Tako je, ne blamiraj se visePeppermintSA je napisao/la: ↑02 sep 2025, 13:10Valjić 4 putaKONTRASVIH je napisao/la: ↑02 sep 2025, 13:01Iz godine u godinu isti spin. Samo sto taj broj varira od evo sad 4 pa do 7-8.PeppermintSA je napisao/la: ↑02 sep 2025, 12:56
Ja ne znam dal ti živiš u nekom paralelnom univerzumu ili ne, ali te sezone kad je Zrinjski osvojio titulu onim smiješnim penalom, melju su gurale sudije i rukama i nogama. Četiri puta su sudije suspendovane te sezone nakon meljinih utakmica jer su navlačile domaćinu, odnosno zbog kardinalnih “grešaka” u korist melje.
Napisi imena sudija koji su suspendovani u korist Zelje, i pokazi nam svima koliko si u pravu.
Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Svi pošteno osvojili titule osim nas
Jao, jao.
Jao, jao.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Podsjećamo, prije Bjelice suspendovan je i glavni sudija revanš utakmice polufinala Kupa BiH između Željezničara i Širokog Brijega Zoran Grbić, koji neće biti delegiran do kraja sezone, kao i sudiju premijerligaške utakmice između Radnika i Željezničara Gorana Paradžika koji također do kraja sezone neće biti delegiran.
Tokom sezone oboren je rekord broja suspendovanih sudija, njih 6, a zanimljivo je da su najveće greške suspendovani pravili na Grbavici nakon koje su se hladili do kraja sezone.
Tokom sezone oboren je rekord broja suspendovanih sudija, njih 6, a zanimljivo je da su najveće greške suspendovani pravili na Grbavici nakon koje su se hladili do kraja sezone.
Prva sezona fudbalske lige SFRJ tabela

Nas sampion ispo

Je li i ova Natfa bila prvak?

