 22 puta, koliko se sječam toliko je dao golova za 51 nastup ili 0,44 po utakmici. A Džeko je zabio 11 puta u 16 tekmi ili 0,69 po utakmici, u prosjeku me Džeko više puta obradovao i bolji je od Bole. A sad na stranu što sam se boli divio kada je sa 16 debitirao za Zvezdu i što mi je i dan danas jedan od najdražih fudbalera ikada... Ali sada pričati priće da je bolji od Džeke samo što je odigrao 35 utakmica više, je malo bzzzz. Jer ako ćemo što bi matematičari rekli svesti na istu vrijednost. Šta je Bola uradio za svoje 24 godine, a šta Džeko? Mislim da je Džeko više napravio, jer biti prvaka Njemačke i biti prvak Turske (pogotovo u Bolino vrijeme) nije isto, ali odosmo predaleko, samo nije ok da se nekome spočitava da neki igrači moraju biti favorizovani u odnosu na druge samo zato što su ovi mladi nije ok. Na kraju krajeva u repku se poziv zaslužuje na osnovu trenutne forme, a Džeko je za jednu godinu uradio što će malo kome poći, pa treba onda ostaviti na miru one koji mu se dive i za koje je on prvi izbor napadača.
ma niko ne govori da je Bola bolji igrac od Dzeke, taj je lud koto kaze, al moramo priznati da je Bola vise donio ovoj reprezntaciji nego Dzeko....a aBd i Dtzeko ce imati zagarantovano mjesto za 3-4-5 godina u ovom timu....trebao on jos znoja da prospe po svetom dresu....
Meho Kodro
Mes Que Un Club

atko
Kontakt:

Post Postao/la atko » 16 jun 2009, 12:59

@željo do groba,

Stoji to, ali onda po toj logici u timu bi morao biti Grujić, a nikako Rahimić jer ovaj ima 15-tak utakmica više od njega. Ili na desnog bočnog bi morali staviti Šabića ipak on ima 36 nastupa za repku. U naslovu teme stoji"Vaših najboljih 11 BiH selekcije ikada?", a ne oni koji su najviše zadužili reprezentaciju, ili nešto slično. Mislim da, ako se uzme u obzir naslov teme, onda treba uvažiti mišljenje svih onih koji ispred Bole stavljaju Džeku, pa i Ibiševića. O okusima se ne bi trebalo polemisati. O zaslugama igrača mogli bi možda na nekoj drugoj temi...

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 16 jun 2009, 13:03

konacno jedan pametan komentar bravo care.
atko je napisao/la:@željo do groba,

Stoji to, ali onda po toj logici u timu bi morao biti Grujić, a nikako Rahimić jer ovaj ima 15-tak utakmica više od njega. Ili na desnog bočnog bi morali staviti Šabića ipak on ima 36 nastupa za repku. U naslovu teme stoji"Vaših najboljih 11 BiH selekcije ikada?", a ne oni koji su najviše zadužili reprezentaciju, ili nešto slično. Mislim da, ako se uzme u obzir naslov teme, onda treba uvažiti mišljenje svih onih koji ispred Bole stavljaju Džeku, pa i Ibiševića. O okusima se ne bi trebalo polemisati. O zaslugama igrača mogli bi možda na nekoj drugoj temi...

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 16 jun 2009, 13:06

atko je napisao/la:@željo do groba,

slazem se, al mi u konkurenciji imamo 4-5 napadaca, od toga treba izabrati dva...e sad tu se treba gledati ko jevise doprinio reprezntaciji...normalno nemozes ti staviti jednog igraca koji je odigro 2-3 utakmice....
al umjesto Rahimica treba ubaciti Bajramovica....svaka cast i Rahimicu, puno nam znaci, al nije on ispred Bajramovica...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.