Premijer liga BiH - aktuelno
-
sanatorijum93
- Kontakt:
-
TribuneEst
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ti druze moras na neku terapiju. Borac ti je ozbiljno narusio zdravlje.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 20:32
Nemoj tako,jesil vidio faula krvnickog vaseg igraca prije cetvrtog gola? ,nas kako moraju se malo oprati nakon one zadnje lakrdije protiv Sarajeva, da sam igrac negom bi nogu slomio na 3 dijela.
-
zamirLaganini
- Kontakt:
relano nije bilo za crveni
Kako je to moguće?
Imal 2 godine kada je prethodni bio? Mozda i tri.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
gegenpress
- Kontakt:
Mene ovaj crveni uopste ne cudi, jer bit ce ih jos do kraja sezone, bas za borac. Jednostavno mora, previse su borac, savez i sudije privukle paznje s tim da vec 4-5 godina ne dobijaju crveni a sa druge strane protivnik redovno pocrveni, pogotov u BL.
Normalno, crveni ce se dobijati u gotovoj utakmici.
Realno mi ćemo ovo gledati nažalost i narednih 8 god .sve dok je Vico tu
To, i bit ce "evo vidite da i nas kradu sudije".gegenpress je napisao/la: ↑31 avg 2025, 20:42Mene ovaj crveni uopste ne cudi, jer bit ce ih jos do kraja sezone, bas za borac. Jednostavno mora, previse su borac, savez i sudije privukle paznje s tim da vec 4-5 godina ne dobijaju crveni a sa druge strane protivnik redovno pocrveni, pogotov u BL.
Sta su balije trazile, balije su i dobile.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Samo ću reći da je peti go borca (npr) toliko ofiran i smiješan da to nema ni u pjetlićima. 5 igrača lištice protiv dva iz borca - niko ne napada Hiroša, on šatro baca nekakav "lažnjak" nabija loptu špicem i strašni Josipović to ne uspjeva odbraniti iako je šut išao skoro ravno u njega.
Ovako ni Barca 2009. nije igrala. Živimo historiju što gore neko napisa.
Ovako ni Barca 2009. nije igrala. Živimo historiju što gore neko napisa.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
gegenpress
- Kontakt:
Cak sta vise, ne bi se iznenadio da namjerno povaljaju borac u nekom derbiju, da dignu i oni malo medijsku hajku na sudjenje, al i to kad budu imali bodovnu prednost.Beli98 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 20:44To, i bit ce "evo vidite da i nas kradu sudije".gegenpress je napisao/la: ↑31 avg 2025, 20:42Mene ovaj crveni uopste ne cudi, jer bit ce ih jos do kraja sezone, bas za borac. Jednostavno mora, previse su borac, savez i sudije privukle paznje s tim da vec 4-5 godina ne dobijaju crveni a sa druge strane protivnik redovno pocrveni, pogotov u BL.
Sta su balije trazile, balije su i dobile.
Mraka je to.
- luckystrike
- Kontakt:
Vrijedi spomenuti da smo prisustvovali gotovo nezamislivoj situaciji za premijerligaški nogomet u posljednjih nekoliko godina budući da je Borac u 81. minuti susreta ostao s igračem manje jer je Haris Berbić dobio drugi žuti odnosno crveni karton.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
luckystrike je napisao/la: ↑31 avg 2025, 20:50Vrijedi spomenuti da smo prisustvovali gotovo nezamislivoj situaciji za premijerligaški nogomet u posljednjih nekoliko godina budući da je Borac u 81. minuti susreta ostao s igračem manje jer je Haris Berbić dobio drugi žuti odnosno crveni karton.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Kako su cirevi veceras u Sarajevu? Kakva je guzva na urgentnom u bolnici?
- Shategabri
- Kontakt:
-
ultrazonfa
- Kontakt:
Dobro igra.
- Shategabri
- Kontakt:
Momci, opustite se i uživajte u utakmici naše reprezentacije 
Koševo Zapad
Željkan će dobiti Borac na Grbavici jer imaju suđenje kao i Borac u BL, imaju suđenje i imaju navijače koji ih guraju.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ata reci za penale tek ili broj zutih,apsolutni svjetski rekorderi,novi level kriminala i otimanja.luckystrike je napisao/la: ↑31 avg 2025, 20:50Vrijedi spomenuti da smo prisustvovali gotovo nezamislivoj situaciji za premijerligaški nogomet u posljednjih nekoliko godina budući da je Borac u 81. minuti susreta ostao s igračem manje jer je Haris Berbić dobio drugi žuti odnosno crveni karton.
Tacno tako, vec nekoliko puta sam rekao da je izlazak Slobode sa terena prosle sezone upalio neke alarme i zbog toga nemamo toliko katastrofalnih situacija za sad kao prosle godine. I dalje se desavaju kradje ali ne u proslogodisnjem obimu, bitno je zadobiti povjerenje do zime, a onda kad ne budemo pod lupom slijedi korida na proljece.gegenpress je napisao/la: ↑31 avg 2025, 20:42Mene ovaj crveni uopste ne cudi, jer bit ce ih jos do kraja sezone, bas za borac. Jednostavno mora, previse su borac, savez i sudije privukle paznje s tim da vec 4-5 godina ne dobijaju crveni a sa druge strane protivnik redovno pocrveni, pogotov u BL.