Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Dobrodošao momčino u najveći italijanski klub
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Openda je strasno pojacanje, mislim da bi Kosovar mogao biti dobar, samo da su ovo mnogo ranije zavrsili bilo bi odlicno
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Juventinisimo
- Kontakt:
Vidim, dosta vas pise o nekom stoperu...zasto bi nam stoper trebao?
Bremer, Gatti, Kalulu, Kelly, Rugani...
Lijevo Cambiaso, Cabal(treba se vratiti pocetkom oktobra).Kelly isto bi to mogao pokriti ako zatreba
Desno Mario...tu nam skripi, desni bek se mora dovesti...Kalulu je odigrao solidno, ali opet treba nekoga dovesti..
Mazraoui iz uniteda se spominje zadnjih dan/dva...ali po svemu sudeci to se nece ostvariti, osim ako se ne dogovore zadnju sekundu..
Odlicno da nismo platili 70 za Muanija...mogli su traziti 100..
Meni nakon ovih sto su doveli fale samo desni bek i klasa vezni..i da predjemo na 4-3-3
Mario(Kalulu/?????)-Kalulu(Gatti)-Bremer(Kelly/Rugani)-Cambiaso(Cabal/Kelly)
Thuram(Mc Kennie)-Lok
(Miretti-sredinom septembra se treba vratiti/Adzic)-Kop(Mc Kennie/Adzic)
Coceicao(Zhegrova)-David/Openda/Vlahovic-Yildiz(Kostic/Openda isto moze tu igrati)
Kao sto umjetnik rece, ako ostanemo sa dva u vezi, i ovo bi bilo dovoljno...meni je malo 2 u veznom redu..
Imamo dobar roster, za vise kombinacija..
Bremer, Gatti, Kalulu, Kelly, Rugani...
Lijevo Cambiaso, Cabal(treba se vratiti pocetkom oktobra).Kelly isto bi to mogao pokriti ako zatreba
Desno Mario...tu nam skripi, desni bek se mora dovesti...Kalulu je odigrao solidno, ali opet treba nekoga dovesti..
Mazraoui iz uniteda se spominje zadnjih dan/dva...ali po svemu sudeci to se nece ostvariti, osim ako se ne dogovore zadnju sekundu..
Odlicno da nismo platili 70 za Muanija...mogli su traziti 100..

Meni nakon ovih sto su doveli fale samo desni bek i klasa vezni..i da predjemo na 4-3-3
Mario(Kalulu/?????)-Kalulu(Gatti)-Bremer(Kelly/Rugani)-Cambiaso(Cabal/Kelly)
Thuram(Mc Kennie)-Lok

Coceicao(Zhegrova)-David/Openda/Vlahovic-Yildiz(Kostic/Openda isto moze tu igrati)
Kao sto umjetnik rece, ako ostanemo sa dva u vezi, i ovo bi bilo dovoljno...meni je malo 2 u veznom redu..

Imamo dobar roster, za vise kombinacija..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Ovaj podatak da je seljacki psg danas pustio muanija na suhu posudbu a nama nisu to htjeli dati, tj ucjenjivali nas sa kupovinom je samo dokaz kako su prljavo i ciganski pregovarali s nama.
Znaci znali su sa hoce da ga se rijese, ali nas blefirali seljacki.
Kakva arapska gamad, fuj.
To je za nauk, ne pregovarati s njima nikada više. Gospodski klub oni nisudinoo je napisao/la: ↑01 sep 2025, 17:38Ovaj podatak da je seljacki psg danas pustio muanija na suhu posudbu a nama nisu to htjeli dati, tj ucjenjivali nas sa kupovinom je samo dokaz kako su prljavo i ciganski pregovarali s nama.
- Burberry46
- Kontakt:
Kako je Psg blefirao za Kolo Muani, na kraju skoro djaba ga pustili u Totenhem. Steta Kolo je dobar igrac ali ovo je bila dobra odluka. Valjda ga dovedu neki drugi put.
1946
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
To bi bilo to, još šest minuta ostalo, neće biti više pojačanja.
Što se odlazaka tiče u Turskoj traje još sedam dana valjda se riješimo Milika
Što se odlazaka tiče u Turskoj traje još sedam dana valjda se riješimo Milika
MANIJACI JUG 1987
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
MANIJACI JUG 1987
-
- Kontakt:
Jbt tek sad vidjeh negdje pa ovaj Openda je prosle godine imao prste u Bremerovoj povredi. Kad se sjetim kako sam ga proklinjao... A Zhergova i David su nas unistili protiv Lilla. Samo se nadam da Šipac moze biti zdrav.
Ma nesreća Bremera vise.
U biti kad pogledamo rok uglavnom smo prodali igrače i doveli poziciju za poziciju; Alberto - Mario; Muani - David; Nico - Zhegrova; Rugani - Veiga; Luiz - Miretti; Mbangula - Openda.
Jedino ko nije doveden je zamjena za Savonu numericki bar kao i Weaha. Ali imamo Cabala koji se vraca te McK koji svakako igra sve, a u vezi je guzva.
Jedino sam iznenadjen da Adzica nisu posudili, bojim se za njegove minute.
Ali zato smatram da smo pojačani. Na to sve Bremer i Cabal uskoro i uz rekuperaciju Cambiasa i Koopmeinersa kao igrača od koristi ili definitivnog razvitka Mirettia ovo bi u teoriji mogla biti jako dobra ekipa.
U biti kad pogledamo rok uglavnom smo prodali igrače i doveli poziciju za poziciju; Alberto - Mario; Muani - David; Nico - Zhegrova; Rugani - Veiga; Luiz - Miretti; Mbangula - Openda.
Jedino ko nije doveden je zamjena za Savonu numericki bar kao i Weaha. Ali imamo Cabala koji se vraca te McK koji svakako igra sve, a u vezi je guzva.
Jedino sam iznenadjen da Adzica nisu posudili, bojim se za njegove minute.
Ali zato smatram da smo pojačani. Na to sve Bremer i Cabal uskoro i uz rekuperaciju Cambiasa i Koopmeinersa kao igrača od koristi ili definitivnog razvitka Mirettia ovo bi u teoriji mogla biti jako dobra ekipa.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 01 sep 2025, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
Sa obavezom otkupa uz lahko ostvarljive uvjete. Pretpostavljam broj tekmi.
Inače, dugi niz godina ne pamtim jacu navalu, 6 igrača jako visokog nivoa, neki dan sam se zalio da imamo 2 igrača (Kenan i Chico) sposobni nesto sami uraditi i dobili smo jos 2.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Nadam se da Igor zvani takticki nemag ne pocne izmisljat pozicije igracima kao npr Kalulu-u.
-
- Kontakt:
Steta za Kola valjda se nekada ukaze prilika,bas mi se svidio medjutim i bez njega napad fantastican a evo pokupili su Opendu koji je paklen igrac
Pristojan rok po meni iako nije bilo obecavajuce
Vidjet cemo kako ce Tudor uklopiti.Sa jacim trenerom bila bi borba za scudeto bez problema
Pristojan rok po meni iako nije bilo obecavajuce
Vidjet cemo kako ce Tudor uklopiti.Sa jacim trenerom bila bi borba za scudeto bez problema
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Juventinisimo
- Kontakt:
Imamo jako dobru i balansiranu napadacku liniju...sto mi se najvise svidja, to nismo imali ima kijamet godina, jako brz napad

