Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
Ja vas ne savjetujem nista. Ja sve vrijeme prizeljkujem da se ugasite. Idu nove tizbe zivotm, ide blokada. Otvori laducu Secereeee 

Dize se prasina ⚫️🔴
Pa kako covjek da ne voli ove nase dobre zenicane..... 
Slatko je Panonsko
Kad izađeš iz vode, šećeru
Evo jedna za konobare
Dize se prasina ⚫️🔴
Bolesni, poremećeni, beskarakterni, podmukli, gadni, zlobni, ljubomorni, zavidni, odvratni... a uz to sa - ispod 50% popunjenošću vilice zubima.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Druze jel ko od nas ocekuje da nas volite, treba mozda neko da nas poistovjecuje sa najneorganizovanijom skupinom na balkanu. Uz duzno postovanje svima, jedini vrijedni paznje u ovoj ligi poslje nas su momci iz bihaca. Na kraj drzave al idu na svaku utakmicu. A vi debili od 15 gostovanja upisete 5. 4 u vasem kantonu i naravno najmasovnije gostovanje konobara, velika Zenica
Dize se prasina ⚫️🔴
Vi ste najbolja grupa za pljackanje kluba, fora cude se na kriminalne radnje u klubu, nisu dali zehru otpora, dajete kriminalcima vjetar u ledja da vas pljackaju, muzi kozu na aparatima. Slatko je panonsku seceruuu. Zao mi samo one djece juniora sto ce im neko ogadit fudbal, sto su djeca u vatru bacena zarad kriminalaca, a vas sto se tice dugu patnju sa Slobodom zelim 

Zasluzili ste vi i gore od ovoga, al polako. Doce sve na naplatu 

Dize se prasina ⚫️🔴
Fulao si temu, ovdje nema tifo scene.....nismo tifo.....a vidio sam yebeni zenicki tifo zid protiv Tomislava.....fakat vas ima malo manje ima od Zutog zida, njih 24k, vas rasporedjeno , razvuceno oko stotinjak, stadion pun ko sibicaBLN030 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 11:06Druze jel ko od nas ocekuje da nas volite, treba mozda neko da nas poistovjecuje sa najneorganizovanijom skupinom na balkanu. Uz duzno postovanje svima, jedini vrijedni paznje u ovoj ligi poslje nas su momci iz bihaca. Na kraj drzave al idu na svaku utakmicu. A vi debili od 15 gostovanja upisete 5. 4 u vasem kantonu i naravno najmasovnije gostovanje konobara, velika Zenica![]()
Skver je napisao/la: ↑02 sep 2025, 11:31Fulao si temu, ovdje nema tifo scene.....nismo tifo.....a vidio sam yebeni zenicki tifo zid protiv Tomislava.....fakat vas ima malo manje ima od Zutog zida, njih 24k, vas rasporedjeno , razvuceno oko stotinjak, stadion pun ko sibicaBLN030 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 11:06Druze jel ko od nas ocekuje da nas volite, treba mozda neko da nas poistovjecuje sa najneorganizovanijom skupinom na balkanu. Uz duzno postovanje svima, jedini vrijedni paznje u ovoj ligi poslje nas su momci iz bihaca. Na kraj drzave al idu na svaku utakmicu. A vi debili od 15 gostovanja upisete 5. 4 u vasem kantonu i naravno najmasovnije gostovanje konobara, velika Zenica![]()
.....Celik nema da brine, imate cash, socios finansiranje....investotora Fudu...eto vas sledece godine u PL...--
![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Da ne govorimo da ovaj mulac a ni velika većina ostalih ne ide na utakmice uopće, čak ni domaće.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Imamo ono najvaznije, sto vi nikad imat necete, imamo mentalitet. Zamisli klub bez navijaca hahahahah. Ja evo pratim celik izmedju 15 i 20 godina i ne mogu se sjetit da je bilo i jedno gostovanje da bar jedno auto nije otislo, kad smo u najvecim **** bili isli smo na gostovanja, mene bi bilo sramota da zivim u gradu od 100k + i niko ne ode na gostovanje, a ja se busam u prsa i imam muda da se poredim sa nekim. Gusari kakanj su torcida za vas hahahahSkver je napisao/la: ↑02 sep 2025, 11:31Fulao si temu, ovdje nema tifo scene.....nismo tifo.....a vidio sam yebeni zenicki tifo zid protiv Tomislava.....fakat vas ima malo manje ima od Zutog zida, njih 24k, vas rasporedjeno , razvuceno oko stotinjak, stadion pun ko sibicaBLN030 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 11:06Druze jel ko od nas ocekuje da nas volite, treba mozda neko da nas poistovjecuje sa najneorganizovanijom skupinom na balkanu. Uz duzno postovanje svima, jedini vrijedni paznje u ovoj ligi poslje nas su momci iz bihaca. Na kraj drzave al idu na svaku utakmicu. A vi debili od 15 gostovanja upisete 5. 4 u vasem kantonu i naravno najmasovnije gostovanje konobara, velika Zenica![]()
.....Celik nema da brine, imate cash, socios finansiranje....investotora Fudu...eto vas sledece godine u PL...--
![]()
Dize se prasina ⚫️🔴
Za vas smo Raja CasablancaSky9 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 11:44Skver je napisao/la: ↑02 sep 2025, 11:31Fulao si temu, ovdje nema tifo scene.....nismo tifo.....a vidio sam yebeni zenicki tifo zid protiv Tomislava.....fakat vas ima malo manje ima od Zutog zida, njih 24k, vas rasporedjeno , razvuceno oko stotinjak, stadion pun ko sibicaBLN030 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 11:06
Druze jel ko od nas ocekuje da nas volite, treba mozda neko da nas poistovjecuje sa najneorganizovanijom skupinom na balkanu. Uz duzno postovanje svima, jedini vrijedni paznje u ovoj ligi poslje nas su momci iz bihaca. Na kraj drzave al idu na svaku utakmicu. A vi debili od 15 gostovanja upisete 5. 4 u vasem kantonu i naravno najmasovnije gostovanje konobara, velika Zenica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dize se prasina ⚫️🔴
-
Nulatridva
- Kontakt:
Jeste i maloumni, da vas hoce ugasit vise hahahah al stas ti debilu, prihvatio bi on novi klub il bi navijo za zelju ko pola mu kantona hahahaga
Dize se prasina ⚫️🔴
- Quartararo
- Kontakt:
Manijaci ih rastjerali u njihovoj carsiji, pa to je bruka nevidjena. Predsjednik im iz nekog sela kod Srebrenice, samo ih koristi za svoje potrebe, a oni mu slijepo vjeruju. Na kraju ce ih odbacit ko raspali qrton
Radi im sta hoce oni to jos odobravaju, ne znaju ni sta im se desava u klubu. Pravi komunisticki klub..
Radi im sta hoce oni to jos odobravaju, ne znaju ni sta im se desava u klubu. Pravi komunisticki klub..