FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sta oni planiraju sa ovim B timom samo da mi je znati
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
MaroonBjelave je napisao/la: ↑01 sep 2025, 19:27Mislim da ćeš zato propustiti malo pisanja na ovoj temi.

- belosevic23
- Kontakt:
Evo Zekic i Musemic nek pogledaju kako se rutinira Radnik, a mi od njega napravimo Brighton u najmanju ruku..najvise svojim greskama
Potvrđeno, protiv Zrinjskog igramo od 20h.
Zadnja izmjena: FKSzuti, dana/u 02 sep 2025, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Husref i dupla kruna !!!
Nista drugo. Cilj je jasan, ima najbolje igrace, najplacenije, navijaci ga vole, skandira mu se, mase se njegovim zastavama, za mnoge je on Sarajevo...sve preduslove ima. DUPLA !
Nista drugo. Cilj je jasan, ima najbolje igrace, najplacenije, navijaci ga vole, skandira mu se, mase se njegovim zastavama, za mnoge je on Sarajevo...sve preduslove ima. DUPLA !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
- Maroon1946
- Kontakt:
Je li dupla kruna bila imperativ i kad je Zekic bio trener?
Kako ovi rutiniraše Radnik, poslije povratka iz Holandije, nisu im opepelili. A da, Štimac u odnosu na osječko zlo, nije eksperimentisao, pogotovo na golu.
Sve osim duple krune ove sezone je veliki Husrefov neuspjeh.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Cuj angazman kao da je na poslu,kakvih ubleha,ovdje vise olavih pise nego nas.MaroonBjelave je napisao/la: ↑01 sep 2025, 19:27Mislim da ćeš zato propustiti malo pisanja na ovoj temi.
Kako te nije sramota cuj osjecko zlo.Na ovom forumu je izgleda najmanje navijaca Sarajeva sve neki botovi.
-
- Kontakt:
Trebalo bi mi oko sat, da se sjetim svih blamaža sa prethodnim modernim ublehama.MSOZ101 je napisao/la: ↑01 sep 2025, 22:16Frajko pet dana nije pisao nako što mu je Hus u 4-2-3-1 formaciji svako na svojoj prirodnoj poziciji primio pet komada, sad ovde prosipa pamet.
-
- Kontakt:
Ako ne trolas nisi fer.
Svakom treneru se traze i izmisljaju raznorazni izgovori kroz kompletan mandat.Nesto opravdano medjutim 70% ne.
Preuzeo je ekipu nakon 8 primljeni golova u 3-4 dana,dakle u teskom psihickom raspadu.O fizickom nedostatku da ne govorim,teren sve govori.
To sto su ljudi mislili da ce se Husrefovim povratkom situacija preokrenuti skroz i da cemo preko noci pretvorit se u Real Madrid to je njihov problem i iluzija da ne kazem sizofrenija.To niko normalan ne moze ocekivati a pogotovo ne neko ko prati redovno i zna da je nakon onog zaostatka u sezoni 17/18 i 8ice od Atalante uz poraz na otvaranju sezone od Radnika trebao da dobije otkaz.Nije,dala se podrska ostalo je historija.
Svakom treneru treba vremena,bio Mirza ili Pep.Mozda se desi nekada da neki trener donese instant uspjeh ali od toga nema nista na duze staze.
Te price "ima najbolju ekipu" ne piju vode.Imao je svaki trener od Sablica do Zekica pa sta je osvojio?Zoran je pokazao da je klasa iznad pa uspio u prvoj sezoni dosta dobrog da uradi a ono najbitnije osvojio pehar nakon dugo vremena i ostavio nam priliku za jos jedan u decembru.Nismo znali cuvati ono najvrijednije sto smo imali i zbog stavljanja pojedinaca iznad kluba potvrdili smo da vjecno ostajemo carsijsko-mahalski klub s ponekim blijeskom jednom u 7-8 godina.
Mozemo sada diskutovati o tome da Husref nije pomakao 20 godina od istog(izmjene sve govore)ali kako prema raznim ublehama od trenera tako i prema njemu moramo pokazati dozu realnosti.
Ja sam siguran da ce nas procepiti kad tad jer ima ligu u malom prstu ali da imamo nedostatak,imamo,najvise u odbrani.
Duplu krunu necemo osvojiti da nam je Klopp trener to je svima prije pocetka sezone bilo jasno.Ganjati oba kupa i to je to.Sve opet zavisi sta je njemu postavljeno kao cilj.Ja bas sumnjam da su mu rekli moras osvojiti titulu ili cemo te nogirati i da je on pristao na to.
Uprava mora prije svega da zastiti klub pa tek onda da trazi takav rezultat i glavnog krivca u drugome.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 01 sep 2025, 22:35, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ako moze neko da ubaci,bio bih zahvalan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.