Medjutim, moje misljenje je da i napad nece funkcionisati ako vezni red ne fercera kako treba...toga se najvise bojim...vidim da Tudor preferira 2 vezna...meni je to nekao malo..da su tu Tonali i Thuram, nekako bi bio spokojniji...sa Lokom, da Bog da..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- Burberry46
- Kontakt:
Dobilo se dosta brzih i okretnih igraca sto je za pohvalu Francisco, Openda, Edon, Kenan, Joao Mario 

1946
-
- Kontakt:
Muani iskreno ništa posebno, nadam se da će se uspjeti dogovoriti sa Vlahovićemeć oko produženja.
#ALLEGRIOUT
Muani mi je drag ali Psg je sve zasro tako da mi tu nemamo nista krivice.
Imam osjecaj da ce nam Openda biti na kraju prvi napadac.
Ok mi djeluje vise opasni izvan 16 , brzi jaci. Eh sad treba to dokazati u serie -a kao sto znamo Da nije bas lagano za bilo kojeg napadaca.
Imam osjecaj da ce nam Openda biti na kraju prvi napadac.
Ok mi djeluje vise opasni izvan 16 , brzi jaci. Eh sad treba to dokazati u serie -a kao sto znamo Da nije bas lagano za bilo kojeg napadaca.
Možda nisam dobro upratio ali zar nije igrač prošle (polu) sezone zadovoljio na posudbi i zašto ste opet htjeli posudbu sa opcijom otkupa umjesto da ga ko ljudi kupite odmah ili barem posudbu sa obaveznim otkupa (ako nemate sad para)? Nijedan normalan klub na mjestu PSG-a vam ga ne bi opet posuđivao, ne znam što se ljutite na njih. A pogotovo oni imaju love i radije će bit na gubitku nego dopustit da ih neko levati. Osim ako nisam dobro upratio situaciju?
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
-
- Kontakt:
Nažalost slažem se s tobom po ovom pitanju. Nema nikakve logike da se igrac posudjuje istom klubu 2 godine za redom. Iduce bismo trazili jos nizu cijenu ili novu posudbu, a Totenhem ce ga mozda keširati vec na polusezoni ako zadovolji.Biscione je napisao/la: ↑02 sep 2025, 09:59Možda nisam dobro upratio ali zar nije igrač prošle (polu) sezone zadovoljio na posudbi i zašto ste opet htjeli posudbu sa opcijom otkupa umjesto da ga ko ljudi kupite odmah ili barem posudbu sa obaveznim otkupa (ako nemate sad para)? Nijedan normalan klub na mjestu PSG-a vam ga ne bi opet posuđivao, ne znam što se ljutite na njih. A pogotovo oni imaju love i radije će bit na gubitku nego dopustit da ih neko levati. Osim ako nisam dobro upratio situaciju?
Zao mi je jer je Kolo odlican igrac koji je igrao na vise pozicija i ranije. Openda je špic ocigledno, plus mora se prilagođavati na Serie A a Kolo Muani je taj proces prošao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.