Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Donarruma bi nam narusio odnose u svlacionici, tezak je za saradnju
I trazi on koliko sam vidio godisnje 15M a to sigurno nece dobiti kod nas.
Balebu zavrsiti i dovesti golmana Lammensa...
I trazi on koliko sam vidio godisnje 15M a to sigurno nece dobiti kod nas.
Balebu zavrsiti i dovesti golmana Lammensa...
Napoli are pushing for the loan signing of Rasmus Hojlund from Manchester United, according to Sky in Italy.
Lammens ne igra danas za royal,da li je to znak da je nas ? Kakav je golman uopste ? Ja ga nikad nisam gledao.
Ovako to izgleda kad slupaš 200 miliona na napad, a na kraju sredinu igraju Bruno i Casemiro. Mbeumo je danas ugašen, frajer ništa nije uradio.
Svaki korner protiv Uniteda je haman kao penal, nevjerovatno koliko loše brane.
U suštini igra je ista kao prošle sezone: promaše se 1-2 velike šanse, protivnik se dozove, zabiju gol i United onda bezglavo pokušava ganjati bar bod.
Svaki korner protiv Uniteda je haman kao penal, nevjerovatno koliko loše brane.
U suštini igra je ista kao prošle sezone: promaše se 1-2 velike šanse, protivnik se dozove, zabiju gol i United onda bezglavo pokušava ganjati bar bod.
Casemiro i Bruno pravi utezi ovoj ekipi, ne postoje na terenu, nadam se da ipak postoji šansa da do kraja prelaznog roka oba odu, golman nam fali to je svakome jasno valjda, ostatak ekipe bi tek proigrao kada bi riješili ova 3 goruća problema. Do sad nisam shvatio da Shaw igra i on pripada ovoj dvojici gore
- VivaLaStella
- Kontakt:
Antony -> Betis
Sancho -> Aston Villa, here we go
Dobro jutro Đavoli 
i Lammens dogovoren za €21mil + bonusi. Novi golman je tu
Sancho -> Aston Villa, here we go
i Lammens dogovoren za €21mil + bonusi. Novi golman je tu
fīat iūstitia ruat cælum
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ako ništa riješili smo se dosta viškova, ima još tu posla, al barem taj dio je popravljen u odnosu na prošle transfer rokove.
Za golmana sam više bio za Martineza, čisto zbog sigurnosti, sa ovim Belgijancem opet mačak u vreći, al teško da može biti gori od Onane i turčina
Za golmana sam više bio za Martineza, čisto zbog sigurnosti, sa ovim Belgijancem opet mačak u vreći, al teško da može biti gori od Onane i turčina
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- VivaLaStella
- Kontakt:
- VivaLaStella
- Kontakt:
Izučavati će se jednog dana da smo otjerali De Geu a doveli ovog mrtvaca..
- VivaLaStella
- Kontakt:
Koja agenda protiv Uniteda. Najednom Onana postade De Gea u engleskim medijima 
fīat iūstitia ruat cælum
- VivaLaStella
- Kontakt:
Ederson će kako stvari stoje biti prvo pojačanje Uniteda za sljedeću sezonu. Već 3. ljeto kako se povezuje s nama, je li i dalje mislimo isto o njemu? 
fīat iūstitia ruat cælum
Dobar, valjaće. Možda je dosegao svoj vrhunac, ali za bitku na 4 fronta moraš imati širinu. Na stranu Dobar je lik, ima CL iskustvo, ne pravi probleme i kad ga ostaviš na klupi.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Ne znam za vas, ali mislim da treba ići svim silama po Andersona. Koliko god da Nott traži, nebitno. Propustili smo šansu sa Riceom prije par godina, ne smijemo ponovo.
fīat iūstitia ruat cælum
Anderson se meni svidja kao igrac, al nece biti jeftin..
Tonali se povezuje sa nama, ne znam al sredinu smo terena svih ovih godina zapostavili + kupovali smo pogresne igrace...
