Dobro si, ja ubijedjen da vidjeh gosti. Nije bilo dovoljno onakav zrijeb u LP, sad i u kupu odmah u vatru
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
1946-1987
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Covjek se obrukao u oba meca do sada.
-
eaglebvb09
- Kontakt:
Nema opciju za otkup , pozajmica koja je placena 2 miliona iduce godine na ljeto se vraca u Chelsea.kraljttbvb je napisao/la: ↑31 avg 2025, 19:36Ako ovaj novi Humels iz Argentine ima opciju za otkup, treba ga odmah otkupiti, nakon samo jedne odigrane utakmice.
Jedino ako sam igrac bude insistirao da bi volio ostati u Dortmundu , pa de se dogovore .
Sjecam se Knauf je bio pozajmljen Frankfurtu , i izrazio je zelju da se ne vrati , i pao je dogovor izmedju klubova Frankfurt je platio otkup oko 7 miliona!
Leverkusen je doveo par jako interesantnih igraca.
Ovaj Ben Seghir top tier potencijal, mogao bi zavrsit opet kao igrac od 100+ mil, vidjet cemo, nadam se da ce nastavit sa razvojem.
Na kraju je odabrao pored Francuske Maroko gdje ima vec 11 nastupa i 3 gola.
32 mil placen, 20 godina.
Ovaj Ben Seghir top tier potencijal, mogao bi zavrsit opet kao igrac od 100+ mil, vidjet cemo, nadam se da ce nastavit sa razvojem.
Na kraju je odabrao pored Francuske Maroko gdje ima vec 11 nastupa i 3 gola.
32 mil placen, 20 godina.
Da se ne lažemo, mali Anselmino je uz Mastantuona najveći dragulj Argentine i to se ne prodaje. To se samo daje na posudbu, i to odabranom klubu, da stekne iskustvo.
Olise dogodine za 115-120m funti? Dobar profit za bayern
Zaokruzi na 200.
- HerrMarkusen
- Kontakt:
Taj je doslovno bio leteći.
Ovi su se definitivno vratili u loserkusen. Rasprodali čitav tim i sve što valja, doveli novog trenera i dali mu otkaz nakon dva kola.
spasio se
Svlacionica ga smjenila tj Andrich s istupom
Kusenu naglo porasli apetiti poslije jedne sezone pa sad misle da su veliki igraci.
Realnost prodali 5 startera i zamijenili trenera, vrijeme je da budu sedmi opet. To tamo sad ne bi utegao Mourinho al onaj iz Porta da dodje.
Realnost prodali 5 startera i zamijenili trenera, vrijeme je da budu sedmi opet. To tamo sad ne bi utegao Mourinho al onaj iz Porta da dodje.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sto se lik o obruka.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ako Borusija nastavi sa ovom bezidejnom igrom, treba i Kovacu dati nogu.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ma ova ekipa je i vise nego dovoljno dobra za top4 u nikad slabijoj ligi.
- kraljttbvb
- Kontakt:

To se odmah znalo (ja pisao prije 4 godine), samo se guralo na silu. Još kako im je umro glavni finansijer, ode RB u potok.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Cast izuzecima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.