Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Luka je bio dobar igrac i dok je igrao u Zelji, ove sezone kao da je Lewandowski, pun pogodak Borca.
Znam da se uvijek trudio, rastrcan, ali zavrsnica mu bila losa.
Znam da se uvijek trudio, rastrcan, ali zavrsnica mu bila losa.
Toliko dešavanja za vikend, a ja baš ovaj vikend ne stignem ispratiti
Borac ponovo počastio sa 5 komada 8)
Kako je onaj željin zvanični fotograf koji je samo radio svoj posao?
Borac ponovo počastio sa 5 komada 8)
Kako je onaj željin zvanični fotograf koji je samo radio svoj posao?
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
To moze reci neki Rus ili Poljak, a ne Bosnjo koji ima 5 puta vise turcizama u svom "jeziku" od onog kome se ruga. Vi biste ostali bez jezika, muskih i zenskih imena, vjere, obicaja... prakticno bez svega. Glupi pitar.
- luckystrike
- Kontakt:
Jel' istina kad su srbina pitali ima li turcizama u srpskom jeziku da je odgovorio 'ama jok bre'?
Srpski jezik ima vise turcizama nego bosanski, al' sta zna vec nauka, srbi sta kazu tako je
Pa daj neke primjere, koji to turcizmi imaju kod Srba, a nemaju kod Bosnjaka.Neutral je napisao/la: ↑01 sep 2025, 01:27Srpski jezik ima vise turcizama nego bosanski, al' sta zna vec nauka, srbi sta kazu tako je![]()
Ja tebi mogu navesti stotine turcizama koje samo vi koristite.
Neutral je napisao/la: ↑01 sep 2025, 01:27Srpski jezik ima vise turcizama nego bosanski, al' sta zna vec nauka, srbi sta kazu tako je![]()
Ma evo zapravo jezika u srbiji kako ovaj fini gospodin objasnjava.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Itd, nebitno, ali uveliko su poceli zamjenjivati turcizme jer se stide svojih djedova
Pa sve ovo nabrojano i vi koristite ili iskljucivo vi koristite. Daj neki primjer turcizma koji ima samo kod Srba, a nema kod Bosnjaka, ako tvrdis da srpski jezik ima vise turcizama.
Prvi put cujem. Imas li primjer neki?uveliko su poceli zamjenjivati turcizme
Fk Željezničar.
Prvo, ti se buniš za turcizme, a ne ja, to je sastavni dio moje historije hvala Bogu.
Drugo, ja sam Bošnjak a ne Bošnjo.
Treće hvala Bogu i turcima pa su osvojili ovaj prostor, pa danas mi u srcu Evrope slijedimo vjeru istine.
Četvrto, udavit ćeš se u četništvu.
MNON
Općepoznata činjenica da je srpski od svih drugih jezika najbogatiji turcizmima, tu nema dileme niti rasprave. Lično sam se milion puta uvjerio da koriste više od nas.
Toponimi u Srbiji su dobrim dijelom turcizmi.
Toponimi u Srbiji su dobrim dijelom turcizmi.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
- LavoviGabela
- Kontakt:
Jedini narod na svijetu koji slavi svoje okupatore hahha.Noke995 je napisao/la: ↑01 sep 2025, 05:44Prvo, ti se buniš za turcizme, a ne ja, to je sastavni dio moje historije hvala Bogu.
Treće hvala Bogu i turcima pa su osvojili ovaj prostor, pa danas mi u srcu Evrope slijedimo vjeru istine.
Čuj svaka čast turcima sto au osvojili hahaha. Bgt sta sve neces pročitati, a uredno se vjerojatno dicis ljiljanima i bosanskim kraljevstvom, koji su ginuli od tih turaka haha.
Kakvi nonsensi i isprani mozgovi
Ne mozes u wurth definitivno
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Ne znam sto perete oko turcizama i srpskog jezika. Momci pricaju bosanski, a njih svakaku nazivaju Bosancima ha predju granicu, a njima se zeludac okrece. Jbg tuga
Nevjerovatni su 
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- Combattente87
- Kontakt:
Jedini narod na planeti koji slavi okupatoraNoke995 je napisao/la: ↑01 sep 2025, 05:44Prvo, ti se buniš za turcizme, a ne ja, to je sastavni dio moje historije hvala Bogu.
A ovamo se diče sa kraljevima koji su se borili na strani Hrišćana
Omalovažavaju Srpski jezik i Vuka Karadžića a tim jezikom pričaju, pišu i komuniciraju, jer da pričaju na osnovu prvog kako oni kažu bosanskog riječnika, nebi znali da komuniciraju među sobom
Gledaš istorijske filmove i gdje god se desi da okupator osvoji neko područje, naiđeš na one domaće koji se za večeru prodaju okupatoru i priklone se , pa se zgražavaš i ne možeš da vjeruješ da takvi ljudi postoje, a onda pogledaš samo svoje komšije koji se hvale sa tim !
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)