Ederson je dobro pojacanje, al treba nam sirina i uz to mislim da Ugarte odlazi...
Tonali se povezuje sa nama, ne znam al sredinu smo terena svih ovih godina zapostavili + kupovali smo pogresne igrace...
Ederson je dobro pojacanje, al treba nam sirina i uz to mislim da Ugarte odlazi...
Sezona će ovisiti o tome kako i koliko se pojača vezni red + da Bruno ostane na ovom nivou. Ako ne krene dobro, ne treba puno držati Carricka, a eto po nekim stvarima je zaslužio, a po nekim apsolutno ne. Teško je procijeniti šta će biti, ali moramo biti konkurenti za titulu nakon toliko godina.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Emerson iz Atalante na korak od Uniteda, mada bi ja radije nekog od Andersona/Wharton
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Neće on biti jedino pojačanje… pogotovo što vjerovatno ode i Ugarte. Moja pretpostavka je da je onaj Fernandes iz West Hama sljedeći. Ima što nam treba, a UTD je završio sa ovim 100 milionakim transferima, tako da ove prenapuhane UK kljusine Wharton i Anderaon otpadaju, a uz njih vjerovatno i Tonali. Nama trebaju dvojica koja mogu odmah u prvih 11, te bar još jedan za rotacije.Dakle, biće ih sigurno još
-
LenyYoro15
- Kontakt:
Ederson*RobertHrkac555 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 21:44Emerson iz Atalante na korak od Uniteda, mada bi ja radije nekog od Andersona/Wharton
United će dovesti 3 veznjaka. Ederson iako dolazi prvi, ustavri je ''treći'' na toj listi. Mislim da neće ni biti starter. Biće za rotaciju.
Mainoo i Bruno su jedina dva veznjaka u klubu trenutno. Casemiro je već otišao, a Ugareta se žele riješiti pod svaku cijenu.
Trenutni plan za vezni red je:
Bruno Fernandes
Kobbie Mainoo
Ederson
Matheus Fernandes
Tonali/ Anderson / Tchoumeni
-
LenyYoro15
- Kontakt:
Ederson - Here we go! 40,5m + 4,5m add ons
Ako ništa dobro je da su ga rano završili. Mišljenja sam da neće biti u startnih 11 kad su svi dostupni, ali na 50+ utakmica u sezoni naigrat će se fino.
Zvanična objava i potpis idu početkom jula jer žele da ga ubace u sljedeću finansijsku godinu.
Sljedeći je čini se Matheus Fernandes. Nekako imam osjećaj da će onaj momak biti puni pogodak. West Ham ga prodaje 100%, a svi relevantni kažu da igrač želi u United.
Bruno Fernandes - Kobbie Mainoo - Ederson - Matheus Fernandes/Scott - Tonali/Eliot Anderson/Tchaumeni
Od jučer se piše da smo za Scotta iz Bournemoutha poslali upit. Također Lewis Hall postoji opcija kao bek.
To bi već bila nova priča u veznom redu. Imaš i širine i kvaliteta. Ugartea obavezno prodati bilo kome.
Ako ništa dobro je da su ga rano završili. Mišljenja sam da neće biti u startnih 11 kad su svi dostupni, ali na 50+ utakmica u sezoni naigrat će se fino.
Zvanična objava i potpis idu početkom jula jer žele da ga ubace u sljedeću finansijsku godinu.
Sljedeći je čini se Matheus Fernandes. Nekako imam osjećaj da će onaj momak biti puni pogodak. West Ham ga prodaje 100%, a svi relevantni kažu da igrač želi u United.
Bruno Fernandes - Kobbie Mainoo - Ederson - Matheus Fernandes/Scott - Tonali/Eliot Anderson/Tchaumeni
Od jučer se piše da smo za Scotta iz Bournemoutha poslali upit. Također Lewis Hall postoji opcija kao bek.
To bi već bila nova priča u veznom redu. Imaš i širine i kvaliteta. Ugartea obavezno prodati bilo kome.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.