Nas sampion ispo
Je li i ova Natfa bila prvak?
Ma de šta pričate, Željine titule su bile poštene. Prepošteni Amar sa svojim tatom (pokoj mu duši) su zasluženo pobjeđivali. E moji neimari, pa vi mislite da je narod kratke pameti, pa da je zaboravio šta ste radili u vrijeme vladavine dinastije Osim! Samo što se sad pravite ludi, pa pokušavate sakriti to.
Nikada neću zaboraviti jedan od povrataka sa Grbavice iz tog perioda, kad nam se pokvario autobus, pa sam igrom slučaja se vratio sa igračima. Sjeo sa Bokom Raspudićem, čovjeku razderan stomak od grudi do pupka, Bešlija ili Jamak, nisam siguran. Naravno, ni karton nije sviran. Imao sam i sliku negdje, ali davno je to bilo, zagubila se. Svaka ekipa se sa Grbavice vraćala kao sa ratišta.
Šutite, i poklopite se ušima.
Nikada neću zaboraviti jedan od povrataka sa Grbavice iz tog perioda, kad nam se pokvario autobus, pa sam igrom slučaja se vratio sa igračima. Sjeo sa Bokom Raspudićem, čovjeku razderan stomak od grudi do pupka, Bešlija ili Jamak, nisam siguran. Naravno, ni karton nije sviran. Imao sam i sliku negdje, ali davno je to bilo, zagubila se. Svaka ekipa se sa Grbavice vraćala kao sa ratišta.
Šutite, i poklopite se ušima.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- svrakino1921
- Kontakt:
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Vidi ovoga iz BL drži predavanja. Druže pa zar te nije sramota pričati na tu temu nakon svega šta radite? Ovo što vi radite nema ni kad raja na male igre na ulici.
Pričaj mi pričaj.BetonskiMozgovi je napisao/la: ↑02 sep 2025, 13:59Vidi ovoga iz BL drži predavanja. Druže pa zar te nije sramota pričati na tu temu nakon svega šta radite? Ovo što vi radite nema ni kad raja na male igre na ulici.
- Combattente87
- Kontakt:
U svakom smislu su tada dominiraliAvantiBL je napisao/la: ↑02 sep 2025, 14:04Pričaj mi pričaj.BetonskiMozgovi je napisao/la: ↑02 sep 2025, 13:59Vidi ovoga iz BL drži predavanja. Druže pa zar te nije sramota pričati na tu temu nakon svega šta radite? Ovo što vi radite nema ni kad raja na male igre na ulici.
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- KONTRASVIH
- Kontakt:
I ovi nesretnici vrlo dobro znaju da ako zele na bilo koji nacin da skrenu paznju sa sebe dovoljno je spomenuti Zelju.BetonskiMozgovi je napisao/la: ↑02 sep 2025, 13:59Vidi ovoga iz BL drži predavanja. Druže pa zar te nije sramota pričati na tu temu nakon svega šta radite? Ovo što vi radite nema ni kad raja na male igre na ulici.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Jedina je žalost što rada nije bilo mogućnosti da se medijski toliko isprati i zato danas nije dostupno. Radili su iste, i gore stvari.Combattente87 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 14:10U svakom smislu su tada dominiraliAvantiBL je napisao/la: ↑02 sep 2025, 14:04Pričaj mi pričaj.BetonskiMozgovi je napisao/la: ↑02 sep 2025, 13:59Vidi ovoga iz BL drži predavanja. Druže pa zar te nije sramota pričati na tu temu nakon svega šta radite? Ovo što vi radite nema ni kad raja na male igre na ulici.![]()
Dobrodosao Denisvrakino1921 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 13:59
Veliko pojačanje Željezničara
Deni Milošević stigao na Grbavicu, ubrzo i potpis
Navodno mogao bi jos jedan doci i to je to
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Napisao sam vec. Meni licno lakrdija jer se stimao izlazak Borcu u Evropu. Cim su preskocili Tuzla City i bili 4ti, prekinuli prvenstvo, kao i kup.Shategabri je napisao/la: ↑02 sep 2025, 12:23A korona titula?Argentina je napisao/la: ↑02 sep 2025, 12:21Krovna organizacija je UEFA. Predstavnici nacionalnih Saveza idu u UEFA takmicenja. Konkretno te 1999 godine nije niko otisao u UEFA takmicenja (godinu ranije 1998 jeste lao i sve godine poslije). Znaci dok gledamo, takmicimo se i ucestvujemo u tim pravilima, titula 1999 godine u teoriji ne postoji, nije zavrseno prvenstvo, nije prekinuto, nije proglasen prvak. Sarajevo svojom propagandom hoce biti prvak, ok u svojoj verziji neka bude, ali zvanicno nije.Shategabri je napisao/la: ↑02 sep 2025, 12:06
Apsolutno ne.
Pa evo, godinama se vodi polemika o Osimovoj eri, o eri Dine Selimovića i mnogim drugim stvarima, pa što ne bi i o Vicinoj eri, o odlukama Sabrije Topalovića i sličnih poltrona.
Još gore, sudski je presuđeno da nije, tj. nije presuđeno da jeste. A znamo i što je ispalo tako, nažalost.
Odluka koja ima težinu i nema povratka na proces. Nema rehabilitacije istog.
Ok, stvar je mišljenja i subjektivnog stava. Ovo vezano za logiku oko tih titula.
Ista stvar i s nasom titulom iz 1946, dok je UEFA ne prizna, to nije titula. Mozemo je mi svojatati i proglasavati, ali nije.
Trenutno 99ta i 46ta titule imaju vaznost kao bajramski i boIcni turnir kada gledamo UEFAu, jer sve ostale titule i trofeje koje brojimo su po njenim pokroviteljstvom. Za 99 mislim da nema sanse da se ikad prizna, a za 1946 ima jer isto takmicenje je UEFA priznala u Srbiji i Hrvatskoj.
Ko god da je prvi bio, bio bi prvak. Tu titulu je UEFA priznala i to je to.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Najvažnije je da smo SNSD prćiju dva puta izbacili iz lige i uzeli im jednu već osvojenu/namještenu titulu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Borac je od kraja novembra pa do prekida prvenstva u martu sve vrijeme bio ispred Tuzla Sitija na tabeli.
Na zimsku pauzu se otislo sa bodom zaostatka u odnosu na prvoplasiranog, Borac je fakticki dvije sedmice prije prekida bio u trci za titulu.
Ma de šta pričaš, prvenstvo se prekinulo samo da bi Borac izašao u Evropu, nedaj Bože da se pomisli da je mogao ugroziti titulu Sarajevu ili treće mjesto od kojeg je bio na samo 2 boda
Šehić, Mulalić, Cocalić, Kerla, Bekrić, Bešlija, Višća, Popović, Bogičević, Nyema, Zolotić, Zeba...
Pa onda kaže "znamo šta ste radili u vrijeme dinastije Osim".

Pa onda kaže "znamo šta ste radili u vrijeme dinastije Osim".
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Cuze ide Nemanjinim stopama..malo Koreja malo Zrinjski

Izmisljeno.
Pa Zvezda zadnjih 10 godina ima 10x jacu ekipu od ovih gore nabrojanih pa su pravili nevidjeni cirkus sa sudijama u prvenstvu.
Kao da je jacina ekipe argument za poštenje.